doublemay69 發表於 2022-3-31 23:04:58

女友終於慢慢被開發 (Final Update)

之前女友咩都唔肯,淫野唔講,床上唔主動,我都灰灰地。近排我唔再要求,本啤,可能條友feel 到咩事,無啦啦主動買酒同我飲,最Surprise 係一除佢條裙入面係套新買嘅CK ,仲要係T-Back!果晚之後就超配合同咩都肯講同主動!有機會我再share! 不過真係好正!

Update
琴晚做既時候問佢今晚射係邊到好,佢竟然話射喺塊面度!不過我最尾都係唔敢咁快顏射,因為係後面推緊佢,所以掹出嚟射左喺佢個Pat 到,
真係好爽,唔洗再射係套入面。之後佢問我,你好似喺度報仇咁。我話係呀,有排你受!

Final update(如果各位有興趣再聽,我先再分享啦)
計之前玩完之後,好快女友就嚟M所以都冇乜做過,上星期六去咗女友中同屋企佢住村屋就喺屋頂燒嘢食,
,玩玩下我就留咗喺上邊打麻雀佢就落咗去下邊同佢啲friend喺度玩,之後我落去廁所準備走嘅時候離遠已經見到我女友飛緊釘瞓咗係梳化,佢嗰晚着咗件灰色布質bra,我知佢一定俾人揸過。
之後上的士我都冇問佢咩事,只係聞到佢飲咗好多酒。
返到去同佢一齊沖涼忍唔住問佢咩事,佢開頭都唔肯講之後問多幾次之後就叫我真係唔准嬲之後佢同我講佢哋成班落咗去之後就唱K飲嘢,有個新嘅朋友既朋友係到,有對情侶就早走。佢話自己飲到嗨嗨哋嗌咗落個男仔度,之後個男仔就嘴咗落去,我女友有啲驚所以自己再飲多杯壯膽。佢話成個過程大概30分鐘到,佢話個男仔一路嘴一路身入去隔住bra揸佢之後仲揭起左個bra 咁奶。我女友話好刺激但係又好驚,佢話個男仔係咁話佢好正好大波
,我女友唔算瘦,有少少肉,34D-25,之後個男仔就捉住咗佢隻手落佢下邊之後仲捉埋佢隻手入去喺條褲度,佢話唔係好長但係就好粗,之後都係一路幫佢用手,個男仔就揸佢同奶佢,同埋隔住條褲捽佢,佢話個男仔唔係好熟手不過佢話真係好驚又好刺激。佢話個男仔好快就射左,仲要射到成褲都係所以就急急腳走咗。

我心諗唔怪得你飛釘飛到咁啦。之後梗係同佢大戰啦,一路做一路問佢會唔會幫嗰個男仔含,佢話佢都想見吓第二啲男仔條野。
嗰晚之後真係好正可以開始咗好多話題,下次我諗住試吓蒙着佢對眼叫佢幻想下同嗰個男仔做,睇吓會點。
我哋仲未接受到其他激野,不過諗返轉頭短短幾個月有咁多轉變
,真係好正,自己覺得仲正過出去玩。以上只係小弟少少分享。各位師兄加油!

peterpeterpet1 發表於 2022-3-31 23:48:39

恭喜恭喜,有性福!{:loveliness:}

jfa67 發表於 2022-4-1 08:14:09

恭喜恭喜

ladyhappy2 發表於 2022-4-1 10:14:46

thank you ching {:verygood:}

siukin0080 發表於 2022-4-1 11:29:49

恭喜師兄

toto不絕 發表於 2022-4-1 13:12:08

弓喜弓喜

Bennysam 發表於 2022-4-1 14:00:24

恭喜師兄

triplewingz 發表於 2022-4-1 14:55:42

慢慢玩 這樣才有氣氛 師兄努力啊

特技聖手 發表於 2022-4-1 23:10:55

師兄,加油呀!恭喜晒!

Alex27man 發表於 2022-4-1 23:21:57

好感人分享!!

Legendme100 發表於 2022-4-1 23:39:47

Good report! Thanks for sharing!      

marks178 發表於 2022-4-2 00:20:22

開發到條女..真系好有成功感

doublemay69 發表於 2022-4-2 04:06:11

真係,佢而家肯幫我含,仲超配合

S歡樂人 發表於 2022-4-2 07:45:06

doublemay69 發表於 2022-4-2 04:06
真係,佢而家肯幫我含,仲超配合

咁   有冇口爆?

kwan1996105 發表於 2022-4-2 10:19:58

期待

toto不絕 發表於 2022-4-2 11:25:51

師兄可以分享多些?

boriskws627 發表於 2022-4-2 16:09:49

你真開心我同老婆反映多次都係唔主動

doublemay69 發表於 2022-4-3 03:43:00

S歡樂人 發表於 2022-4-2 07:45
咁   有冇口爆?

暫時未得,希望遲啲可以

S歡樂人 發表於 2022-4-3 07:41:47

希望ching你可早日享受

pk169 發表於 2022-4-3 14:08:58

恭喜師兄

iamokman 發表於 2022-4-5 03:10:04

恭喜恭喜

doublemay69 發表於 2022-4-5 17:00:55

多謝各位師兄!

pixma 發表於 2022-4-5 19:36:00

有進步係好事,好過我隻毑越尼越退步

leefai0014 發表於 2022-4-6 02:48:10

any photo?????????????????????????????????????????????????????????????????????

toto不絕 發表於 2022-4-6 07:12:34

doublemay69 發表於 2022-4-5 17:00
多謝各位師兄!

開發到老婆淫蕩真面目出來,嗰種滿足感係筆墨難以形容

六吋半 發表於 2022-4-6 09:47:21

加油 , 加油 {:verygood:}

KB9962 發表於 2022-4-6 10:08:56

總言之開發咗另一半的確係好有成功感
仲可以越玩越放,恭喜恭喜

jfa67 發表於 2022-4-6 11:20:29

恭喜師兄

timwu889 發表於 2022-4-7 15:34:00

恭喜恭喜

handhand 發表於 2022-4-7 15:43:50

Happy happy
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 女友終於慢慢被開發 (Final Update)