愛煲老藕 發表於 2021-10-16 21:36:19

mo1 發表於 2021-10-15 08:29
搵陀地要去NC,果度都多新港人生嘅女去咗做木魚,果啲算係陀地架啦,不過要佢地淪落到做一仔,就可能要等多 ...

兄 唔該晒你提供陀地嘅方法,咁你又鍾意食陀地定北姑多呢?

史高拉李 發表於 2021-10-17 09:57:37

愛煲老藕 發表於 2021-10-16 21:31
實之前我有聯絡過佢嘅,但係唔係溝佢,佢知道我識佢阿媽之後,就處處提防呀!所以而家就算想溝,都唔係易得手 ...

車.....你咪話佢阿媽發老姣想溝你, 你話我唔係個容易受溝既男人咪得囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-17 19:00:42

史高拉李 發表於 2021-10-17 09:57
車.....你咪話佢阿媽發老姣想溝你, 你話我唔係個容易受溝既男人咪得囉
...

咁佢又唔知我同佢老母有路喎!係佢本身都唔係好鍾意佢老母做人態度,所以對佢d朋友都冇乜好感

史高拉李 發表於 2021-10-18 11:17:52

愛煲老藕 發表於 2021-10-17 19:00
咁佢又唔知我同佢老母有路喎!係佢本身都唔係好鍾意佢老母做人態度,所以對佢d朋友都冇乜好感 ...

係咁你咪同佢阿媽割蓆囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 17:59:54

史高拉李 發表於 2021-10-18 11:17
係咁你咪同佢阿媽割蓆囉

都算係,不相往來,佢話對我太失望,一早就應該咁講啦!

史高拉李 發表於 2021-10-18 21:51:22

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 17:59
都算係,不相往來,佢話對我太失望,一早就應該咁講啦!

咁佢肯放手都好啲, 如果佢死冤住你, 你真係屙拔甩啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 22:03:32

史高拉李 發表於 2021-10-18 21:51
咁佢肯放手都好啲, 如果佢死冤住你, 你真係屙拔甩啦

拖拖拉拉咗好耐呀!最慘佢無定向無定時,鍾意幾時搵你,就幾時搵你,半夜三更瞓唔著都WhatsApp我嘅,雖然我臨瞓前有按靜音,但係好唔鍾意騷擾我

史高拉李 發表於 2021-10-18 23:10:15

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 22:03
拖拖拉拉咗好耐呀!最慘佢無定向無定時,鍾意幾時搵你,就幾時搵你,半夜三更瞓唔著都WhatsApp我嘅,雖然我臨 ...

咁撚仆街{:wondering:}咁真係抵屌佢囉, 三更半夜仲煩鳩住人{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 01:55:42

史高拉李 發表於 2021-10-18 23:10
咁撚仆街咁真係抵屌佢囉, 三更半夜仲煩鳩住人

咪就係,一味話掛住我,大佬佢就可以瞓到黃朝百晏,我就要一早起身,完全都唔顧及我感受

史高拉李 發表於 2021-10-19 11:29:50

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 01:55
咪就係,一味話掛住我,大佬佢就可以瞓到黃朝百晏,我就要一早起身,完全都唔顧及我感受 ...

佢唔係掛住你, 係佢西痕, 要搵你幫佢止痕啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 14:21:36

史高拉李 發表於 2021-10-19 11:29
佢唔係掛住你, 係佢西痕, 要搵你幫佢止痕啫

我就唔理佢搵我做乜嘢啦!但係佢永遠唔睇時間嘅,一諗到就搵,以為送我外賣咩

史高拉李 發表於 2021-10-19 17:14:45

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 14:21
我就唔理佢搵我做乜嘢啦!但係佢永遠唔睇時間嘅,一諗到就搵,以為送我外賣咩 ...

咁佢真係當你係外賣仔呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 21:54:00

史高拉李 發表於 2021-10-19 17:14
咁佢真係當你係外賣仔呀

其實佢最鍾意唔係仆嘢,係好鍾意講嘢,仲要係講人是非,成日讚自己,所以我先咁殘忍對佢

史高拉李 發表於 2021-10-20 09:09:39

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 21:54
其實佢最鍾意唔係仆嘢,係好鍾意講嘢,仲要係講人是非,成日讚自己,所以我先咁殘忍對佢 ...

好似廣告話齋, 係人都怕咗佢囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 13:50:14

史高拉李 發表於 2021-10-20 09:09
好似廣告話齋, 係人都怕咗佢囉

係呀!佢把口臭到冇人有㗎!有一次喺電話度鬧交,我話再嘈就過嚟打柒妳,唔好逼我破例打女人,點知條臭八婆話,你夠我打先算啦!真係比佢激到嘔幾噸血

史高拉李 發表於 2021-10-20 16:58:59

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 13:50
係呀!佢把口臭到冇人有㗎!有一次喺電話度鬧交,我話再嘈就過嚟打柒妳,唔好逼我破例打女人,點知條臭八婆 ...

呢啲咪死淨把口囉, 佢用激將法想你去見佢之嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 17:22:23

史高拉李 發表於 2021-10-20 16:58
呢啲咪死淨把口囉, 佢用激將法想你去見佢之嘛

都有可能,我話我唔夠你打呀嘛?使唔使我出嚟證實比你睇,佢就猛話最好啦!

史高拉李 發表於 2021-10-21 14:32:16

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 17:22
都有可能,我話我唔夠你打呀嘛?使唔使我出嚟證實比你睇,佢就猛話最好啦! ...

呢啲咁嘅{:shit:}橋, 我九世前已經有得出賣啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-21 17:27:32

史高拉李 發表於 2021-10-21 14:32
呢啲咁嘅橋, 我九世前已經有得出賣啦

佢條八婆邊有史高拉李大哥咁醒呀!邊度好似你咁識得尊重人

史高拉李 發表於 2021-10-21 19:10:08

愛煲老藕 發表於 2021-10-21 17:27
佢條八婆邊有史高拉李大哥咁醒呀!邊度好似你咁識得尊重人

咁抵你唔屌佢囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-21 21:21:45

史高拉李 發表於 2021-10-21 19:10
咁抵你唔屌佢囉

唔止唔屌佢呀!朋友都唔想同佢做,之前我有直接同佢講,其實我係呃蝦條,佢死都唔信,話我真係鍾意佢

史高拉李 發表於 2021-10-22 12:43:10

愛煲老藕 發表於 2021-10-21 21:21
唔止唔屌佢呀!朋友都唔想同佢做,之前我有直接同佢講,其實我係呃蝦條,佢死都唔信,話我真係鍾意佢 ...

監人乃後都得嘅, 真係唔知個醜字點樣寫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-22 13:22:21

史高拉李 發表於 2021-10-22 12:43
監人乃後都得嘅, 真係唔知個醜字點樣寫

係呀!佢死唔肯分手藉口多多

史高拉李 發表於 2021-10-23 16:31:13

愛煲老藕 發表於 2021-10-22 13:22
係呀!佢死唔肯分手藉口多多

拉黑曬佢啲whatsapp同埋微信咪得囉, 逢係佢嘅電話都唔聽, 咁佢自自然然會自動消失嘅喇{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 17:27:15

史高拉李 發表於 2021-10-23 16:31
拉黑曬佢啲whatsapp同埋微信咪得囉, 逢係佢嘅電話都唔聽, 咁佢自自然然會自動消失嘅喇
...

試過啦!佢咪用佢d朋友嘅手機打比我,佢根本都唔知醜、唔怕比人知嘅

史高拉李 發表於 2021-10-23 20:16:00

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 17:27
試過啦!佢咪用佢d朋友嘅手機打比我,佢根本都唔知醜、唔怕比人知嘅

以前我有幾個女友都係咁呀, 但係我唔會中計, 照樣唔鳩聽{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 21:43:15

史高拉李 發表於 2021-10-23 20:16
以前我有幾個女友都係咁呀, 但係我唔會中計, 照樣唔鳩聽

而家我醒目咗啦!陌生電話完全唔會接聽,以前呢個八婆真係無定向,半夜三更朝早夜晚都會打電話嚟

史高拉李 發表於 2021-10-24 10:52:23

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 21:43
而家我醒目咗啦!陌生電話完全唔會接聽,以前呢個八婆真係無定向,半夜三更朝早夜晚都會打電話嚟 ...

係你縱慣咗佢啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-24 18:32:34

史高拉李 發表於 2021-10-24 10:52
係你縱慣咗佢啫

係我初頭唔想同呢條八婆咁斤斤計較,諗住佢呀個女人,點知佢完全失控

史高拉李 發表於 2021-10-25 12:01:35

愛煲老藕 發表於 2021-10-24 18:32
係我初頭唔想同呢條八婆咁斤斤計較,諗住佢呀個女人,點知佢完全失控

女人係唔縱得㗎, 所以俗語有句說話:女人未過60歲都唔好畀飽佢食呀{:tongue:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 陀地,北姑,鍾意幫襯邊個?