愛煲老藕 發表於 2021-9-24 02:14:12

可能佢都係你粉絲,但係佢d文筆屎到嘔,簡直整臭咗你個朵
https://141hongkong.com/thread-2554558-1-1.html

史高拉李 發表於 2021-9-24 11:18:38

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 02:12
可能佢都係你粉絲,但係佢d文筆屎到嘔,簡直整臭咗你個朵

https://141hongkong.com/thread-2554558-1-1.ht ...

照我睇呢條友仔係舊XOCAT嘅網友嚟嘅, 佢而家嘅身份都係認證咋嘛, 應該係4台唔會係好耐歷史{:tongue:}

佢嘅文章同我所寫嘅文章根本係兩回事, 如果識得我嘅人應該知道佢係盜用咗我個網名{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 13:26:06

史高拉李 發表於 2021-9-24 11:18
照我睇呢條友仔係舊XOCAT嘅網友嚟嘅, 佢而家嘅身份都係認證咋嘛, 應該係4台唔會係好耐歷史

我初頭都係咁諗,但係佢好似註冊咗十年㗎啦,古古怪怪,呢條友仔改個名都成隻跟尾狗,跟住我偶像,見到佢肯定吐口水攻擊佢老母陰道

史高拉李 發表於 2021-9-24 15:38:53

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 13:26
我初頭都係咁諗,但係佢好似註冊咗十年㗎啦,古古怪怪,呢條友仔改個名都成隻跟尾狗,跟住我偶像,見到佢肯定 ...

如果佢註冊咗十年, 但係出得74張貼, 真係好打都有限啦{:nono:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 17:44:34

史高拉李 發表於 2021-9-24 15:38
如果佢註冊咗十年, 但係出得74張貼, 真係好打都有限啦

呢條咁嘅乞衣,係要用史高拉利大哥個名,擺明博衰莊,不懷好意,寫埋d垃圾,人唔笑,狗都吠啦

史高拉李 發表於 2021-9-24 18:57:15

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 17:44
呢條咁嘅乞衣,係要用史高拉利大哥個名,擺明博衰莊,不懷好意,寫埋d垃圾,人唔笑,狗都吠啦 ...

啲寫狗係咁㗎啦, 真係冇佢辦法{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 21:47:06

史高拉李 發表於 2021-9-24 18:57
啲寫狗係咁㗎啦, 真係冇佢辦法

係呀!佢地都係一份職業,如果唔太過份,都唔會出聲,我最唔鍾意有一d自我感覺良好,明明衰咗,都仲要死撐

史高拉李 發表於 2021-9-24 21:57:14

愛煲老藕 發表於 2021-9-24 21:47
係呀!佢地都係一份職業,如果唔太過份,都唔會出聲,我最唔鍾意有一d自我感覺良好,明明衰咗,都仲要死撐 ...

我一睇見啲寫九個名, 我就唔會入去睇佢啲文章嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-25 01:41:58

史高拉李 發表於 2021-9-24 21:57
我一睇見啲寫九個名, 我就唔會入去睇佢啲文章嘅

咁即係史高拉李大哥都知邊,d寫九個名啦!冇水準冇文化嗰d咪係囉!又以為自己好有特色,其實比人背後揞住嘴笑,唔知仲以為佢改馬名,成個畜生d名咁,哈哈!{:lol:}

史高拉李 發表於 2021-9-25 15:11:58

愛煲老藕 發表於 2021-9-25 01:41
咁即係史高拉李大哥都知邊,d寫九個名啦!冇水準冇文化嗰d咪係囉!又以為自己好有特色,其實比人背後揞住嘴 ...

冇計....佢哋都係為兩餐糊口啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-25 17:37:05

史高拉李 發表於 2021-9-25 15:11
冇計....佢哋都係為兩餐糊口啫

我知都係為兩餐,但係真係好呃人囉!唔好講到天花龍鳳,誇張少少都接受,點解我咁反感呢!就因為早前批評其他囡囡,笑人d按摩都係打飛機出火有色情,屌,妳自己都係做雞啫,不過就作故仔,話中醫治療

史高拉李 發表於 2021-9-25 19:40:52

愛煲老藕 發表於 2021-9-25 17:37
我知都係為兩餐,但係真係好呃人囉!唔好講到天花龍鳳,誇張少少都接受,點解我咁反感呢!就因為早前批評其 ...

咁就抵屌囉{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 01:46:24

史高拉李 發表於 2021-9-25 19:40
咁就抵屌囉

我最憎d同行,互相攻擊㗎喇!真心話,有邊個想做呢行呀!

史高拉李 發表於 2021-9-26 10:13:38

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 01:46
我最憎d同行,互相攻擊㗎喇!真心話,有邊個想做呢行呀!

乜你冇聽過同行如敵國咩{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 18:55:42

史高拉李 發表於 2021-9-26 10:13
乜你冇聽過同行如敵國咩

當然聽過啦!但係佢又話自己嘅揼骨同人地揼骨唔同,我先唔妥佢咋嘛,妳就係高級,人地就係低級

史高拉李 發表於 2021-9-26 19:40:07

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 18:55
當然聽過啦!但係佢又話自己嘅揼骨同人地揼骨唔同,我先唔妥佢咋嘛,妳就係高級,人地就係低級 ...

貶低人哋嚟抬高自己, 呢啲正人渣{:nono:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 22:29:09

史高拉李 發表於 2021-9-26 19:40
貶低人哋嚟抬高自己, 呢啲正人渣

呢種人目中無人,佢就以為自己好偉大,其他d囡囡就貪錢,佢就係用身體拯救慾海肌民,人哋出賣肉體就去賣淫,又話自己識中醫治療前列腺,呃d傻仔

史高拉李 發表於 2021-9-26 23:17:57

愛煲老藕 發表於 2021-9-26 22:29
呢種人目中無人,佢就以為自己好偉大,其他d囡囡就貪錢,佢就係用身體拯救慾海肌民,人哋出賣肉體就去賣淫,又 ...

咁撚猛就攞牌做醫生啦, 使乜喺度欺名度世啫{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 01:29:17

史高拉李 發表於 2021-9-26 23:17
咁撚猛就攞牌做醫生啦, 使乜喺度欺名度世啫

叫佢攞牌仲慘過叫佢攞條毛,佢連d黃綠醫生都不如,自己禁慾多年,為咗醫病醫好人破咗戒,真係笑死人,唔知佢擘大眼講大話嗰陣時,有冇眨眼嘅呢

史高拉李 發表於 2021-9-27 11:50:11

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 01:29
叫佢攞牌仲慘過叫佢攞條毛,佢連d黃綠醫生都不如,自己禁慾多年,為咗醫病醫好人破咗戒,真係笑死人,唔知佢擘 ...

啲黃綠醫生專医埋啲唔見得光同難言之隱嘅咸濕嘢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 13:40:11

史高拉李 發表於 2021-9-27 11:50
啲黃綠醫生專医埋啲唔見得光同難言之隱嘅咸濕嘢

嗰個博亂最好笑嘅就教人點樣打飛機,史高拉李大哥你幾多歲已經開始識打飛機㗎啦?使唔使睇佢點樣教你,哈哈!

史高拉李 發表於 2021-9-27 14:53:38

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 13:40
嗰個博亂最好笑嘅就教人點樣打飛機,史高拉李大哥你幾多歲已經開始識打飛機㗎啦?使唔使睇佢點樣教你,哈哈 ...

車....我11歲就曉打THREE滋啦, 12歲就学人溝女, 我都講過畀你聽同個隔離房嘅姨姨的故事啦{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 17:29:05

史高拉李 發表於 2021-9-27 14:53
車....我11歲就曉打THREE滋啦, 12歲就学人溝女, 我都講過畀你聽同個隔離房嘅姨姨的故事啦
...

果個博亂咁佢真係教人點樣打飛機架,幾叻呀佢!真係當d人傻嘅,真係想喺佢度留言,可唔可以教埋我,點樣提防,老千呀!哈哈

史高拉李 發表於 2021-9-27 18:49:51

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 17:29
果個博亂咁佢真係教人點樣打飛機架,幾叻呀佢!真係當d人傻嘅,真係想喺佢度留言,可唔可以教埋我,點樣提防, ...

呢啲嘢邊使人教㗎, 與生俱來㗎啦, 咁世界上一有人類就係阿當&夏娃, 咁邊個教佢哋屌西JET{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 21:18:01

史高拉李 發表於 2021-9-27 18:49
呢啲嘢邊使人教㗎, 與生俱來㗎啦, 咁世界上一有人類就係阿當&夏娃, 咁邊個教佢哋屌西JET
...

係呀!如果肯跟佢學打飛機嗰d人,都係弱能人士嚟㗎喇

史高拉李 發表於 2021-9-27 21:27:40

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 21:18
係呀!如果肯跟佢學打飛機嗰d人,都係弱能人士嚟㗎喇

好大可能添{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 21:55:30

史高拉李 發表於 2021-9-27 21:27
好大可能添

呢個世界真係有好多水魚㗎!有d人會賣賽馬賭波貼士,話跟佢哋賭包贏,又係白痴嘅先信

史高拉李 發表於 2021-9-27 22:28:38

愛煲老藕 發表於 2021-9-27 21:55
呢個世界真係有好多水魚㗎!有d人會賣賽馬賭波貼士,話跟佢哋賭包贏,又係白痴嘅先信 ...

贏就贏一場, 但係輸就輸成季馬丫嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-28 01:32:06

史高拉李 發表於 2021-9-27 22:28
贏就贏一場, 但係輸就輸成季馬丫嘛
冇錯!贏粒糖,輸間廠咪就係呢d囉!佢贏梗嘅,使唔使分享比你地呀

史高拉李 發表於 2021-9-28 11:06:16

愛煲老藕 發表於 2021-9-28 01:32
冇錯!贏粒糖,輸間廠咪就係呢d囉!佢贏梗嘅,使唔使分享比你地呀

對....分享咗出嚟, 未即係分薄咗自己{:titter:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 呢條女熟口熟面,好似喺西班牙做過