史高拉李 發表於 2021-10-9 16:26:29

愛煲老藕 發表於 2021-10-9 14:54
咁仲肯定佢應該會食後生女,唔會煲老藕,哈哈!

佢隻私人遊艇, 就係到會嘅地點{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-9 22:45:32

史高拉李 發表於 2021-10-9 16:26
佢隻私人遊艇, 就係到會嘅地點

呢條死肥佬識唔識游水㗎!跌咗落去咪要做海龍王個女婿

史高拉李 發表於 2021-10-10 10:18:04

愛煲老藕 發表於 2021-10-9 22:45
呢條死肥佬識唔識游水㗎!跌咗落去咪要做海龍王個女婿

應該識啩, 唔係佢點游落嚟香港呀{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-10 18:38:25

史高拉李 發表於 2021-10-10 10:18
應該識啩, 唔係佢點游落嚟香港呀

係喎!你唔講我又唔記得咗佢佢條死肥佬係游水偷到落嚟㗎喎!咁佢跌咗落水見到鯊魚,識游水都冇用啦

史高拉李 發表於 2021-10-10 23:46:09

愛煲老藕 發表於 2021-10-10 18:38
係喎!你唔講我又唔記得咗佢佢條死肥佬係游水偷到落嚟㗎喎!咁佢跌咗落水見到鯊魚,識游水都冇用啦 ...

唔識都要識啦, 唔係畀條鯊魚咬撚咗佢條賓週咪碌柒{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 01:11:15

史高拉李 發表於 2021-10-10 23:46
唔識都要識啦, 唔係畀條鯊魚咬撚咗佢條賓週咪碌柒

佢條賓週都廢廢哋㗎啦!佢老婆可能而家成日探監,都係想攞佢晒d遺產跟佬走呀!

史高拉李 發表於 2021-10-11 11:25:07

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 01:11
佢條賓週都廢廢哋㗎啦!佢老婆可能而家成日探監,都係想攞佢晒d遺產跟佬走呀! ...

呢個老奸巨边會咁易效手D遺產出嚟丫, 佢死都欖埋啲錢入棺材呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 22:36:55

史高拉李 發表於 2021-10-11 11:25
呢個老奸巨边會咁易效手D遺產出嚟丫, 佢死都欖埋啲錢入棺材呀

咁做佢兩個仔仲慘,錢又冇得分,仲要成日比人話係大漢奸個仔

史高拉李 發表於 2021-10-12 14:19:34

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 22:36
咁做佢兩個仔仲慘,錢又冇得分,仲要成日比人話係大漢奸個仔

佢兩個仔都自立啦, 不過学埋佢老豆啲縮骨嘢咋嘛{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 17:22:59

史高拉李 發表於 2021-10-12 14:19
佢兩個仔都自立啦, 不過学埋佢老豆啲縮骨嘢咋嘛

咁酒樓餐廳嘅女侍應,部長,洗碗,史高拉李大哥有冇食過呀?

史高拉李 發表於 2021-10-12 21:29:30

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 17:22
咁酒樓餐廳嘅女侍應,部長,洗碗,史高拉李大哥有冇食過呀?

又盪失路{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:33:42

史高拉李 發表於 2021-10-12 14:19
佢兩個仔都自立啦, 不過学埋佢老豆啲縮骨嘢咋嘛

佢個仔直接離嗱晒譜啦!檸檬茶都唔肯換比人,成本咁低,不過佢地都唔會有好下場㗎

史高拉李 發表於 2021-10-12 22:43:47

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:33
佢個仔直接離嗱晒譜啦!檸檬茶都唔肯換比人,成本咁低,不過佢地都唔會有好下場㗎 ...

呢啲咪係学埋佢老豆啲縮骨嘢囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:54:46

史高拉李 發表於 2021-10-12 22:43
呢啲咪係学埋佢老豆啲縮骨嘢囉

流著佢老豆d血,好人有限啦!漢奸個仔唔通會係做英雄咩

史高拉李 發表於 2021-10-13 00:04:05

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:54
流著佢老豆d血,好人有限啦!漢奸個仔唔通會係做英雄咩

好似佢個仔都畀警方照過佢肺喎{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 02:57:54

史高拉李 發表於 2021-10-13 00:04
好似佢個仔都畀警方照過佢肺喎

好彩呢兩個死仔,冇佢老豆咁醒,唔係做搞屎棍嘅下一代,繼續蔓延漢奸精神,靠佢兩個蛇都死

史高拉李 發表於 2021-10-13 11:12:29

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 02:57
好彩呢兩個死仔,冇佢老豆咁醒,唔係做搞屎棍嘅下一代,繼續蔓延漢奸精神,靠佢兩個蛇都死 ...

係個肥佬想撈政治油水啫, 如果佢正正經經做服裝生意, 依家都盤滿砵滿啦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 14:25:14

史高拉李 發表於 2021-10-13 11:12
係個肥佬想撈政治油水啫, 如果佢正正經經做服裝生意, 依家都盤滿砵滿啦
...

呢樣嘢好難講,但係肯定佢繼續做佐丹奴,一定冇邢李㷧搵咁多錢

史高拉李 發表於 2021-10-13 14:30:36

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 14:25
呢樣嘢好難講,但係肯定佢繼續做佐丹奴,一定冇邢李㷧搵咁多錢

呢啲係佢自己攞嚟衰嘅啫, 衰貪心, 想喺香港做話事人, 但係呢鑊就衰鳩咗{:nono:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 14:48:21

史高拉李 發表於 2021-10-13 14:30
呢啲係佢自己攞嚟衰嘅啫, 衰貪心, 想喺香港做話事人, 但係呢鑊就衰鳩咗
...

肥佬黎,邢李㷧2選1,史高拉李大哥如果比你,你做邊個呀?我梗係做邢李㷧,起碼佢都食過林青霞同張天愛呀

史高拉李 發表於 2021-10-13 15:40:35

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 14:48
肥佬黎,邢李㷧2選1,史高拉李大哥如果比你,你做邊個呀?我梗係做邢李㷧,起碼佢都食過林青霞同張天愛呀 ...

我會選返我自己, 哈哈哈.....{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 18:05:19

史高拉李 發表於 2021-10-13 15:40
我會選返我自己, 哈哈哈.....

咁我都你,咁史高拉李大哥有冇欣賞邊個名人,明星,球星架?

史高拉李 發表於 2021-10-13 18:23:15

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 18:05
咁我都你,咁史高拉李大哥有冇欣賞邊個名人,明星,球星架?

名人梗係習近平啦, 明星就達華哥, 球星就梗係C朗啦, 教練就梗係史高拉利啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 18:47:48

史高拉李 發表於 2021-10-13 18:23
名人梗係習近平啦, 明星就達華哥, 球星就梗係C朗啦, 教練就梗係史高拉利啦
...

講起C朗,雖然我唔係佢嘅球迷,但係佢真係去到邊威到邊,尋日又破紀錄,完全冇受到年紀限制,一樣咁好波,諗返佢最型嘅時候,就係喺奧運會拎開支可樂,真係大快人心

史高拉李 發表於 2021-10-13 18:56:20

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 18:47
講起C朗,雖然我唔係佢嘅球迷,但係佢真係去到邊威到邊,尋日又破紀錄,完全冇受到年紀限制,一樣咁好波,諗返 ...

係呀, 佢靚仔又有型, 我覺得佢仲有型過碧咸呀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 19:08:17

史高拉李 發表於 2021-10-13 18:56
係呀, 佢靚仔又有型, 我覺得佢仲有型過碧咸呀

最低限度佢一定好波過碧咸,下年葡萄牙又有機會攞世界盃,亦會係C朗最後一次參加,到時一定要捧場

史高拉李 發表於 2021-10-13 19:14:41

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 19:08
最低限度佢一定好波過碧咸,下年葡萄牙又有機會攞世界盃,亦會係C朗最後一次參加,到時一定要捧場 ...

話時話, 佢36歲個身材仲咁fit, 真係冇人能及佢呀{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 21:48:22

史高拉李 發表於 2021-10-13 19:14
話時話, 佢36歲個身材仲咁fit, 真係冇人能及佢呀

係呀!而且佢鬥志強橫,好過美斯,懶懶行咁!

史高拉李 發表於 2021-10-13 22:42:54

愛煲老藕 發表於 2021-10-13 21:48
係呀!而且佢鬥志強橫,好過美斯,懶懶行咁!

南美佬不嬲都係咁㗎啦, 你睇下蘇亞雷斯就知啦, 佢係好呀, 但係懶呢{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-14 01:34:05

史高拉李 發表於 2021-10-13 22:42
南美佬不嬲都係咁㗎啦, 你睇下蘇亞雷斯就知啦, 佢係好呀, 但係懶呢
...

巴塞而家冇左美斯,蘇亞雷斯,兩條斯,變左死屍{:titter:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 上海街 碧街 走地