442a 發表於 2022-9-22 17:37:09

我和大奶老婆仔的日常趣事 6

我同大奶老婆仔卜野,同其他ching一樣鍾意講一些大膽淫語,有一次抽插緊大奶老婆仔時 ~

我話:那年你系沙灘露奶真的好L正,對奶浪浪下引死我班兄弟!你驚慌時樣子重好淫好吸引。
老婆仔扯住蝦甘話:被你們班淫蟲睇晒丫,重好講,死淫蟲,死淫蟲,死淫蟲。
我:你對大奶甘靚,d兄弟個個讚不絕口。重好羨慕我可以日渣夜又啜。
老婆仔:你得手喇衰人,我怕羞㗎,對奶只系比你睇比你啜,吾可以比其他人啜丫。

做完愛後,我抱住大奶老婆仔講:~
我:這幾天公司都要OT,可否自拍幾張露奶相比我精神下。
老婆仔:我有影比你喎,收不到咩。
我:收到。但我想要見樣露Lin大奶相,不是純性感相。
老婆仔:嘢,好衰!不是吾想比你,我上次忘了cut樣就send比閠密睇,閠密話佢老公,即是你兄弟阿A睇到流晒鼻血,所以要停一停先。
我:阿A有同我講丫,佢話妳對大奶好靚,J爆了幾次,重問我有無。
老婆仔:咪系囉,所以你吾準比相佢丫,我對奶只系比你一個睇。我同閠密講好只準佢老公睇,不可外洩。
我:吓,甘阿A好著數喎,有得睇我老婆對大奶。條數點計先。
老婆仔:嗱,大方點,鬼叫佢是我閠密老公。你乖我靜雞雞話你知,閠密佢無自拍露奶相的,但知道阿A成日想影佢,有時會偷偷影佢換衫。閠密扮晒吾知,等老公自己happy下喎。甘你可以問下阿A比不比你睇罷。
我:你吾介意我睇你閠密對奶?
老婆仔:你是我老公,當益下你條淫蟲囉。記住日後對我閠密好D吖。

之後大奶老婆仔又爬上來,搖住對大奶擦我心口,又挑逗我,問我條小淫蟲休息完未? 又問我鍾意大奶定細奶? 甘就開始第二回合,件事當講完。自從那天後,我就積極鼓勵阿A偷影佢老婆露奶相比我睇!

下圖: 兄弟阿A偷拍老婆, 閠密波細細但都好靚.

toto不絕 發表於 2022-9-23 07:03:50

呢d情趣我都有,影老婆對大奶益兄弟我都有

funnyliu 發表於 2022-9-23 09:14:39

好性感!

johnchan00007 發表於 2022-9-23 09:19:23

偷影最刺激. 姐係你老婆唔介意佢老公睇佢有樣既裸照?

Siubenbenchan2 發表於 2022-9-23 10:59:17

咁你咪可以同兄弟A交換老婆嘅裸照睇

442a 發表於 2022-9-23 11:01:21

toto不絕 發表於 2022-9-23 07:03
呢d情趣我都有,影老婆對大奶益兄弟我都有

因為老婆個閠密益佢老公,反而令我有著數

442a 發表於 2022-9-23 11:02:35

funnyliu 發表於 2022-9-23 09:14
好性感!

人妻就是有女人味,夠騷。

442a 發表於 2022-9-23 11:06:07

johnchan00007 發表於 2022-9-23 09:19

大奶老婆仔超級介意吖,佢話無樣會好d。見樣的大奶相只是我們兩公婆私存的,因為我都會自拍條九比老婆仔的。

442a 發表於 2022-9-23 11:08:52

Siubenbenchan2 發表於 2022-9-23 10:59
咁你咪可以同兄弟A交換老婆嘅裸照睇

妖,阿A系老婆奴,重未調教到老婆任影任吊,頂多都系偷偷拍。所以我話要3張換1張

toto不絕 發表於 2022-9-23 11:30:09

442a 發表於 2022-9-23 11:06
大奶老婆仔超級介意吖,佢話無樣會好d。見樣的大奶相只是我們兩公婆私存的,因為我都會自拍條九比老婆仔 ...

有樣就刺激好多,當然要比信得過朋友先得

toto不絕 發表於 2022-9-23 11:32:36

johnchan00007 發表於 2022-9-23 09:19

有樣都唔怕,我會加頂帽加個眼鏡就放去比人欣賞,老婆睇過都話点會認到係佢

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 12:00:36

toto不絕 發表於 2022-9-23 11:32
有樣都唔怕,我會加頂帽加個眼鏡就放去比人欣賞,老婆睇過都話点會認到係佢 ...

如果比識既人欣賞會份外刺激添{:5_213:}{:loveliness:}

toto不絕 發表於 2022-9-23 12:18:22

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 12:00
如果比識既人欣賞會份外刺激添

當同檯食飯,個朋友又睇過老婆全相,個感覺真係好刺激

sosum 發表於 2022-9-23 12:20:15

多謝師兄分享

toto不絕 發表於 2022-9-23 12:21:12

呢度係442兄個帖,我唔好好意思放咋

442a 發表於 2022-9-23 12:26:50

toto不絕 發表於 2022-9-23 11:30
有樣就刺激好多,當然要比信得過朋友先得

對丫,兄弟阿A 話好震撼。我話當年系沙灘你睇過喇,點解甘大反應。佢話睇相可以慢慢J 又可隨時重温,爽好多。

442a 發表於 2022-9-23 12:31:06

toto不絕 發表於 2022-9-23 12:18

甘佢地只系睇過對大奶,無睇過全相

442a 發表於 2022-9-23 12:34:32

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 12:00
如果比識既人欣賞會份外刺激添

當年班兄弟和姊妹系沙灘一起見證老婆仔對大奶,已經好震撼。到現在佢地重玩緊這件事,叫佢“大奶老婆仔”,搞到好似好多老公甘

442a 發表於 2022-9-23 12:36:29

佢地姊妹咸濕好多,影相會渣我老婆對奶。

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:53:01

442a 發表於 2022-9-23 12:26
對丫,兄弟阿A 話好震撼。我話當年系沙灘你睇過喇,點解甘大反應。佢話睇相可以慢慢J 又可隨時重温,爽好 ...

的確會好震撼,搞到我都心思思想放出來震撼下大家

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:54:10

442a 發表於 2022-9-23 12:31
甘佢地只系睇過對大奶,無睇過全相

睇到對大奶已好震撼喇
我都有呢個嗜好

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:55:51

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:54
睇到對大奶已好震撼喇
我都有呢個嗜好

容許見樣仲正,我都試過係其他网上快閃

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:57:09

唔知呢度有冇師兄想睇

Siubenbenchan2 發表於 2022-9-23 15:09:58

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:57
唔知呢度有冇師兄想睇

有得睇緊係想睇啦

toto不絕 發表於 2022-9-23 15:13:25

Siubenbenchan2 發表於 2022-9-23 15:09
有得睇緊係想睇啦

唔知樓主介唔介意借佢個陣地一用

Siubenbenchan2 發表於 2022-9-23 15:14:23

如果你老婆個閨密知道你睇過佢全相
唔知會有乜反應?
會唔會見面你怕怕醜醜咁

sex363636 發表於 2022-9-23 15:28:25

嘩屌,又幾正喎
老婆仔又大方
識嘅人睇過自己女人嘅閃卡特別正
當然,可以睇埋兄弟女人仲爽
師兄有福

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 16:17:31

toto不絕 發表於 2022-9-23 12:18

睇住全相,主角坐對面,真係會硬到企唔到起身{:loveliness:}

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 16:19:13

442a 發表於 2022-9-23 12:34
當年班兄弟和姊妹系沙灘一起見證老婆仔對大奶,已經好震撼。到現在佢地重玩緊這件事,叫佢“大奶老婆仔” ...

咁都要嫂嫂好身材、樣又甜先有大“奶老婆仔稱号”{:loveliness:}

peterpeterpet1 發表於 2022-9-23 16:20:16

toto不絕 發表於 2022-9-23 14:57
唔知呢度有冇師兄想睇

當然想睇啦{:loveliness:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 我和大奶老婆仔的日常趣事 6