史高拉李 發表於 2021-9-29 00:35:50

愛煲老藕 發表於 2021-9-28 22:36
我有信心農曆新年前局部地區通關,最遲的話都係淋病落台後,去深圳澳門冇問題 ...

望到望係咁啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 01:12:27

史高拉李 發表於 2021-9-29 00:35
望到望係咁啦

一日由臭西淋病並主政香港,肯定香港冇運行

史高拉李 發表於 2021-9-29 11:52:58

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 01:12
一日由臭西淋病並主政香港,肯定香港冇運行

依家佢走出嚟逗住阿爺個籮柚, 你估佢連唔連任到呀哪??{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 12:51:35

史高拉李 發表於 2021-9-29 11:52
依家佢走出嚟逗住阿爺個籮柚, 你估佢連唔連任到呀哪??

我肯定佢連任唔到,因為梁振英一定當選

史高拉李 發表於 2021-9-29 15:24:17

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 12:51
我肯定佢連任唔到,因為梁振英一定當選

不過梁振英做果界都係做得麻麻, 一上場就有兩個下屬冇幾耐就打鳩咗柴, 即係佢有眼無珠, 用人不當{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 17:26:33

史高拉李 發表於 2021-9-29 15:24
不過梁振英做果界都係做得麻麻, 一上場就有兩個下屬冇幾耐就打鳩咗柴, 即係佢有眼無珠, 用人不當{:sweat: ...

咁如果由史高拉李大哥決定邊個做特首,你會揀以邊個呢?高永民,何君堯,鄧炳強,李家超,葉劉淑儀,李慧琼,葛珮帆,李國章陳智思

史高拉李 發表於 2021-9-29 22:53:16

愛煲老藕 發表於 2021-9-29 17:26
咁如果由史高拉李大哥決定邊個做特首,你會揀以邊個呢?高永民,何君堯,鄧炳強,李家超,葉劉淑儀,李慧琼,葛 ...

乜呢班人有參選特首咩?{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 02:11:01

史高拉李 發表於 2021-9-29 22:53
乜呢班人有參選特首咩?

未知,熱門人選,但我覺得99.9%係梁振英,雖然我唔支持佢

史高拉李 發表於 2021-9-30 12:28:08

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 02:11
未知,熱門人選,但我覺得99.9%係梁振英,雖然我唔支持佢

咁睇多兩個月囉, 睇下阿爺祝福邊個{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 13:05:28

史高拉李 發表於 2021-9-30 12:28
咁睇多兩個月囉, 睇下阿爺祝福邊個

如果淋病可連任真係天冇眼呀
https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/50249268_1200456416787660_4663212874221486080_n.gif?_nc_cat=102&fallback=1&ccb=1-5&_nc_sid=041f46&_nc_ohc=I0ZYTBIaYv8AX-Vk0d4&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=b37ad87a00a40c5dc5fe63871fcddae7&oe=615728B4

史高拉李 發表於 2021-9-30 14:49:12

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 13:05
如果淋病可連任真係天冇眼呀

如果真係咁, 對習主席真係好失望, 搞咁多壇嘢都係白費{:sweat:}

bus301driver 發表於 2021-9-30 15:17:05

我覺得 劏房波 或 比加超 两個機會大D。

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 17:26:34

史高拉李 發表於 2021-9-30 14:49
如果真係咁, 對習主席真係好失望, 搞咁多壇嘢都係白費

史高拉李大哥,你都信我一次,我覺得梁振英係實食冇黐牙,冇邊個會贏到佢

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 17:28:07

bus301driver 發表於 2021-9-30 15:17

除咗淋病之外劏房波又係一個仆街嚟嘅!千祈唔好比佢做特首,我情願比卡超

史高拉李 發表於 2021-9-30 18:29:05

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 17:26
史高拉李大哥,你都信我一次,我覺得梁振英係實食冇黐牙,冇邊個會贏到佢

好呀....睇下點{:givemefive:}

史高拉李 發表於 2021-9-30 18:34:56

bus301driver 發表於 2021-9-30 15:17

劏房波係會計出, 身冇政治頭腦, 點管得掂下面D靚㗎, 你話比卡超都仲有可能, 不過佢依家係選委會委員, 冇資格參加, 要等再下一屆先掂{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 21:41:52

史高拉李 發表於 2021-9-30 18:29
好呀....睇下點

雖然我都唔係支持梁振英,但同淋病比,都冇人衰得過呢個臭閪嘅喇!如果比我揀,首選何君堯,次選鄧炳強

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 22:41:17

史高拉李 發表於 2021-9-30 18:34
劏房波係會計出, 身冇政治頭腦, 點管得掂下面D靚㗎, 你話比卡超都仲有可能, 不過佢依家係選委會委員, 冇 ...

史高拉李大哥,你果然真係周身刀張張利,連政治都識,冇錯,李家超同鄧炳強係唔可以參選特首選舉

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 22:45:21

劏房波真係唔可以比佢做特首,佢返教會返到講人是非,比人告,又係垃圾基督徒,以前未做財政司嗰陣時,就批評曾鈺成係守財奴,基本上佢肯定仲衰過鬍鬚曾十倍,同樣係波叔,我情願比陳健波做特首好過啦

史高拉李 發表於 2021-9-30 23:30:06

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 22:41
史高拉李大哥,你果然真係周身刀張張利,連政治都識,冇錯,李家超同鄧炳強係唔可以參選特首選舉 ...

普通打工仔嘅市民唔識政治對佢影響唔大, 如果一個生意人唔認識政治, 倒頭來蝕底嘅係自己{:tongue:}

史高拉李 發表於 2021-10-1 00:36:46

愛煲老藕 發表於 2021-9-30 22:45
劏房波真係唔可以比佢做特首,佢返教會返到講人是非,比人告,又係垃圾基督徒,以前未做財政司嗰陣時,就批評 ...

你搞錯咗哪, 唔係曾鈺成呀, 曾鈺成係立法會前主席, 前財政司係曾俊華先啱{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 01:10:28

史高拉李 發表於 2021-10-1 00:36
你搞錯咗哪, 唔係曾鈺成呀, 曾鈺成係立法會前主席, 前財政司係曾俊華先啱
...

我冇記錯,喺我寫錯咗,曾鈺成,

史高拉李 發表於 2021-10-1 13:23:59

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 01:10
我冇記錯,喺我寫錯咗,曾鈺成,

哼.....咁就抵打啦{:saujai:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 18:39:14

史高拉李 發表於 2021-10-1 13:23
哼.....咁就抵打啦

係呀!史高拉李大哥唔好意思,因為我一心不能三用,又打緊遊戲機,又睇緊電視又睇緊Xocat

史高拉李 發表於 2021-10-1 20:43:07

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 18:39
係呀!史高拉李大哥唔好意思,因為我一心不能三用,又打緊遊戲機,又睇緊電視又睇緊Xocat ...

你咁多嗜好, 會唔會同阿毛做緊愛時, 你掛住打機, 入咗阿毛個後花園都唔知呀{:lol:}{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 22:28:18

史高拉李 發表於 2021-10-1 20:43
你咁多嗜好, 會唔會同阿毛做緊愛時, 你掛住打機, 入咗阿毛個後花園都唔知呀
...

史高拉李大哥,梗係唔會啦!我除咗瞓覺,最集中精神嘅時候就係做愛啦!{:lol:}

史高拉李 發表於 2021-10-2 00:58:50

愛煲老藕 發表於 2021-10-1 22:28
史高拉李大哥,梗係唔會啦!我除咗瞓覺,最集中精神嘅時候就係做愛啦! ...

咁D阿毛咪好感激你同爱死你囉{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-2 01:12:06

史高拉李 發表於 2021-10-2 00:58
咁D阿毛咪好感激你同爱死你囉

我都好感激佢哋,因為佢哋都比咗我官多功能上嘅刺激

史高拉李 發表於 2021-10-2 12:34:01

愛煲老藕 發表於 2021-10-2 01:12
我都好感激佢哋,因為佢哋都比咗我官多功能上嘅刺激

我都好佩服你呢種敬老精神{:verygood:}{:verygood:}{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-2 16:45:11

史高拉李 發表於 2021-10-2 12:34
我都好佩服你呢種敬老精神

老女人都要需要性愛㗎嘛
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 時鐘酒店