ikarosforte 發表於 2023-1-27 11:59:23

窮遊深水埗 (多篇1仔及USB & 不斷更新)

小弟鐘意食啲偏門主題,又要平,熟啲啲就更好,主要行深水埗
例如瘦熟、無波瘦、泰熟、中肥熟等等

以下係一啲小弟食過嘅囡囡,要不定時UPDATE,希望多多指教!
希望可以得到各位師兄指點介紹:
尤其希望各位師兄介紹出火高手!熟瘦痴女!

________________22/5/2023 update_____________________
小弟好想要平價 瘦 熟女啊,最好$300左右
鴨寮街 162 - 164 號, 2樓, A室
按摩好指插前列腺
同相頭差唔多,不過聽耐左會發現囡囡係熟女,約4尾
高,中庭身材,無解甲

因為小弟未被開發肛門
師傅發功按,越插越按越起勁
我就feel到好似有人係撞我前列腺,個位仲要按到好應
不過小弟隻眼唔慣有外來物插入,好似不停排泄咁

最後按左10分鐘頂唔順,走了
。。。

基隆254___________________________________________________
3樓阿霞

環境(房外):條梯間好似還願嗰啲鬼片走郎咁。。。好似有3隻無皮嘅幼鼠川字型並排加3隻蟶子殼。。。唔知係咪用嚟作法
環境(房內):滿分乾淨,地板一塵不染,一有水囡四就拖地,無味無煙,光猛清潔
相頭:預左係老熟,不過比想像中更老,係60路,同埋比想像中肥少少,未去到信子咁肥
服務:全程斯文有禮貌,有一齊沖涼。
先上套吹,後全程我後入狗仔。幾百下就暢快出

老熟推薦,舒服一炮

大新_____________________________________________
文文
5/10
1樓1號房,喺彤彤左邊
熟,好矮,又有啲肥
但唔入都入咗,算啦

沖涼係非常仔細,仲好吹得

P1 揼,麻麻地,無技術可言
P3變番P2 無諗過係P3,一嚟就問:「嚟囉,唔駛戴袋啦」
我真心接受唔到,嗰下好驚,話打出嚟得啦

咁熟驚住咁出咗

彤彤
經典人物
10/10
相距第一次去,已經都4-5年,上圍及樣無變過,係個腩肥咗 (但佢遮得好)
每次都要經過2重考驗
一係要捱到佢大大力嘅按摩,我腳唔受力,好難捱
二係佢用高超嘅劣啫手法,劣到你好易走火

當你捱過呢2關,佢就會開波,可以玩波波。
最後繼續用高超嘅劣啫手法,劣到你出火。全程無CHOK。

元洲街141號 小辣椒 (已無廣告),有無人知喺邊_____________________________________
SCORE: 6/10
家用:350
輕熟,好瘦,平波,正
相頭麻麻,但瘦嘅差極都可接受
同之前嘅廣告相有出入,睇相怕佢肥,點知真人好瘦

一入去喺度執屋,呢點令我諗起當年嘅長沙灣小野貓 (T.T)
真係幾痴女,但口技麻麻,吹得麻麻,PATPAT又好鬼瘦,女上坐落嚟好似俾佢PAT骨攻擊咁
最後手出
但小弟好鐘意痴女,所以都俾6分

元州街128號 阿美_____________________________________
SCORE: 8/10
一上去, 1樓左邊門,完全唔似係
因為我唔敢打電話...阿美喺CAM見我原地自轉咗幾個圈lead我入去
有廣告
輕熟,瘦,大波
樣相頭係甜美型,真人係冷感有型,正!
家用:400 (莞式)

想玩呢個好耐,終於試到 (因為我怕醜唔敢打電話)
小弟未試過莞式,今次第一次,阿美好好禮貎好好服務
沖涼又認真,沖緊細佬已經好緊火

但上到床,阿美「奶」勻晒我成個人前後,
最重要囡囡口無異味 (諗起當年有個福樂好多廣告嘅八婆,一奶就奶我鼻尖,臭到PK)

奶完就吹,吹完就夾
之後女上女下女後都好肉緊,好有反應,舒服暢快

長樂 緣緣中醫推拿____________________________________
nurunurunurunurunurunurunurunurunurunurunurunurunurunuru
長樂 3A
SCORE: 7/10
輕熟,少腩,大波
家用500

P1 揼,呢part正正常常,無乜特別,但耐唔耐都會挑逗下你
P2 精彩,500就有得玩nuru
先有大波波nurunuru我背脊,企床邊同訓上嚟都有
再用大波波nurunuru我前面成個人,
再用妹妹對住反向nurunuru我前面成個人

小弟有睇妹妹嘅喜好,好enjoy

最後係手出
超high

------------------------------------------------------------------
福榮街16號
1.Kitty
SCORE: 6.5/10
福榮街16號右頭房右面
有廣告
熟,瘦,大波(好似係假,不過我無乜所謂)
家用:250
有禮貎,有待浴,記得瘦但PATPAT有肉,
因為小弟鐘意熟,個樣對我嚟講算係靚,廣告相頭都幾真實。
可以開心番食,但小弟鐘意又揼又搞,都係食過幾次

2. 雖然耐唔耐食,但唔記得名
SCORE: 7/10
福榮街16號右頭房左面
無廣告
樣鄰家FEEL 感覺無乜化妝,熟,瘦,無波,
家用:300 (1+2) / 400 (1+3)
有禮貎,無待浴,身材瘦
P1:唔算太好,落粉嚟揼的,但按按下都幾舒服,唔想下下都搵重炮手,有時妹妹會掂到你,又會中間HI下你蛋蛋
P2:可以手多多,我都係掃下屁屁,未試過入手指,床邊機,幾舒服,唔係一嚟都死CHOK,會劣下你一陣
P3:除甲,真係堅瘦無波,反而俾到我真實感,皮肉都FIRM
大槪一個月番食一次

3. 入過一次,好似叫小貓媽媽
SCORE: ~2/10
福榮街16號右頭房中間房
無廣告
樣鄰家FEEL,熟,好似有少少波
家用:好似300 (1+3)
0交流,唔知以為食緊隻鬼
諗住去揼,睇番以前啲廣告嘅記錄,都係諗住揼加出,點知最後自動波變咗P3
P1:嗰日本身醉醉地,無乜印象
P3:最有印象喺呢PART,自動波變咗P3,伸個PATPAT嚟被我後入,但全程有種感覺唔想我咁入...
一定唔會再番食

4. 美美
SCORE: 6/10
福榮街16號左頭房
有廣告
堅熟,中至大肥,大波
家用:200,抵到無乜野好講
有禮貎,中肥好肉地好好玩,但小弟玩肥次次都係有頭威無尾陣,中段就會無乜性趣,啪啪啪完事
但全程同肥肉密接係好鬼好玩。
update 22/5/2023
福榮16 1B 安娜 (美美右邊一間)
原本想快食貝貝,但午餐時間無人開
美美貝貝kitty都試過晒,見間房有人,
門口寫住‘’苖條‘’,即刻按鐘

樣:靚,正,似3尾4頭,真係瘦(健康瘦,好fit),
係波波有啲成份,不過小弟好腳好屁屁,波都係渣左幾下

服務:我揀上套吹,囡囡集中攻擊馬眼但龜頭根,好鬼刺激
之後男上,後入,訓低後入,幾百下暢快一炮

以前再入一間有個「大肥熟」,被佢呃過錢,就唔講了
走郎最入好似仲有一戶,但唔敢入,有無師兄試過?

------------------------------------------------------------------
大埔道160號

右邊走郎講起,因為我無入過左邊...

右1 -依依
有廣告
SCORE: 8/10
熟,瘦,大波(唔記得真假,不過我無乜所謂)
家用:300?
有禮貎,有待浴
真係同佢靚相頭有8、9成似
鐘意靚熟瘦 我覺得可以番食

右2 - YOYO(好似係呢個名)
有廣告
SCORE:3/10

中肥、波路點都有啲,肥嘛
幫襯過2次,
第一次係無期望咁去,去到睇下囡囡俾咩我,
一開始話P3,點知搞搞下P2就算數

第二次去係爬文見佢口爆好,
最後口爆出緊嗰陣收咗制,又唔算特別好,可能我要求高...
NMCOT

右3 - 唔記得叫LILY定婷婷,總之3房
有廣告
SCORE 6.5/10
平,堅平 家用200
熟,少至中肥,有腩,不過著衫唔影響好大性趣
P1: 揼有力,有踩
P2: 有掃屁玩袋,有劣唔急出,唔除甲床邊機
因為抵,之前都耐唔耐有番食

右4 - 尾房,琪琪,口技口爆
有廣告
SCORE: 8.5/10
樣鄰家FEEL 感覺無乜化妝,
輕瘦後生,似4頭,中挺身材偏瘦,有真波軟熟
家用300

口技好,好有心機慢吹,食過好幾次,感覺淫淫的
如果一開始要求,可以口爆
不過小弟難出,都係試過一次

真波軟熟+中挺身材,搞野超有FEEL,好玩

可否請師兄講解下 林姑娘左邊嗰條走郎,因為感覺到一陣妖氣
唔敢試...

深水埗3 - 元州街12

泰妹螢螢
有廣告
特點:中女,小小肉,望落都偏後生,好好砌,有波有蘿細細粒,後生中女樣,熟廣東話
口技好好
屁屁好好肉,係我最愛後上嘅泰泰
由長沙灣米走雞個位食到嚟深水埗都咁正

元州街12好多泰泰,泰泰就算老+樣衰都唔知點解正,好少伏
元州街16 (隔離梯)好似好多好大波

長沙灣道219

雪玲
其實我覺得佢好靚,雖然講野有啲粗魯
走肥,有波 (我唔好好波,所以真假都無乜所謂)

有一輪好鐘意口爆,都會搵佢
好投入,雖然爆出嗰陣佢會收口吐番啲精出嚟

94肥妹
呢個出現咗喺一樓一網好耐,前排終於的起心肝去試
真係後生,樣就幻想係好後生嘅魯芬,佢嗰啲唔係肥,係大隻,我睇後面,個PAT係勁FIRM挺,唔係垂的
投入,淫,如果好肥妹仔可以一試

立基樓

銀銀
有廣告
SCORE: 6.5/10
特點:
同廣告相真係好似,熟又有身材嘅外母,真係有番啲年紀
其他正常發揮。

雪梨 (我都驚記錯,喺銀銀右邊隔離)
.....
就2022年12月去過一次,開門見到熟又有身材嘅熟女,開心進門後...
入面佢咁啱食緊啲超酸縮嘅野,加上嗰日又濕又焗...
人生第一次俾錢早走,衫都未除就走,再留喺度真係嘔

想試
白雪,有無師兄指點?
呢度好似幾多靚熟

其他:
電約 - BIBI
位置:而家係電約,喺黃金對面,環境超級乾淨
主揼,有指插但我怕污濁
由5-6年前起一直耐唔耐有幫襯,開頭有啲胖,近年瘦咗又靚咗(又貴咗),仲好後生

P1:超得,鬆晒,又夠加水,耐唔耐又會挑逗下你個屁屁同細佬
P2:床尾機,但出前會了起你狂掃袋劣J,有心機好舒服

佢隔離房我同幫襯過,個名差唔多,好似叫GIGI,幫襯過一次
環境超級乾淨
瘦削啲,COOL啲,後生,手勢都幾好,出火都舒服

泰妹ANNA
SCORE 8.5/10
我知道有個大年紀嘅ANNA
但呢個係細年紀啲嘅ANNA

早幾年係喺「蘭芳華廈」幫襯,直到上年喺鴨記19X?好似
特點:後生 (初時識可能三十中左右),有肉地但唔係肥,好好笑容,個人乾淨,最緊要係淫淫地

P1又得
P3又淫
真係好好

不過近年疫情少咗見佢,佢又有時又搬下,都唔知點搵番

汝州街咩大波肥肥
我去過一次
係1個6x嘅肥女,嗰日一心諗住簡單p1p2
點知佢話佢同屋有個又係6x嘅朋友
個朋友都唔係入得眼,但瘦啲
問我要唔要雙飛

我單飛都係諗住入得嚟唔好咁衰,試下先
雙飛貴咁多就無謂啦

點知佢話400都肯

結果原來無p1
直接p2
肥肥負責企喺床邊摸我上身
佢朋友負責床尾long起我下身,佢朋友出手手勢好好,慢慢劣,唔俾你咁快出慢慢玩

如果淨係玩佢朋友,可能我會番食。

(已經唔見,唔知有無做) 長沙灣-小野貓

scouser427 發表於 2023-1-27 16:18:25

銀銀同雪梨應該係同一人?

ikarosforte 發表於 2023-1-27 17:22:28

scouser427 發表於 2023-1-27 16:18
銀銀同雪梨應該係同一人?

咁我可能記錯名,
敗走嗰間喺銀銀右邊

thouther9156 發表於 2023-1-27 22:28:19

帥兄有冇食過肥肥?

ikarosforte 發表於 2023-1-28 09:23:02

thouther9156 發表於 2023-1-27 22:28
帥兄有冇食過肥肥?

係咪之前近汝州街嗰個。。。唔係指信子?
信子我有幫襯過。。。係淫肥熟 但我不太好

如果係之前近汝州街咩大波肥肥
我去過一次
係1個6x嘅肥女,嗰日一心諗住簡單p1p2
點知佢話佢同屋有個又係6x嘅朋友
個朋友都唔係入得眼,但瘦啲
問我要唔要雙飛

我單飛都係諗住入得嚟唔好咁衰,試下先
雙飛貴咁多就無謂啦

點知佢話400都肯

結果原來無p1
直接p2
肥肥負責企喺床邊摸我上身
佢朋友負責床尾long起我下身,佢朋友出手手勢好好,慢慢劣,唔俾你咁快出慢慢玩

如果淨係玩佢朋友,可能我會番食。

poorguyy 發表於 2023-1-29 15:37:59

師兄,6X是不是6十路的超熟女意思?
大埔道160口爆是不是環保?收幾多?
160左邊有個詩詩,不過好耐冇見,又冇咗廣告唔知係唔係收咗山。

zerozeeo77 發表於 2023-1-30 23:18:15

多謝超正報告, 期待update

ikarosforte 發表於 2023-1-31 09:22:42

poorguyy 發表於 2023-1-29 15:37
師兄,6X是不是6十路的超熟女意思?
大埔道160口爆是不是環保?收幾多?
160左邊有個詩詩,不過好耐冇見, ...

對對60歲左右
口爆係環保的,印象係300

左邊一陣妖氣,次次都唔敢按。。。 無乜勇氣按左唔入

lolgodfather 發表於 2023-1-31 17:42:43

超強報告 支持

Tako83 發表於 2023-1-31 23:35:15

支持師兄長期更新

bananakiu 發表於 2023-2-1 02:24:07

支持師兄,我都係好熟女,泰熟,元州20個泰揼骨都不錯,可以一試,之前有得抽水,而家抽水要加錢

peter6uger 發表於 2023-2-1 10:11:52

ikarosforte 發表於 2023-1-31 09:22
對對60歲左右
口爆係環保的,印象係300

林姑娘係我一生中兩次㩒咗冇入{:sweat:}

ikarosforte 發表於 2023-2-1 15:02:03

bananakiu 發表於 2023-2-1 02:24
支持師兄,我都係好熟女,泰熟,元州20個泰揼骨都不錯,可以一試,之前有得抽水,而家抽水要加錢 ...

元州20? 即係麻雀館?
或者係佢隔離惠珍樓左右?

老淫蟲 發表於 2023-2-1 16:30:05

BIBI隔離房叫晶晶, 劣撚手藝高超, high過扑嘢。

fruitjuice 發表於 2023-2-1 20:58:56

peter6uger 發表於 2023-2-1 10:11
林姑娘係我一生中兩次㩒咗冇入

呢個有精神病

fruitjuice 發表於 2023-2-1 21:03:56

請問樓主基隆街274班女有咩評價

ikarosforte 發表於 2023-2-1 23:08:10

fruitjuice 發表於 2023-2-1 21:03

淨係幫襯過元元,其他睇廣告都無乜興趣,無廣告嗰啲唔敢入

元元
幫襯過一次
感覺係50路,但同廣告真係好似,熟嚟講幾靚
淫淫地,幾好玩

ikarosforte 發表於 2023-2-1 23:09:33

老淫蟲 發表於 2023-2-1 16:30
BIBI隔離房叫晶晶, 劣撚手藝高超, high過扑嘢。

謝謝師兄,
仲有無劣撚高手介紹,幾熟都得

wclun1234 發表於 2023-2-2 01:16:59

fruitjuice 發表於 2023-2-1 21:03

阿英?

fruitjuice 發表於 2023-2-2 01:29:30

東興樓又有推介

fruitjuice 發表於 2023-2-2 03:01:36

wclun1234 發表於 2023-2-2 01:16
阿英?

呢個服務如何

老淫蟲 發表於 2023-2-2 05:35:15

ikarosforte 發表於 2023-2-1 23:09
謝謝師兄,
仲有無劣撚高手介紹,幾熟都得

深水埗嚟講, 大新彤彤都好劣得, 有次未轉身就俾佢劣到走火。搞到我波都未揸。

bananakiu 發表於 2023-2-2 12:02:28

ikarosforte 發表於 2023-2-1 15:02
元州20? 即係麻雀館?
或者係佢隔離惠珍樓左右?

麻雀館,有廣告的

ikarosforte 發表於 2023-2-2 16:37:07

老淫蟲 發表於 2023-2-2 05:35
深水埗嚟講, 大新彤彤都好劣得, 有次未轉身就俾佢劣到走火。搞到我波都未揸。 ...

我都有幫襯,但要好彩先撞到佢得閒

ikarosforte 發表於 2023-2-2 17:21:39

有無師兄幫襯啲我覺得有少少偏嘅師傅/囡囡

楊億杏姑娘
原始點鬆筋療法~秀姐

好似有啲特別野玩

siwa16 發表於 2023-2-2 17:43:54

ikarosforte 發表於 2023-2-2 17:21
有無師兄幫襯啲我覺得有少少偏嘅師傅/囡囡

楊億杏姑娘

秀姐十幾年前在金輪4樓
普普通通

bananakiu 發表於 2023-2-2 22:15:58

ikarosforte 發表於 2023-2-2 16:37
我都有幫襯,但要好彩先撞到佢得閒

仲會係咁叫

askask 發表於 2023-2-3 01:06:20

勁正 詳細報告,支持更新呀!

askask 發表於 2023-2-3 01:07:22

有冇可顏射嘅熟女介紹下?謝謝

siwa16 發表於 2023-2-3 16:27:23

askask 發表於 2023-2-3 01:07
有冇可顏射嘅熟女介紹下?謝謝

利姐睇人而定
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 窮遊深水埗 (多篇1仔及USB & 不斷更新)