推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | creo | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

2007/8 博友比賽貼文時間投票區

2007/8 博友比賽貼文時間投票區

請大家發表意見或投票! 

投左票唔介意可以寫埋投左咩,唔講都冇問題,歡迎各會員或博友投票。

另外投左其他,就唔該發表埋意見。 

回復 #1 HJ2127_ATR1 的帖子

我就贊成在開跑第 1 場前 5 分鐘貼文兼唔可以編輯,編輯當作廢論,方便計分員。 

認真講係方便我去抄考所有博友貼士。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 16:46 發表

唔好意思!(職業病)
唔該晒,平時就唔改!

我都係職業病,實在打字太快,對唔切。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 5-7-2007 16:48 發表

若果係五分前貼文,而編輯都係係開跑前五分鐘,我覺得唔使作廢。
 捉

因為到而家為止,我仲發現有會員或網友個時鐘唔係香港時間。 

引用:
原帖由 四眼明 於 5-7-2007 21:30 發表
當然是第一場開跑前,公平又易睇。
投左票味? 

投票結果會影響來季博友規條。 

引用:
原帖由 求其 於 6-7-2007 15:41 發表

假如“投票选择”加一个“现有的时间规定”,会好一点吧!
意思係咪即是跟上季投注時間一樣。 

咁即是係每場開跑前。

回復 #13 求其 的帖子

大家都應該明白,不過加番個括號應該會好d,謝謝! 

回復 #15 求其 的帖子

歡迎大家意見,我本就想睇過投票比數,而作出下季博友規條修改。 

回復 #21 leohkcom 的帖子

開跑前 12 小時貼文應該比較難實行。

點都好,多謝你畀意見。

引用:
原帖由 gy4470 於 23-7-2007 16:43 發表
投咗
講唔講得,投左咩? 

引用:
原帖由 happycamel 於 25-8-2007 00:04 發表
但票數接近woh  
未扑槌前 可唔可以有一個星期收集意見  讓各位博友發表下
由於比數接近,我會跟上季一樣截止時間,不過係絕對歡迎第一場開賽前貼,方便大家參考。

希望求其兄唔會反對。 

引用:
原帖由 happycamel 於 25-8-2007 00:13 發表
其實如果係參考角度睇 可以攪多個貼士提供比賽
我都聽過唔少博友想攪多一個類似小緣每場揀一隻遊戲比賽,都冇問題,今個星期等我開個投票區,睇睇點攪先。 

引用:
原帖由 happycamel 於 25-8-2007 00:30 發表
我建議可以簡單WP提供 中w有5分 中p有1分 每場提供一隻
引用:
可加入負分制 如唔中扣2分
另外參賽者每次自己提供報表(TEMPLATE可擬定提供) 主持可核實後出得分表
開個投票區,一星期畀博友參與意見先。 

回復 #41 七華fans 的帖子

多謝意見!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。