Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1358|回復: 4

本地肥c9

論壇元老

前排系微信交到個c9傾咗一排,前幾日鳩痕痕就問佢做唔做性伴侶,當時佢覆咗個發嬲表情之後就冇再覆我其他,點知過咗一晚佢問返我系咪想同佢屌,我覆系,點知做話可以,重話佢好耐冇俾人屌過,所以我問完之後佢有少少感覺,還幻想佢我屌,我為免佢反口,就拿拿林約佢見面之後就約到時間地點隔日見面,第日見到面俾我感覺好師奶feel,好肥,同佢俾我睇完的相分別好大,但系的確同相中的樣相同,上到房大家沖好涼,包住浴巾好怕醜咁坐系床度等我,我行埋去好溫柔咁撫摸佢块面,再慢慢往下移,搓幾搓佢個巨胸,好柔軟,好好揸,跟住我一手扯開條浴巾,巨胸就出現在我眼前,我不停咁玩弄巨胸,佢就申咗隻手來除咗我包住下身的浴巾,佢見到我早已硬咗嘅肉腸果陣就話,好大條好硬,之後系咁揸住我條肉腸玩,又捽我龜頭,見佢玩到唔舍得放手,我就㩒低佢頭,佢知我想點,就申條唎出來瀨我條腸,好似AV咁,瀨啜含樣樣做齊,果一刻我舒服到暈咁滯,含咗一輪,佢就趁我享受緊果陣,突然來一個性唔聲唔聲嚇你驚嘅動作,當我回神佢已經坐咗上來,自己系到上下上下咁不停坐,果陣我先醒起我還未帶套,但冇帶先感覺得到佢個淫西插起上來系咁舒服,比起我過往嘅女朋友好屌好多,我見佢坐到唞晒大氣咁,就叫佢訓低,分開佢對脚,大大力一下咁插入佢個出晒水嘅淫西,佢就大呀一聲,重話好入呀,我不停插佢,佢不停出水,好濕滑好好屌,真系好舒服,佢嘅叫床聲都好姣,最後我叫佢趴低,翹起個肥股俾我插,唔插由至可,一抽就停不了,估唔到狗仔式插佢系咁舒服,真系前所未有咁舒服,加上佢個肥股,肉同肉撞起上嚟真系舒服都出叫咗出來,插咗十零分鐘左右,我開始有感覺,系咁揸實佢果肥股作最後衝刺,插多百幾嘢之後,我就把心一橫,決定中出佢,佢好似知我想點做咁,將個籮柚有咁高翹咁高,務求要我有咁入插咁入,就系咁我將我谷咗個幾星期嘅椰漿射晒入佢子宮,射完我趴系佢個肉背度唞氣,唞完我地就一齊去沖洗,系沖洗其間佢尿急,坐系馬桶痾尿果陣,我就隊咗我條已回氣嘅肉腸系佢面前,就系咁佢邊痾尿邊幫我含,佢還刻意開大對脚俾我睇佢邊含撚邊痾尿嘅淫樣,真系淫到出汁,沖涼我地出返去來多次,三個鐘搞两次真系攰撚死人。
事後先知佢未結婚,冇男朋友已經四年,而家三十頭至中,但唔肯講幾歲,我問佢怕唔怕左咗,佢話啱啱完唔怕,重話下次要內射的話就要去打定針,放便屌西喎。

1萬

論壇元老

三十幾比你內射有機會中,有冇相睇下?
回復 支持 反對

論壇元老

多謝分享
回復

2萬

論壇元老

超正屌 肥 C9
回復 支持 反對

論壇元老

超正屌 肥 C9
回復 支持 反對