愛煲老藕 發表於 2022-1-6 22:52:01

史高拉李 發表於 2022-1-6 11:38
係呀...唔好樣嗰啲, 你就連樣都畀人睇埋, 好樣嗰啲, 連格仔你都唔想打
...

都有一個比較好樣d嘅,玲瓏咪係囉,呢個例外

史高拉李 發表於 2022-1-7 12:41:54

愛煲老藕 發表於 2022-1-6 22:52
都有一個比較好樣d嘅,玲瓏咪係囉,呢個例外

因為佢係囡囡嚟, 所以你先至露埋樣JET{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-7 22:43:13

史高拉李 發表於 2022-1-7 12:41
因為佢係囡囡嚟, 所以你先至露埋樣JET

都唔一定,超級麻煩麻雀腳,我都有露樣呀?因為嗰d肯定以後一世都唔會來往

史高拉李 發表於 2022-1-8 13:17:02

愛煲老藕 發表於 2022-1-7 22:43
都唔一定,超級麻煩麻雀腳,我都有露樣呀?因為嗰d肯定以後一世都唔會來往 ...

因為玲瓏呢一世都唔會同你來往啦, 係嘛{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-8 22:58:15

史高拉李 發表於 2022-1-8 13:17
因為玲瓏呢一世都唔會同你來往啦, 係嘛

哈哈!史高拉李大哥真係醒目,佢而家喺醫院做阿嬸,身份唔同咗點識我呢d舊朋友呀!

史高拉李 發表於 2022-1-9 12:54:34

愛煲老藕 發表於 2022-1-8 22:58
哈哈!史高拉李大哥真係醒目,佢而家喺醫院做阿嬸,身份唔同咗點識我呢d舊朋友呀! ...

妖...做阿嬸姐, 有乜咁大不了啫, 佢哋都係做啲下等功夫, 幫病人換衫沖涼換屎片尿片之嗎{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-9 22:51:20

史高拉李 發表於 2022-1-9 12:54
妖...做阿嬸姐, 有乜咁大不了啫, 佢哋都係做啲下等功夫, 幫病人換衫沖涼換屎片尿片之嗎
...

咁又唔知佢乜嘢心態啦!可能佢以前搵開十萬八萬一個月,而家做阿嬸,頂籠萬零蚊,又有可能而家撈老正,唔想同埋以前d人來往

史高拉李 發表於 2022-1-10 12:52:15

愛煲老藕 發表於 2022-1-9 22:51
咁又唔知佢乜嘢心態啦!可能佢以前搵開十萬八萬一個月,而家做阿嬸,頂籠萬零蚊,又有可能而家撈老正,唔想同 ...

咁可能佢結埋婚都唔定啦, 所以咪謝絕同啲舊客來往囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-10 22:57:27

史高拉李 發表於 2022-1-10 12:52
咁可能佢結埋婚都唔定啦, 所以咪謝絕同啲舊客來往囉

佢應該冇再結婚,因為佢有老公有女,同嗰條咁嘅百老匯售貨契家佬一齊,不過話時話佢對呢條佬都好忠心,因為佢客人中有一個有十幾部的士嘅大叔溝佢,佢都冇受溝跟佢

史高拉李 發表於 2022-1-11 12:06:03

愛煲老藕 發表於 2022-1-10 22:57
佢應該冇再結婚,因為佢有老公有女,同嗰條咁嘅百老匯售貨契家佬一齊,不過話時話佢對呢條佬都好忠心,因為佢 ...

咁嗰條的士佬一定係老鬼, 樣衰口臭喇{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-11 22:54:50

史高拉李 發表於 2022-1-11 12:06
咁嗰條的士佬一定係老鬼, 樣衰口臭喇

十幾年前,都已經60歲,一條老嘢肥肥矮矮,仲矮過玲瓏,佢條契家佬呢就係翻版劉松仁,唔高唔矮,同佢差唔多

史高拉李 發表於 2022-1-12 12:10:05

愛煲老藕 發表於 2022-1-11 22:54
十幾年前,都已經60歲,一條老嘢肥肥矮矮,仲矮過玲瓏,佢條契家佬呢就係翻版劉松仁,唔高唔矮,同佢差唔多 ...

劉松仁都唔算靚仔丫, 只係有啲書卷氣啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-12 23:44:04

史高拉李 發表於 2022-1-12 12:10
劉松仁都唔算靚仔丫, 只係有啲書卷氣啫

係呀!劉松仁最大賣點係演技,外型一般,冇鄭少秋咁瀟灑

史高拉李 發表於 2022-1-13 11:50:14

愛煲老藕 發表於 2022-1-12 23:44
係呀!劉松仁最大賣點係演技,外型一般,冇鄭少秋咁瀟灑

秋官飾演嘅楚留香真係一流{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-13 22:57:22

史高拉李 發表於 2022-1-13 11:50
秋官飾演嘅楚留香真係一流

史高拉李大哥你都好似楚留香,瀟灑又風流,到處留情

史高拉李 發表於 2022-1-14 15:40:04

愛煲老藕 發表於 2022-1-13 22:57
史高拉李大哥你都好似楚留香,瀟灑又風流,到處留情

我依家都收斂好多囉{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-14 23:01:27

史高拉李 發表於 2022-1-14 15:40
我依家都收斂好多囉

史高拉李大哥你燦爛歸於平淡啫!遇到一個同你咁有緣嘅小三,少出去玩都係一件好事

史高拉李 發表於 2022-1-15 11:50:56

愛煲老藕 發表於 2022-1-14 23:01
史高拉李大哥你燦爛歸於平淡啫!遇到一個同你咁有緣嘅小三,少出去玩都係一件好事 ...

呢個此其一啦, 其二係依家嘅疫情, 真係度度都唔敢去{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-15 22:41:32

史高拉李 發表於 2022-1-15 11:50
呢個此其一啦, 其二係依家嘅疫情, 真係度度都唔敢去

咁即係命中註定,天比一條繩小三,要佢綁住史高拉李大哥你個心啦

史高拉李 發表於 2022-1-16 13:16:24

愛煲老藕 發表於 2022-1-15 22:41
咁即係命中註定,天比一條繩小三,要佢綁住史高拉李大哥你個心啦

佢綁得住我夜晚JET, 綁唔住我日頭丫嘛, 我間唔中都會出嚟偷下食㗎{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-16 22:56:13

史高拉李 發表於 2022-1-16 13:16
佢綁得住我夜晚JET, 綁唔住我日頭丫嘛, 我間唔中都會出嚟偷下食㗎
...

史高拉利大哥咁即係,小三綁得住你個人,綁得住你個心,但係綁唔住你條大賓州{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-1-17 13:47:50

愛煲老藕 發表於 2022-1-16 22:56
史高拉利大哥咁即係,小三綁得住你個人,綁得住你個心,但係綁唔住你條大賓州 ...

對....我都唔想我細佬, 餐餐都係食鹹魚㗎嘛{:titter:}

hk.wod 發表於 2022-1-17 15:55:14

佩媽果邊連大門都冇開

愛煲老藕 發表於 2022-1-17 22:24:53

史高拉李 發表於 2022-1-17 13:47
對....我都唔想我細佬, 餐餐都係食鹹魚㗎嘛

史高拉李大哥有錢又有品味,點會食鹹魚呀!你就算肯食,你細佬都唔放過你啦!

史高拉李 發表於 2022-1-18 16:21:03

愛煲老藕 發表於 2022-1-17 22:24
史高拉李大哥有錢又有品味,點會食鹹魚呀!你就算肯食,你細佬都唔放過你啦! ...

食得魚翅多, 都會食番餐鹹魚㗎嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-18 22:30:53

史高拉李 發表於 2022-1-18 16:21
食得魚翅多, 都會食番餐鹹魚㗎嘛

咁又係真嘅!唔好話鹹魚呀!死魚死豬,史高拉李大哥都食過啦!爛賭婆咪其中一個囉

愛煲老藕 發表於 2022-1-21 23:21:05

史高拉李 發表於 2022-1-18 16:21
食得魚翅多, 都會食番餐鹹魚㗎嘛

食女同食嘢一樣,飲食要均衡,有時食好嘢,有時食下d冇咁補嘅嘢

史高拉李 發表於 2022-1-22 12:31:48

愛煲老藕 發表於 2022-1-18 22:30
咁又係真嘅!唔好話鹹魚呀!死魚死豬,史高拉李大哥都食過啦!爛賭婆咪其中一個囉 ...

咪係囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-22 23:37:00

史高拉李 發表於 2022-1-22 12:31
咪係囉

話時話講講下呢個爛賭婆仲好似衰過Anna,史高拉李大哥有冇發覺通常中伏嘅深水埗d囡囡特別多,爛賭婆,Anna,潘金蓮

史高拉李 發表於 2022-1-23 12:28:01

愛煲老藕 發表於 2022-1-22 23:37
話時話講講下呢個爛賭婆仲好似衰過Anna,史高拉李大哥有冇發覺通常中伏嘅深水埗d囡囡特別多,爛賭婆,Anna, ...

冇計啦, 深水埗係全港嘅雞竇最多地方,以前荃灣同觀塘都好多鳳姐架, 但係經過呢十年八年市區重建後, 呢兩個區份都少咗好多鳳姐啦 {:tongue:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 口爆吞精!