Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1244|回復: 6

細細粒嘅淫閪人妻細欣

論壇元老

肥偉係我識左好耐既fd,佢兩年前同佢老婆結左婚,佢老婆叫細欣,個樣都生得幾標緻,瘦底細細粒,patpat有啲肉地,三圍都幾吸引下都有成34D,把聲講野又嗲嗲地,睇佢個樣都姣姣地,我諗唔明咩理由果果會鐘意肥偉,大家身型都唔成對比,之後既時間我地啲聚會多左,漸漸地我同細欣亦熟左,傾左多好多話題,我亦主動要佢電話號碼,佢講左句「有咩企圖呀,想媾我呀」,我笑笑口答佢:係呀,你又知既!估唔到佢會咁樣同我講,返緊屋企途中,諗起果果個把嗲聲加姣樣,越諗就覺得越正,始終佢係肥偉個老婆,我唔能夠咁主動咁明顯架真係走去媾佢咩,

大約係三個月前,細欣WhatsApp我,同我講話肥偉今朝入左院,我問佢咩事入院,佢話肥偉腸胃炎,然後佢問我今晚得唔得閒,我話好得閒呀,有咩幫到你?細欣叫我陪佢去荃灣工廠區陪佢上去拎部ipad,佢第二日要拎去醫院俾肥偉,點解會去到工廠區呢?
原來肥偉係果度租左個單位,間唔時都會同啲同事上去打band,或者係度飲酒打麻雀,細欣約左我8點鐘係荃灣西站等,第一次單獨相處,搭車途中我又諗起啲衰野,我到左荃灣西站企左係客戶中心附近等左佢10分鐘左右,終於都見到細欣出現,緊身吊帶背心,佢心頭果對車頭燈顯得更加大,超短裙,再加H字頭拖鞋,睇到我細佬有啲反應,佢行過嚟問我係咪等左佢好耐,我話一陣姐,跟住我話你今晚好sex喎,佢打左我手臂一下話:吊你咩,唔使咁串我呀,好似成世人未見過女人咁樣,我話:好耐冇見過姐。又問我今晚唔使陪女咩?我:佢去左日本旅行

由荃灣西站行去德士古道工廠區都要15分鐘,行到我成身出晒汗,同埋果個位置條街真係鬼影都冇隻,細欣:轉頭你可以係上面淋下身呀,我:哇!果度係你地第二個家嚟架,佢話有時係上面玩夜左,啲人走晒,咪同肥偉係上面訓囉,跟住佢好尷尬講:有時同肥偉係上面搞野,可以嗌得放啲,唔使好似係肥偉屋企咁就住就住(佢地同肥偉爸媽一齊住),我話原因主要原因係咁樣,打band都係其次,上到去佢地租果個單位大約400呎左右,門口有眼仔射住成條走廊,入到去好似打仗咁亂,有打band既樂器,一部50吋電視,一張三人梳化,一張茶几,同埋啲飲完既啤酒罐,垃圾呀,果果話上次佢地玩完趕住走,所以冇執到!我唯有幫佢手執,執到茶几下層,我見到有幾包包裝既野,又類似係茶包,但又未曾見過隻包裝既圖案,我好奇咁問細欣,我:咦!你包野係咩東西,去邊度旅行買返來架?細欣望完停左手頭上既野同我講:我同你講你唔好爆響口講出去呀,你老死所謂既壯陽咖啡,跟住佢繼續講:你每次咩咩都好快一兩分鐘就完事,跟住自己係網上話聽人地哩隻咖啡都幾勁,佢買左返來之後飲完,都係冇改變到,只不過係硬啲同好快可以來多次,跟住就話人地賣假貨,一直擺左係度,佢叫我掉左佢,我成日都唔記得。我:佢同我差唔多年紀,就要食啲咁既藥,細欣面紅又尷尬咁話:次次搞到我「慶」起,佢就話我射啦,真係嬲到爆,佢自己都會自卑既,我大胆咁話:你都掉啦,不如俾兩包我攞返去試下啦,細欣:你咪攞囉,有咩事你唔好怨我呀,我話唔會一定唔會。

執到咁上下我同細欣都成身汗,行緊過來又掛住講野,唔記得左買野飲,問細欣會唔會有野飲下,佢話冇喎,有熱水壺我幫你針杯水灘凍啲先飲囉,無辦法啦,唯有等多陣先飲囉,佢針緊杯水既時候,我突然想試下果果,我話環掂都要等,幫我沖包咖啡啦,我想試細欣有咩反應,點知佢話是但啦!大約5分鐘左右我就開始慢慢飲果杯壯陽咖啡,好少好少既咖啡味,其餘啲味怪怪地,過左半個鐘之後我既心跳開始有啲快,同埋個腦會時時諗起啲咸野,亦感覺塊面有啲熱,係哩個時候見到細欣執緊野熱到件背心濕晒吸住佢對車頭燈,佢亦留意到我望住佢,細欣問我係味好焗,話我塊面紅晒,我話開大少少冷氣,我成身都好慶,佢教大左冷氣之後,用種淫蕩既眼神望住我下面,雖然當時仲未扯旗,然後問我:你無事呀嘛,我:我會有咩事呀?眨下眼就12點,細欣亦執完野,然後坐左係我隔離,大家點起支煙食,我唔理會咁多野就話:肥偉話啲咖啡無料到,係咪佢根本係性能力果方面有問題呢?我飲完成個人谷得好辛苦,當時我下面已經扯左一半又未至於硬,佢隻眼瞄左我下體一下,話我點知咁多野姐,咁肥偉係飲完屌晒鬼,話假貨,唔關我事架,然後佢就企起身話自己成身好大汗味,去沖個涼先,我話我都要沖,細欣:好呀,不過你等我沖完,你先沖啦!

細欣入左廁所後,我就開左部電視睇,亂咁禁轉台,禁下禁下禁左去電視目錄,見到有usb,就禁左入去,畫面即時彈左成四五十部四仔出來,見到畫面我條賓周即時挺直,當我睇到入晒神,隻右手同時係度撫摸緊碌野,細欣沖完涼出來我都唔知,佢話我好犀利喎,咁都俾你禁到出來睇,我先回魂!見個姣閪沖完涼冇帶返個bar,我就知我今晚一定可以屌佢,佢問我你唔係沖涼咩,我攞毛巾俾你呀,入到廁所見佢個bar同條底褲洗左,掛左係門後面,真係興奮至極!我開始就諗轉頭出去點樣開始屌佢,我出到去電視機繼續播緊AV,而果果就半隻腳擺左上梳化用個pat pat窄住坐係度同肥偉WhatsApp,我點左支煙坐埋佢隔離,跟住大家既視線都係望住電視AV,細欣跟住就話個男優碌野咁勁,條女真係俾佢屌撚死,我話你未試過咩,唔似你喎,佢話好少會滿足到佢,一係就快射,唔係快射果碌野又細,我話佢好咸濕好大食下喎,佢瞄左我一下話女人大食係正常既,我借啲耳越坐越埋試下佢水溫,我擺隻手落佢膊頭輕輕咁掂住摟著佢,佢係知既,不過就無拒絕我,之後我隻手就順勢咁向下摸佢對34D巨乳,見佢震左一下,跟住佢隻手好輕咁撥開我隻手,問我:喂呀,你做咩野呀?我忍唔住好大胆咁同佢講:「我谷得好辛苦,啲藥開始發緊力。」然後佢塊面紅晒咁答我:「關我咩野事姐?」我無回答佢既問題,跟住就揸佢對巨乳,隔住件背心掃下佢粒Lin頭,見佢瞇埋左眼,任我魚肉!我個咀錫落佢咀唇度,細欣主動同我打茄輪,咀左一陣,佢叫我熄左啲燈先,我熄完燈後即刻除佢件背心,一對34D即刻跳彈係我面前,粒Lin仲係粉紅色,揸落去好彈手,真係好正,我再用條脷去舔佢既Lin頭,同時另一隻手揸緊佢巨乳,細欣開始係度呻吟,跟住隔住條褲摸我碌賓周,我隻手再向下游伸入佢裙內摸索下佢隻鮑魚,點知一掂到佢塊閪,濕得好誇張,我同細欣講:你妹妹好濕喔!好耐無俾肥偉屌呀,佢答我:見到你條賓周,我好興奮呀!陰陰嘴笑。你個死姣閪,原來等左我好耐,我急不及待除埋佢條裙,雖然熄左燈,但廁所燈無熄再加埋部大電視啲光,一樣可以睇到細欣全裸清清楚楚,佢隻鮑魚都幾嫩下,啲陰毛又少,我踎低伸個頭埋去再用脷舔佢粒陰核,細欣即刻話佢好敏感,我話我好鐘意,然後繼續奶,一路奶佢啲閪水流到成大達濕晒,而佢兩隻手捉住左我個頭係咁隊入去,我條脷不斷係咁係佢粒陰核打圈,佢捉住我個頭越來越大力,一路係度淫叫,一路擰晒頭,叫我停,佢話俾我奶到就來賴尿,我點會放過佢呀,對住陰核越「住」越大力,跟住佢竟然推開我個人,噴晒水出來。佢話叫停又唔停,搞到佢噴尿!我問佢你會潮吹架,佢話通常係自己自慰先會,其他男人冇咩人會搞到佢噴尿,我企左起身,細欣幫我除左條褲,我碌大賓周已經扯到行即刻跳彈出來,我見到細欣掩住嘴個樣驚訝得來又興奮果隻,佢用手chok左我條賓周幾下,跟住話:「估唔到你碌野咁勁揪,好粗好大呀,唔知會唔會睇得而唔用得呢」,我:「等陣試下你咪知囉」,細欣隻手chok緊條賓周,再用條脷奶我袋底,然之後開始一路咁奶上來龜頭係度打圈,佢個嘴都唔算大,我見佢將條賓周吞左一半,佢話從來都未含過咁大條既,佢兩邊牙交好痺,我唯有放過佢啦!

我扶細欣挨落梳化我半踎分開佢對腳扶住,細欣捉住左我碌賓周佢係粒陰核度捽,然後把聲好嗲咁話:「我好緊張呀,你可唔可以慢慢插入去」,一個好姣既人妻,平時就估到佢係床上應該好淫架啦,今日終於都可以執佢一劑,我聽晒佢話捽左一陣見佢啲閪水狂流,我慢慢咁入,個龜頭先岩岩入晒,細欣雙手捉實左我手臂,成條賓周入左一半,佢係度擰晒頭話:「唔得啦,好粗好大條呀!」我:「估唔到你個淫閪下面咁窄喎。」細欣:「唔係我窄,係你碌野粗大姐。」我慢慢咁插入抽出,佢啲閪水已經包圍住佢塊閪,令到我可以好容易咁將成條賓周頂到盡頭,細欣:「真係好粗呀,你條撚塞滿晒我塊閪,好迫呀!」我開始加速咁屌,佢啲白色分泌多到包住我條賓周,我:「係咪好爽好舒服呀?你流左好多分泌出來喎。」細欣:「嗯……..嗯……..你屌到我好爽呀,我咁大個女都未試過俾條咁粗既屌…..嗯….嗯」,半踎係度既姿勢都屌左佢成廿分鐘,我坐係梳化都喘緊氣,細欣攞左杯水俾我飲,今次輪到我挨全梳化坐,細欣坐左上來大家面對面,佢自己扶住我碌野慢慢坐落去,跟住自己開始係度um,而我就啜佢既粒頭,其實佢自己坐係度um都係入左8成左右,我猛力啜佢粒頭而雙手禁住佢兩邊pat pat,而我條賓周配合佢既動作向上頂,細欣一路嗌一路講:「呀…呀….老公你好撚勁呀,好粗好硬呀」,我感覺到佢啲白色分泌係咁狂流,大家都成身汗,動作就停左落來,但我條賓周仍然係插住細欣個淫閪度,細欣:「真係估唔到你條野咁粗咁勁抽,如果肥偉有你一半我都開心死。」我:「咁你要好好享受下今晚啦。」細欣:「我真係未試下俾條咁粗既屌過,你應該屌死唔少女喎。」我:「好多人俾我屌完一次之後怕撚左我。」細欣:「但係我好鐘意喎!」我:「你點同呀,又大食又咁淫。」細欣跟住拍左我一下,我問佢抖完未,佢話係度等緊我砌佢。真係第一次屌到個人妻仲要咁淫,細欣跟住話:「我真係會銘記在心第一次俾人屌到噴晒水。」跟住細欣起左身,我叫佢跪下梳化度狗仔式,抖左咁耐條賓周都林林地,細欣用手幫我chok到硬返晒,我用龜頭磨左佢閪窿,而家插入佢閪窿就開始入得好順暢,但成條撚入晒依然係好迫緊,我開始慢慢咁插入抽出,細欣隻手抓住梳化,話老公你屌到我隻閪好入呀,下下都頂到我子宮啦,我同佢講:你真係好撚好屌,我都好hi呀,我啲速度開始越來越快,而細欣既叫床聲亦越叫越淫賤,隻閪啲白色分泌又開始俾我屌到密密咁流,原來用狗仔式屌佢係最hi最好屌架,我停左落來唔郁係度抖順少少氣先,細欣知我要回下氣佢自己係度郁,跟住話:「好勁抽既老公,如果你之後可以日日執我一劑就好啦。」我:「你想死呀?有享受過咪算啦,日日砌你一獲肥偉遲早有一日會知。」細欣嘟左個咀話:「你知我好鐘意你條賓周架,你唔會咁殘忍對我既。」我抖完氣繼續大大力咁插佢,條粗撚就越插越硬細欣都feel到,我慢慢加快速度,我feel到佢子宮收縮越來越緊,我估再插多十幾下佢可能又高潮,細欣開始係咁淫叫,跟住話,「呀…..老公!我唔得喇…..我頂唔順喇,呀….呀…..屌大力啲,屌入啲呀,屌死我喇」,跟住成個人震晒,我即時吞左條賓周出來,果然佢又再次潮吹噴晒水出來。我都差唔多要射,佢一噴完水我叫佢訓低係梳化,男上女下,插入去果一下,細欣雙手捉實左我手臂,呀…..你條賓周好似仲粗過頭先咁既,好漲呀,我應佢係呀,我谷得好辛苦,就嚟射喇,然後我貓係度屌,咁樣可以借助啲力,狠狠地屌爆呢個淫賤人妻,我feel到自己就嚟射,開始加速同大力咁插眼前呢個淫妻,越緊就越緊,開始feel到佢陰道好似有野想勇出來,細欣係度嗌到拆天,呀…..老…公…我唔得啦!你屌到我又要噴水喇…..呀呀呀….我唔插條賓周出來因為我要射喇,細欣係咁搖頭,老公….你好勁呀.我要噴喇,同時我亦射晒係佢陰道裡面

論壇元老

好撚正嘅故事,

睇到有feel?  詳情 回復 發表於 2023-8-2 11:04
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

睇到有feel?但又真係寫得好正
回復 支持 反對

2萬

論壇元老

very good story
回復 支持 反對

論壇元老

非常精彩同好有畫面
令我不期然代人咗細欣嘅角色
搞到宜家濕晒
又要搞醒個衰佬

真羨慕你老公  詳情 回復 發表於 2023-8-2 23:49
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

80wife 發表於 2023-8-2 23:31
非常精彩同好有畫面
令我不期然代人咗細欣嘅角色
搞到宜家濕晒

真羨慕你老公
回復 支持 反對

論壇元老

回復