442a 發表於 2023-3-23 17:00:15

我和大奶老婆仔的日常趣事 11

又係教育大奶老婆仔 "比我吊阿敏" 的時候!! 那一晚大奶一早就自己上床訓,我睇完新聞12點才入房,大奶張被只蓋住上身,窗外月光之下大奶雙腳是分開的,我用手機mon的光照向雙腿間偷看春光,跟住就申手摷佢對大奶,大奶比我摷醒但懶洋洋閉目享受,我雙手不停渣對波卒粒Lin,個頭就埋首奶西,大奶比我奶到呻吟起來,同時間西水流出呻吟大叫 ; 大奶:老公快d 插我喇~我:慢慢來,插都得,你跪上來比我奶到你高潮先大奶即刻好乖甘跪上我頭上:老公你好衰吖,好舒服吖.....我:老婆你個西好好味,你估兄弟A有無奶阿敏個西? 我估都應該好好味罷!大奶:(拍我個頭) 我點知喎,你問下佢老公囉.我:不用問,我搵次奶下阿敏個西就知道.大奶:你正衰人,成日想吊阿敏,唔得吖,淨係可以吊我一個我:老婆不用怕, 即使我吊阿敏, 都一樣愛你不變的 大奶忍不住了,自動自覺騎上來,佢個西濕晒一插就成支入到盡。大奶瘋狂的搖動肥腰又自渣對奶,閉上眼享受中。在窗前月光下盡情顯示佢最淫盪一面,都不理是否窗外有人看到,盡力搖到我爆。大奶不知搖了多久才停下來,成身汗軟晒抱住我,稍為清理一下倒流出來的精液就光著身子問我。 大奶:你有無出去偷食?我:當然無喇,老婆你甘正,出面找不到,波靚西靚呻吟聲又好聽大奶:你氹我就叻,甘點解成日想食我閨蜜?我:甘講真,阿A講到佢老婆好淫好吸引,而且阿敏同你一樣甘sexy, 我們男人好難忍的大奶:洗乜講,我閨蜜真的好索,你是否睇佢奶相太多所以想佔有佢? 有無用來打J?我:講真,佢身材瘦得來又堅係索,我真的想插佢,但不是想佔有佢,即使我吊阿敏,都一樣愛你不變的,你放心大奶:你說了就要守誠諾,知冇,唔准唔愛我。你們男人個個都甘衰,淨係想呃蝦條,等我話比阿敏知你D衰野我:甘我當你批准我吊阿敏喇大奶:妖,你吊到就話你叻 圖:睡房床靠住窗,晚上做愛不用關窗都得,爽!!日頭陽光晒入來大奶身上,對奶都靚D

waiwaiqq 發表於 2023-3-23 17:16:46

又真係好大對奶喎{:loveeyes:}

一代新人 發表於 2023-3-23 17:57:02

真係羨慕師兄有靚西奶,有好味西水飲

442a 發表於 2023-3-24 10:43:18

waiwaiqq 發表於 2023-3-23 17:16
又真係好大對奶喎

這對大奶, 我好辛苦才搵到 {:applause:}

442a 發表於 2023-3-24 10:44:58

一代新人 發表於 2023-3-23 17:57
真係羨慕師兄有靚西奶,有好味西水飲

重有不同味道, 西水可樂都不錯 {:hamsup:}

史高拉李 發表於 2023-3-24 11:04:05

好想捧住對大孖LIN嚟啜{:loveeyes:}

sosum 發表於 2023-3-24 12:21:05

多謝分享

442a 發表於 2023-3-24 17:10:14

史高拉李 發表於 2023-3-24 11:04
好想捧住對大孖LIN嚟啜
粒lin 想的好好啜好好捽 {:clap:}

jwtongtommy 發表於 2023-3-25 15:01:42

恭喜你呀,師兄,終於可以得到批准去馬

Siubenbenchan2 發表於 2023-3-25 18:01:25

由你大奶老婆話俾阿敏知你想食佢
等阿敏知道你開始係認真想食佢
睇吓佢會有乜反應都好

Siubenbenchan2 發表於 2023-3-25 18:03:34

你老婆對奶咁靚
淨係得你一個睇
真係暴殮天物
好應該俾多啲人睇到

Ivan1212@ 發表於 2023-3-25 18:20:54

貨真價實好大呀

CTM227 發表於 2023-3-25 20:43:58

Thanks for your sharing

442a 發表於 2023-3-26 01:04:44

jwtongtommy 發表於 2023-3-25 15:01
恭喜你呀,師兄,終於可以得到批准去馬

重未得住,等大奶慢慢洗腦阿敏先

442a 發表於 2023-3-26 01:06:05

Siubenbenchan2 發表於 2023-3-25 18:01
由你大奶老婆話俾阿敏知你想食佢
等阿敏知道你開始係認真想食佢
睇吓佢會有乜反應都好 ...

無錯,等佢哋習慣了有這件事將會發生,甘就容易解決了

442a 發表於 2023-3-26 01:07:43

Siubenbenchan2 發表於 2023-3-25 18:03
你老婆對奶咁靚
淨係得你一個睇
真係暴殮天物

442a 發表於 2023-3-26 01:10:04

Ivan1212@ 發表於 2023-3-25 18:20
貨真價實好大呀

所以要好好保護,不想因為吊完阿敏無左大奶,始終大奶才是上品

555test555 發表於 2023-3-26 23:05:01

Deleted

555test555 發表於 2023-3-26 23:06:07

大奶:妖,你吊到就話你叻

大奶呢句先係精髓同核心....師兄明就明.

Siubenbenchan2 發表於 2023-3-27 10:44:35

442a 發表於 2023-3-26 01:06
無錯,等佢哋習慣了有這件事將會發生,甘就容易解決了

預計會發生
同真係要發生
係兩回事
起碼俾個心理準備佢哋
唔使到時有藉口反悔

442a 發表於 2023-3-27 12:31:54

555test555 發表於 2023-3-26 23:06
大奶:妖,你吊到就話你叻

大奶呢句先係精髓同核心....師兄明就明.

"你__到就話你叻" 這句是大奶的口頭嬋 {:titter:}

manhattan 發表於 2023-3-28 01:38:47

Ching幾時來個4P

442a 發表於 2023-3-28 17:38:03

manhattan 發表於 2023-3-28 01:38
Ching幾時來個4P

4P有點難, 因為大奶老婆仔自私食. {:titter:}

sunnycc2 發表於 2023-3-30 01:29:22

對奶幾正, 有feel

442a 發表於 2023-3-30 17:51:41

sunnycc2 發表於 2023-3-30 01:29
對奶幾正, 有feel

我娶佢都是因為這對大靚奶 {:titter:}

tailawyau 發表於 2023-3-30 18:26:50

期待師兄你有新進展 {:verygood:}

manr6 發表於 2023-9-21 14:34:40

thanks share

Koojason 發表於 2024-4-3 12:18:58

你大奶老婆對波又大,雨暈又靚.我又要J吓

442a 發表於 2024-4-3 17:03:08

Koojason 發表於 2024-4-3 12:18
你大奶老婆對波又大,雨暈又靚.我又要J吓

ching識貨, 其實我都經常J 自己老婆 {:titter:}

Koojason 發表於 2024-4-3 18:44:34

442a 發表於 2024-4-3 17:03
ching識貨, 其實我都經常J 自己老婆

師兄等你分享,出多D大奶隻西
頁: [1]
查看完整版本: 我和大奶老婆仔的日常趣事 11