史高拉李 發表於 2021-10-23 20:13:20

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 17:29
咁你哋真係最佳拍檔,史高拉李大哥又咁咸濕,小三又咁多水,水到渠成,你哋係天生一對 ...

地設一双添{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 21:41:49

史高拉李 發表於 2021-10-23 20:13
地設一双添

點止呀 !史高拉李大哥同小三,打風都打唔甩,地震都唔分開

史高拉李 發表於 2021-10-24 10:53:44

愛煲老藕 發表於 2021-10-23 21:41
點止呀 !史高拉李大哥同小三,打風都打唔甩,地震都唔分開

系化{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-24 19:05:09

史高拉李 發表於 2021-10-24 10:53
系化

史高拉李大哥你發功喇!連我咁親近你,我講完之後,尋晚台灣花蓮都地震,連我都咁感染埋你真傳秘技開口中添

史高拉李 發表於 2021-10-25 11:23:48

愛煲老藕 發表於 2021-10-24 19:05
史高拉李大哥你發功喇!連我咁親近你,我講完之後,尋晚台灣花蓮都地震,連我都咁感染埋你真傳秘技開口中添 ...

你黐咗我啲靈氣呀{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-25 17:48:18

史高拉李 發表於 2021-10-25 11:23
你黐咗我啲靈氣呀

係呀!所以我咪要約你通咗關之後,一齊去澳門你坐我隔離,包有錢贏

史高拉李 發表於 2021-10-25 22:35:44

愛煲老藕 發表於 2021-10-25 17:48
係呀!所以我咪要約你通咗關之後,一齊去澳門你坐我隔離,包有錢贏

對於賭, 我嘅靈氣唔靈㗎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-25 22:43:58

史高拉李 發表於 2021-10-25 22:35
對於賭, 我嘅靈氣唔靈㗎

不如我哋打賭一餐,史高拉李大哥,估邊個做下一屆特首,我就買梁振英,輸咗嗰個請食飯

史高拉李 發表於 2021-10-25 23:32:26

愛煲老藕 發表於 2021-10-25 22:43
不如我哋打賭一餐,史高拉李大哥,估邊個做下一屆特首,我就買梁振英,輸咗嗰個請食飯 ...

唔好咁快定論住, 睇下有邊個入閘先, 因為我心目中嗰個都仲未出聲話參選{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 01:49:08

史高拉李 發表於 2021-10-25 23:32
唔好咁快定論住, 睇下有邊個入閘先, 因為我心目中嗰個都仲未出聲話參選
...

史高拉李大哥心目中嘅人選,係咪比加超呀?

史高拉李 發表於 2021-10-26 10:26:37

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 01:49
史高拉李大哥心目中嘅人選,係咪比加超呀?

梗唔係佢啦, 我心目中嘅人選係好冷門嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 13:32:19

史高拉李 發表於 2021-10-26 10:26
梗唔係佢啦, 我心目中嘅人選係好冷門嘅

冷門,咁我估何柱國?陳智思?

史高拉李 發表於 2021-10-26 15:44:26

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 13:32
冷門,咁我估何柱國?陳智思?

我估個個唔係呢兩個, 我覺得阿爺2019年已經諗定畀邊個做嘅啦, 晨咁早就安排曬HK啲後路{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 17:38:58

史高拉李 發表於 2021-10-26 15:44
我估個個唔係呢兩個, 我覺得阿爺2019年已經諗定畀邊個做嘅啦, 晨咁早就安排曬HK啲後路
...

選邊個其實我真係冇所謂,最緊要唔好係淋病就得啦!你睇佢呢排風風騷咁,好有信心一定連任,真係想一槍打死佢

史高拉李 發表於 2021-10-26 19:05:40

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 17:38
選邊個其實我真係冇所謂,最緊要唔好係淋病就得啦!你睇佢呢排風風騷咁,好有信心一定連任,真係想一槍打死 ...

佢过到阿爺嘅祝福先算啦{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 21:39:39

史高拉李 發表於 2021-10-26 19:05
佢过到阿爺嘅祝福先算啦

都唔明佢完全毫無廉恥既,跟本參選都唔應該啦

史高拉李 發表於 2021-10-27 10:00:52

愛煲老藕 發表於 2021-10-26 21:39
都唔明佢完全毫無廉恥既,跟本參選都唔應該啦

喂....阿哥, 一年嘅薪金同埋津貼成千萬㗎, 你估少嘢呀, 做滿5年又有長俸攞, 每個月都六皮嘢, 廉恥值得幾多錢一斤啫{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-27 13:48:54

史高拉李 發表於 2021-10-27 10:00
喂....阿哥, 一年嘅薪金同埋津貼成千萬㗎, 你估少嘢呀, 做滿5年又有長俸攞, 每個月都六皮嘢, 廉恥值得幾 ...

好老實講,如果比一支槍我,一係射死淋病,一係射死麻雀腳麻煩友,我唔使考慮,一定揀淋病

史高拉李 發表於 2021-10-27 15:53:16

愛煲老藕 發表於 2021-10-27 13:48
好老實講,如果比一支槍我,一係射死淋病,一係射死麻雀腳麻煩友,我唔使考慮,一定揀淋病 ...

佢好似殺咗你全家咁, 咁大仇口{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-27 17:57:48

史高拉李 發表於 2021-10-27 15:53
佢好似殺咗你全家咁, 咁大仇口

佢嘅所作所為,正常嘅香港人都想佢快啲仆街死,賣國禍港,逃犯修訂條例,到而家都唔覺得自己有錯,又要扮硬淨,但係就淆晒底,如果佢今年死於暴斃,我半年唔屌閪

史高拉李 發表於 2021-10-27 18:30:58

愛煲老藕 發表於 2021-10-27 17:57
佢嘅所作所為,正常嘅香港人都想佢快啲仆街死,賣國禍港,逃犯修訂條例,到而家都唔覺得自己有錯,又要扮硬淨, ...

早幾日我一起身睇新聞仲以為佢喺禮賓府跌鳩死添{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 01:16:21

史高拉李 發表於 2021-10-27 18:30
早幾日我一起身睇新聞仲以為佢喺禮賓府跌鳩死添

比史高拉利大哥,呢位高人發功,佢命不矣,佢應該唔會超過70歲就要賣鹹鴨蛋

史高拉李 發表於 2021-10-28 12:17:12

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 01:16
比史高拉利大哥,呢位高人發功,佢命不矣,佢應該唔會超過70歲就要賣鹹鴨蛋

有時間真係要幫佢睇下個全相{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 17:40:35

史高拉李 發表於 2021-10-28 12:17
有時間真係要幫佢睇下個全相

使乜睇呀,佢擺明係城中最衰嘅相,過街老鼠,人人喊打

史高拉李 發表於 2021-10-28 19:37:42

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 17:40
使乜睇呀,佢擺明係城中最衰嘅相,過街老鼠,人人喊打

我係睇下佢嘅壽緣有幾多啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 20:53:59

史高拉李 發表於 2021-10-28 19:37
我係睇下佢嘅壽緣有幾多啫

原來係咁呀!史高拉李大哥快d睇,淋病幾時會埋單?

史高拉李 發表於 2021-10-29 10:07:26

愛煲老藕 發表於 2021-10-28 20:53
原來係咁呀!史高拉李大哥快d睇,淋病幾時會埋單?

佢啲相通常都係正面, 兩邊側面都睇唔到, 好難幫佢睇嘅喎, 但係我睇佢個額相同埋耳朵, 都唔慌會好長命{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-29 14:22:38

史高拉李 發表於 2021-10-29 10:07
佢啲相通常都係正面, 兩邊側面都睇唔到, 好難幫佢睇嘅喎, 但係我睇佢個額相同埋耳朵, 都唔慌會好長命{:to ...

咁希望佢過唔到70大壽啦!等佢屋企人唔使破費呀嘛!遲d仲有帛金收{:titter:}

史高拉李 發表於 2021-10-29 16:13:00

愛煲老藕 發表於 2021-10-29 14:22
咁希望佢過唔到70大壽啦!等佢屋企人唔使破費呀嘛!遲d仲有帛金收 ...

女人70大壽係71歲先做得㗎, 俗語都有云:男做齊頭, 女做出一{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-29 17:30:23

史高拉李 發表於 2021-10-29 16:13
女人70大壽係71歲先做得㗎, 俗語都有云:男做齊頭, 女做出一

史高拉李大哥唔講真係唔知,又學多樣嘢,偶像真係博學多才
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 各位師兄小心中伏 之二