Camel333 發表於 2021-7-29 00:10:26

thx a lot c hng

Oliphi 發表於 2021-7-29 03:35:45

thank you for share

jtcl0000 發表於 2021-7-29 03:49:51

2021hongkong 發表於 2021-7-21 07:59
我非常喜歡同人分享自己老婆,以前同老婆加入換妻會,俾好多男人屌過,有人夫,有單身,通常我都加入戰團玩 ...

我都想參加{:verygood:}

yoyoboy 發表於 2021-7-29 08:56:28

Cool
I love it so much
Thanks for sharing

kcyeung0913 發表於 2021-7-29 13:50:12

johnchan00007 發表於 2021-7-29 15:35:11

水皮一郎 發表於 2021-7-28 20:00
我記得之前有個 po 問大家搞個天體村旅行 (泰國) 有冇興趣, 如果有得幾對都好好玩, 齋睇都正, 如果係 book...

同自己朋友兩公婆一齊裸泳?詳情係點架?好有興趣

peterbearsex 發表於 2021-7-29 15:43:33

幻想老婆比其他男人搞,又聞又啜又索,下面仲要濕晒,我咁諗住屌佢就會扯到好硬

johnchan00007 發表於 2021-7-29 15:47:28

peterbearsex 發表於 2021-7-29 15:43
幻想老婆比其他男人搞,又聞又啜又索,下面仲要濕晒,我咁諗住屌佢就會扯到好硬 ...

我都係,真係咁多人中意幻想

short_uncut2 發表於 2021-7-29 18:20:51

我都中意expose老婆

Kmomox 發表於 2021-7-29 19:01:47

好正,咁分享多D出黎睇

aslkhk 發表於 2021-7-29 20:00:59

貼多幾張相,叫埋阿嫂睇各 ching 既留言

水皮一郎 發表於 2021-7-29 21:39:20

johnchan00007 發表於 2021-7-29 15:35
同自己朋友兩公婆一齊裸泳?詳情係點架?好有興趣
一齊 plan 旅遊, 佢哋提議租一間大啲嘅 pool villa 玩, 佢哋未租過嚟住, 諗住四人 share 啲租又平啲個池可以大啲,我哋兩個大叔講笑咁講裸泳都得, 而且已經盤算唔少計劃令兩位阿嬸都敢裸之餘可以玩真人騷, 只係底線唔會交換, 遊戲吓呃呃氹氹比預期順利, 可能大家信得過對方, 同埋之前旅行溫泉汗蒸幕呢啲已經分別見過同性裸體, 界線少一條, 繼而發展到有動作場面, 睇人或俾人睇緊張好多, 諗番都正, 篇幅有啲長過程又唔知邊度講起, 內容同過程都係啪啪呢啲.有興趣先再打, 講住咁多先, 疫情下冇得玩, 可惜.{:titter:}

網上借圖俾大家幻想吓{:clap:} 當事人係冇咁標緻..{:lol:}

msn007 發表於 2021-7-29 22:07:11

多謝樓主分享

pk169 發表於 2021-7-30 01:23:14

水皮一郎 發表於 2021-7-29 21:39
一齊 plan 旅遊, 佢哋提議租一間大啲嘅 pool villa 玩, 佢哋未租過嚟住, 諗住四人 share 啲租又平啲個池可 ...

願聞其長{:verygood:}{:verygood:}

serephim8 發表於 2021-7-30 01:33:29

偷拍沖涼?

apm123123 發表於 2021-7-30 09:27:56

so good...........

mat49 發表於 2021-7-30 15:46:44

扯爆。。。

小蒙恬2 發表於 2021-7-30 15:50:54

Thankyou very much

francis8 發表於 2021-7-30 18:11:18

人妻我喜歡

kensou12 發表於 2021-7-30 19:22:46

水皮一郎 發表於 2021-7-30 20:37:30

pk169 發表於 2021-7-30 01:23
願聞其長

其詳可能會好長, 文筆又唔好, 講住啲希望睇得明唔會悶, 平時夾到就同個好友同遊, 平平地台灣居多, 有次朋友想去泰國 pool villa 玩, 但銀根唔夠, 咁就夾錢租旅程其中兩晚, 可以搵間兩房, 池都大啲, 我哋兩個大叔傾落去時都想呢個機會尋點新刺激, 始終對得多, 多少有點例牌沉悶, 我有講過佢知我去過天體村係會見到旁邊啲 couple 話嚟就唔理身邊有咩人睇緊, 聽到佢心思思, 如果住 pool villa 時大家都坦蕩蕩就好玩, 有得玩吓性遊戲仲正, 不過大家底線一樣..唔換, 但呢樣始終要兩位阿嬸肯先順利進行, 發住夢先, 朋友話佢老婆幾鹹濕吓應該問題唔大, 仲話過我身體特徵俾佢老婆知, 講笑話有機會要睇吓, 不過大家都預咗各種可能性, 唔成功的話, 至少可以入自己房玩, 就係咁頭兩日到曼谷行吓 shopping 吓就出發, villa 裡可以煮食, 所以經過街市時買埋食材入去又慳啲皮費, 唔夠可以叫 SERVICE, 兩位阿嬸齊聲講我哋跟住呢三日係咪玩禁室陪慾 ? 知你哋想點嘅....嘿嘿 !
....暫停先...OK 嘅先繼續, 無謂悶親..{:loveliness:}

mich123 發表於 2021-7-31 00:13:37

good good very good

哈瓦那 發表於 2021-7-31 01:24:20

姐最後有洩了沒

Yoyo2021 發表於 2021-7-31 02:49:37

Nice pic, thank you

leo173325 發表於 2021-7-31 08:51:18

一D都唔悶,有興趣知內容

~命運~ 發表於 2021-7-31 09:45:39

johnchan00007 發表於 2021-7-31 13:13:48

請繼續啦,好正

mamamiah 發表於 2021-7-31 15:41:32

goooooooopooood

cubicz2021 發表於 2021-7-31 17:58:51

Thank you for sharing

nurben1115 發表於 2021-7-31 23:07:34

超想分享老婆比朋友視姦
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 有無人同我一樣喜歡分享自己老婆?