史高拉李 發表於 2023-3-13 12:25:19

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:55
咁佢冇定力啫!我曾經有一段時間都好爛賭,但係我唔會贏錢都唔起身走,咁戇鳩囉!而且我贏錢會享受下食得好 ...

你唔沉迷賭博嘛,與佢性質唔同,佢可以坐喺賭桌上兩日兩夜唔睡覺係咁賭,你得唔得先{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:40:05

史高拉李 發表於 2023-3-13 12:25
你唔沉迷賭博嘛,與佢性質唔同,佢可以坐喺賭桌上兩日兩夜唔睡覺係咁賭,你得唔得先
...

以前都試過打麻雀打兩日兩夜,打過一兩次之後,發覺戇鳩,冇再咁做

史高拉李 發表於 2023-3-14 09:43:31

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 21:40
以前都試過打麻雀打兩日兩夜,打過一兩次之後,發覺戇鳩,冇再咁做

嘩⋯⋯俾我以前都唔得呀,我最多都係打8圈麻雀就要起身哪,坐得耐條腰同屎忽會好痛{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:39:23

史高拉李 發表於 2023-3-14 09:43
嘩⋯⋯俾我以前都唔得呀,我最多都係打8圈麻雀就要起身哪,坐得耐條腰同屎忽會好痛
...

係呀!真係打完之後,骨都散哂,瞓番16個鐘,都補唔番,所以試過一兩次後我頂籠都係打16圈,講到明不得上訴

史高拉李 發表於 2023-3-14 22:40:50

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:39
係呀!真係打完之後,骨都散哂,瞓番16個鐘,都補唔番,所以試過一兩次後我頂籠都係打16圈,講到明不得上訴 ...

16圈我都未打過{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 22:45:39

史高拉李 發表於 2023-3-14 22:40
16圈我都未打過

史高拉李大哥你嘅體力和精力唔會用喺麻雀枱度,只用喺張床上度{:lol:}

史高拉李 發表於 2023-3-15 11:19:37

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 22:45
史高拉李大哥你嘅體力和精力唔會用喺麻雀枱度,只用喺張床上度

尼句真呀,係床上如果攰,可以叫條女係上面騎馬,旦打麻雀叫人頂替,容乜易佢同上下家打籠通,特登放水俾人食湖㗎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:22:52

史高拉李 發表於 2023-3-15 11:19
尼句真呀,係床上如果攰,可以叫條女係上面騎馬,旦打麻雀叫人頂替,容乜易佢同上下家打籠通,特登放水俾 ...

我諗如果鍾意打麻雀多過做愛,嗰d一定屬於病態賭徒

史高拉李 發表於 2023-3-20 09:57:23

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 19:22
我諗如果鍾意打麻雀多過做愛,嗰d一定屬於病態賭徒

爛賭鳳姐咪係囉{:tongue:}

abcd1208 發表於 2023-4-3 12:16:15

thanks for sharing

joe_cool_hk2002 發表於 2023-5-1 07:29:17

{:verygood:}

水皮一郎 發表於 2023-5-1 08:24:37

人生故事又一件實況例子..{:sweat:}

Lumww28 發表於 2023-5-8 16:04:35

very good. thank for your sharing

joe_cool_hk2002 發表於 2024-3-23 12:21:44

{:verygood:}{:verygood:}

js8101099 發表於 2024-3-24 03:30:32

cccccccccccccccc

703hkg2kfl 發表於 2024-3-24 07:00:38

thanks for sharing
頁: 1 [2]
查看完整版本: HK三年疫情以黎, 昨午第一次出黎獨自去偷欢