funboy 發表於 2021-6-10 11:10:18

請各位會員停止使用舊論壇,并在新論壇找回密碼

xocat 已經升級,舊論壇網址已失效,請各位會員停止使用。

舊討論區和新討論區是不同的系統 不能用同一組密碼去登入

會員登入請按右上角的"找回密碼", 並請查看垃圾郵件信箱或濫發郵件箱.
如果 Spam 垃圾郵件信箱或濫發郵件箱找不到重設密碼訊息, 請不要用手機查看Spam 電郵,請用電腦(即是較大畫面的電腦螢幕)查看 Spam 垃圾信箱或濫發郵件信箱.

會員要貼文章請先激活登記郵箱.

如果只是登入新討論區有問題而登陸舊討論區無問題,請先登入舊討論區 https://p.xocat.com/p/然後 PM 發短訊給 xocatII 大版主. http://p.xocat.com/p/pm.php?action=send&uid=1
xocatII 會幫忙登入新的討論區.   

都是有問題請不要用手機重設密碼或激活郵箱,請用大螢幕電腦或類似 ipad 處理.   

如果兩個討論區登入都有問題,請先拍照或者截圖告訴我們你喺以上嘅程序發現了什麼問題,然後將截圖電郵到 forum@xocat.com

https://www.xocat.com/f/thread-411-1-1.html

xocat 發表於 2021-6-11 11:17:53

舊嘅討論區和新的討論區系統上並不會相通,所以你喺舊討論區更改電郵地址,新嘅討論區係不會同一時間更改電郵地址的,你如果喺舊嘅討論區更改電郵地址,會令到舊嘅討論區用戶處於飛激活狀態.   

msn006 發表於 2021-6-11 17:22:11

Hi 我之前發過電郵比你哋查詢㗎!就是登入問題!等待你們回覆:'(

xocat 發表於 2021-6-11 19:03:08

ymail 手機app 有機會看不到濫發電郵,用電腦就可以看到ymail的濫發電郵。

rayyeung1111 發表於 2021-6-16 17:13:35

想問下如果手殘走去改咗舊AC既email處於非激活狀態.加埋好似比舊網block咗係咪冇得救?{:cry:}

jtcl0000 發表於 2021-6-25 09:53:25

明白{:5_213:}

P_wongk 發表於 2021-7-8 21:53:11

舊論壇的AC 的email 忘了密碼 怎麼辦?

adamisme11 發表於 2021-8-30 12:18:28

明白{:lol:}

Jankos 發表於 2021-10-1 22:00:52

啱啱pm 咗 {:mad:}
差啲嚇死我

Jankos 發表於 2021-10-3 19:45:11

用找回密碼方法激活舊account
但完全收唔到reset pw email

我用hotmail 的

kannus_ 發表於 2021-10-17 12:24:46

原來唔可以係舊壇改email, 唔怪得知個舊帳戶登入唔到, 已發電郵去forum@xocat.com

wtf46709394 發表於 2021-10-22 22:56:45

Jankos 發表於 2021-10-3 19:45
用找回密碼方法激活舊account
但完全收唔到reset pw email

我仲慘,hotmail account變成不存在,實在太久遠,msn年代既account

kannus_ 發表於 2022-2-4 23:57:40

kannus_ 發表於 2021-10-17 12:24
原來唔可以係舊壇改email, 唔怪得知個舊帳戶登入唔到, 已發電郵去

已經send左email去forum@xocat.com同pm左xocat, 之前錯誤係舊壇重設左電郵地址令到舊帳戶處於非激活狀態,希望可以協助一下
頁: [1]
查看完整版本: 請各位會員停止使用舊論壇,并在新論壇找回密碼