愛煲老藕 發表於 2022-2-9 23:38:00

史高拉李 發表於 2022-2-9 12:00
香港人咪就係畀呢D YC陀衰家囉

佢哋班人渣抗共意識入晒腦,去到英國都仲係喺咁,一聽到人講國語就打人,你話佢哋係咪痴咗線

史高拉李 發表於 2022-2-10 12:28:27

愛煲老藕 發表於 2022-2-9 23:38
佢哋班人渣抗共意識入晒腦,去到英國都仲係喺咁,一聽到人講國語就打人,你話佢哋係咪痴咗線 ...

佢哋都係睇人打啫, 欺善怕惡{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-10 22:35:25

史高拉李 發表於 2022-2-10 12:28
佢哋都係睇人打啫, 欺善怕惡

呢班鼠輩係揀人打嘅,一係就係女人,一係就係老弱,仲要人多蝦人少,所以唔嚟一次超級大屠殺,佢哋肯定唔會改返轉頭,繼續作惡

史高拉李 發表於 2022-2-11 12:01:40

愛煲老藕 發表於 2022-2-10 22:35
呢班鼠輩係揀人打嘅,一係就係女人,一係就係老弱,仲要人多蝦人少,所以唔嚟一次超級大屠殺,佢哋肯定唔會改 ...

唔使大屠殺咁大陣仗, 逐個擊破就已經嚇到佢哋屁滾尿流啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-11 22:36:11

史高拉李 發表於 2022-2-11 12:01
唔使大屠殺咁大陣仗, 逐個擊破就已經嚇到佢哋屁滾尿流啦

捉返十個八個上去受審就最好㗎啦!不過當然唔公開,咪就當佢哋人間蒸發囉!

史高拉李 發表於 2022-2-12 16:16:47

愛煲老藕 發表於 2022-2-11 22:36
捉返十個八個上去受審就最好㗎啦!不過當然唔公開,咪就當佢哋人間蒸發囉! ...

最好喺當地閹鳩咗佢哋{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-12 22:12:33

史高拉李 發表於 2022-2-12 16:16
最好喺當地閹鳩咗佢哋

呢個都係好方法,做咗太監,佢哋都惡得出樣,又可以令佢哋冇女人鍾意

史高拉李 發表於 2022-2-13 17:15:17

愛煲老藕 發表於 2022-2-12 22:12
呢個都係好方法,做咗太監,佢哋都惡得出樣,又可以令佢哋冇女人鍾意

以前啲太監咪就係咁囉, 醃咗佢冇女人鍾意{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-13 22:12:31

史高拉李 發表於 2022-2-13 17:15
以前啲太監咪就係咁囉, 醃咗佢冇女人鍾意

d太監好似淨係冇咗睾丸,冇女人鍾意,但係佢哋應該都仲鍾意女人,搞唔到嘢,所以都會摸手摸腳,抽下水{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-2-14 11:25:08

愛煲老藕 發表於 2022-2-13 22:12
d太監好似淨係冇咗睾丸,冇女人鍾意,但係佢哋應該都仲鍾意女人,搞唔到嘢,所以都會摸手摸腳,抽下水{:titter ...

地D你問下啲相熟鳳姐就知啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-14 22:24:10

史高拉李 發表於 2022-2-14 11:25
地D你問下啲相熟鳳姐就知啦

問下d相熟鳳姐就知道?史高拉李大哥概意思係咪,如果淨係摸手摸腳唔屌西嗰個即係太監呀?

史高拉李 發表於 2022-2-15 12:14:28

愛煲老藕 發表於 2022-2-14 22:24
問下d相熟鳳姐就知道?史高拉李大哥概意思係咪,如果淨係摸手摸腳唔屌西嗰個即係太監呀? ...

咁你話啲七八十歲嘅老人家仲釣唔釣得到丫{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-15 22:22:37

史高拉李 發表於 2022-2-15 12:14
咁你話啲七八十歲嘅老人家仲釣唔釣得到丫

原來係咁㗎!即係如果比人閹咗,會加速衰老,明明係後生仔,都變咗阿伯大叔

史高拉李 發表於 2022-2-16 12:31:14

愛煲老藕 發表於 2022-2-15 22:22
原來係咁㗎!即係如果比人閹咗,會加速衰老,明明係後生仔,都變咗阿伯大叔 ...

係㗎, 唔係點解啲後生太監都一樣畀人叫佢做公公嘅{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-16 23:25:42

史高拉李 發表於 2022-2-16 12:31
係㗎, 唔係點解啲後生太監都一樣畀人叫佢做公公嘅

可能就係冇咗嗰兩粒波子,男人嘅荷爾蒙降低咗,咪加速衰老,應該就係咁啦

史高拉李 發表於 2022-2-17 12:25:49

愛煲老藕 發表於 2022-2-16 23:25
可能就係冇咗嗰兩粒波子,男人嘅荷爾蒙降低咗,咪加速衰老,應該就係咁啦

冇咗兩粒春核, 個人仲會変得乸乸地㖭{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 22:30:16

史高拉李 發表於 2022-2-17 12:25
冇咗兩粒春核, 個人仲會変得乸乸地㖭

係呀!史高拉李大哥有冇聽過十個乸型,九個基佬?

史高拉李 發表於 2022-2-18 17:36:14

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 22:30
係呀!史高拉李大哥有冇聽過十個乸型,九個基佬?

我仲知道嗰啲基佬, 十個有九個都係做乸嗰隻嘅添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 23:00:12

史高拉李 發表於 2022-2-18 17:36
我仲知道嗰啲基佬, 十個有九個都係做乸嗰隻嘅添

係咩!咁嘅情況咪憎多粥少,個個基佬爭住隻公屌{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-2-19 16:55:29

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 23:00
係咩!咁嘅情況咪憎多粥少,個個基佬爭住隻公屌

你睇下影視界邊個係基佬丫, 個撚個都係乸㗎啦, 連果個以前係沙田嘅區議員叫做乜鳩嘢杰都係乸嚟㗎啦, 呢條仆街仲著埋啲女人內衣褲拍片POST上YOUTUBE添, 真係唔知個醜字點寫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 22:08:25

史高拉李 發表於 2022-2-19 16:55
你睇下影視界邊個係基佬丫, 個撚個都係乸㗎啦, 連果個以前係沙田嘅區議員叫做乜鳩嘢杰都係乸嚟㗎啦, 呢條 ...

係!呀嗰個岑子傑以為戴咗耳環好有型,真係頂佢唔順,睇見佢太爛面已經想嘔,慘喇!而家喺赤柱踎緊,連護膚品都冇得搽,可能暗瘡狂爆都似

史高拉李 發表於 2022-2-20 12:42:49

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 22:08
係!呀嗰個岑子傑以為戴咗耳環好有型,真係頂佢唔順,睇見佢太爛面已經想嘔,慘喇!而家喺赤柱踎緊,連護膚品 ...

唔緊要, 叫佢用自己啲精液搽落塊面度, 包佢又白又滑{:lol:}{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 22:17:45

史高拉李 發表於 2022-2-20 12:42
唔緊要, 叫佢用自己啲精液搽落塊面度, 包佢又白又滑

呢條咁嘅屎忽鬼,通常比人屌屎忽多㗎咋喎!射精唔知佢而家仲記唔記得點樣射呀

史高拉李 發表於 2022-2-21 16:58:52

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 22:17
呢條咁嘅屎忽鬼,通常比人屌屎忽多㗎咋喎!射精唔知佢而家仲記唔記得點樣射呀 ...

哈哈哈.....你都好幽默呀{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 22:34:34

史高拉李 發表於 2022-2-21 16:58
哈哈哈.....你都好幽默呀

都幾㗎!唔係點同史高拉李大哥溝通呢,真係唔明,比人屌屎忽嗰個點會興奮?斷估唔會一路比人插肛門,自己喺度扯旗啩

史高拉李 發表於 2022-2-22 14:51:11

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 22:34
都幾㗎!唔係點同史高拉李大哥溝通呢,真係唔明,比人屌屎忽嗰個點會興奮?斷估唔會一路比人插肛門,自己喺 ...

咁你又錯喎, 被人屌屎忽嘅真係會興奮嘅喎, 而且會上癮嘅添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:10:56

史高拉李 發表於 2022-2-22 14:51
咁你又錯喎, 被人屌屎忽嘅真係會興奮嘅喎, 而且會上癮嘅添

呢個我梗係唔知點興奮啦!因為我都冇比人屌過屎忽,我又冇睇過d基佬片,所以唔知比人屌屎忽嗰個,會唔會一路扯緊旗{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-2-23 16:50:03

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:10
呢個我梗係唔知點興奮啦!因為我都冇比人屌過屎忽,我又冇睇過d基佬片,所以唔知比人屌屎忽嗰個,會唔會一路 ...

男人我就唔知, 旦俾我屌過嘅女人屎忽, 個個後來都話好興奮有高潮, 次次見親佢哋都要我屌下佢地个屎忽既{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-23 17:48:08

史高拉李 發表於 2022-2-23 16:50
男人我就唔知, 旦俾我屌過嘅女人屎忽, 個個後來都話好興奮有高潮, 次次見親佢哋都要我屌下佢地个屎忽既{: ...咁佢哋有冇洗埋腸,先比史高拉李大哥屌㗎?

史高拉李 發表於 2022-2-24 20:26:23

愛煲老藕 發表於 2022-2-23 17:48
咁佢哋有冇洗埋腸,先比史高拉李大哥屌㗎?

呢個肯定有㗎啦{:victory:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 廟街企企