442a 發表於 2023-6-14 17:19:32

我和大奶老婆仔的日常趣事 14

週末約左阿A兩公婆去食飯行商場,經過6ixty8兩位人妻好happy 甘走入去睇野,佢哋㨂緊d吊帶睡裙,又話一齊買同一款,當然,一個著L,另一個著S。

我:紫色和粉紅色都靚
大奶:我鍾意粉紅色多d。阿敏你呢?
敏:我冇所謂,幾個色我都有。既然阿442a話粉紅色甘就粉紅罷,老公你有冇意見?
阿A:你兩買埋一樣款式,我好容易抱錯㗎喎!
敏:挑,你夠膽咩!蝦我姊妹你死硬,今次你比錢。

那一刻我真的幻想緊阿敏和大奶一齊著住粉紅色吊帶睡裙,一齊被我吊!大奶苗一苗我一眼,好像知我諗咩甘。那天晚上在床上,大奶老婆仔話知我諗乜,佢話專登同阿敏夾埋買同一款,同我做愛時著住,我就會幻想吊緊阿敏。

我:大奶你真低錫,肯甘樣比我玩!
大奶:其實不是我意思,系阿敏的提議來的!
我:(扮晒無知)點解阿敏會甘做!唔通佢想被我吊!
大奶:上次我同佢講你想吊佢,點知佢話你兄弟阿A也一樣想吊我。所以阿敏就提議我們著同一款性感吊帶睡裙,等阿A吊佢時就好似吊緊大奶甘,雙重享受。我諗諗下都啱,甘樣我就不用真的比佢吊(佢個樣真的好似認為甘樣就解決了件事)。而老公你也一樣有雙重享受,我們做愛時你就好似插緊個大波版阿敏,解決埋你嘅幻想添。

我這個大奶老婆仔真的波大無腦,以為有著數,阿敏甘做其實也是引誘我的一種方法,等我吊緊大奶時都要想著佢。所以呢,大奶就天真可愛,阿敏就古惑淫底。諗深一層,兄弟A都古惑,竟然想吊我隻大奶,果然識貨。

下圖: 阿敏堅系索, 知道他是淫蕩妻後更想插佢

Siubenbenchan2 發表於 2023-6-14 17:53:37

睇到ching你咁寫
我幻想緊都覺得硬
兩對夫妻都幻想緊對方嘅老公、老婆
以阿敏嘅淫底
佢同大奶咁配合
你估佢同老公做緊嘅時候
唔係幻想同緊ching做咩

jwtongtommy 發表於 2023-6-14 22:35:18

師兄,睇黎阿敏開始發動攻勢,應該好快成事喎

jimmychai 發表於 2023-6-14 23:17:52

連A都想屌你大奶老婆,不如你哋兩對約埋玩4P,換妻!

bechow08 發表於 2023-6-15 03:03:23

期待下一步大奶同阿敏既小動作

Nrew321 發表於 2023-6-15 07:26:15

亞敏好似幾清秀喔,對波如何?

442a 發表於 2023-6-15 15:25:02

jwtongtommy 發表於 2023-6-14 22:35
師兄,睇黎阿敏開始發動攻勢,應該好快成事喎

阿敏間中都有這些行為, 測試我底線.

442a 發表於 2023-6-15 15:27:05

jimmychai 發表於 2023-6-14 23:17
連A都想屌你大奶老婆,不如你哋兩對約埋玩4P,換妻!

4P {:saujai:} 大奶老婆仔接受不到, 派下波餅益下朋友就無所謂

442a 發表於 2023-6-15 15:30:33

Nrew321 發表於 2023-6-15 07:26
亞敏好似幾清秀喔,對波如何?
直頭是靚女 {:loveeyes:}對波都幾好啜的

442a 發表於 2023-6-15 15:32:27

bechow08 發表於 2023-6-15 03:03
期待下一步大奶同阿敏既小動作

我都等緊 {:clap:}

442a 發表於 2023-6-15 15:56:22

現在, 我們4個的關係應該是這樣 :{:titter:}
我 : 順其自然吊阿敏, 唔急
大奶: 只想比我吊, 暫時對兄弟A無興趣, 夏天就派波餅
A : 想吊大奶. 但無乜辦法, 暫時都是繼續睇相打J
敏 : 間中就引誘下我, 又肯比我抽水, 等我吊佢

HappyApex 發表於 2023-6-15 21:23:08

搵一次去酒店,係房飲啲酒,借啲意認錯老婆嚟個交換

jimmychai 發表於 2023-6-16 08:46:33

442a 發表於 2023-6-15 15:56
現在, 我們4個的關係應該是這樣 :
我 : 順其自然吊阿敏, 唔急
大奶: 只想比我吊, 暫時對兄弟A無 ...

咁幫唔到阿A囉!惟有樓主自己食咗阿敏先……

442a 發表於 2023-6-17 22:11:10

HappyApex 發表於 2023-6-15 21:23
搵一次去酒店,係房飲啲酒,借啲意認錯老婆嚟個交換

講起飲酒,這一招更加不管用,因為阿敏同大奶酒量好好,好難借啲理囉~

442a 發表於 2023-6-17 22:12:31

jimmychai 發表於 2023-6-16 08:46
咁幫唔到阿A囉!惟有樓主自己食咗阿敏先……

正確 {:verygood:}

jimmychai 發表於 2023-6-18 12:46:27

442a 發表於 2023-6-17 22:11
講起飲酒,這一招更加不管用,因為阿敏同大奶酒量好好,好難借啲理囉~

會唔會阿敏同大奶一齊,同你玩3P?

sharpmd 發表於 2023-6-18 16:55:58

2 PAIR人一齊去旅行住隔離戶
晚上運動睇下大奶反應係大聲過平時
定係靜過平時,忍住唔叫

442a 發表於 2023-6-20 15:49:30

jimmychai 發表於 2023-6-18 12:46
會唔會阿敏同大奶一齊,同你玩3P?

雖然阿敏是淫底, 但重點是大奶保守, 要同大奶阿敏3P機會極細. 要知道當年大奶發現我偷食人妻差點搞到離婚就知.

442a 發表於 2023-6-20 15:56:41

sharpmd 發表於 2023-6-18 16:55
2 PAIR人一齊去旅行住隔離戶
晚上運動睇下大奶反應係大聲過平時
定係靜過平時,忍住唔叫 ...

試過了, 當年我和大奶結婚一周年旅行, 3 pairs人去滑雪住apartment, 我和大奶在房門外偷聽阿敏呻吟, 一路聽我們一路互摸, 摸到著火就回自己房卜野, 大奶都有大聲呻吟, 年青時都不會理有冇人聽到

jimmychai 發表於 2023-6-20 17:32:34

442a 發表於 2023-6-20 15:49
雖然阿敏是淫底, 但重點是大奶保守, 要同大奶阿敏3P機會極細. 要知道當年大奶發現我偷食人妻差點搞到離婚 ...

咁大奶又咁順攤,俾你同阿敏做?

sharpmd 發表於 2023-6-20 17:54:43

442a 發表於 2023-6-20 15:56
試過了, 當年我和大奶結婚一周年旅行, 3 pairs人去滑雪住apartment, 我和大奶在房門外偷聽阿敏呻吟, 一路 ...

當年各自返房玩
依家可能一齊入同一間房玩

442a 發表於 2023-6-20 23:40:30

jimmychai 發表於 2023-6-20 17:32
咁大奶又咁順攤,俾你同阿敏做?

Ching 誤會了,大奶無話比我食阿敏,佢唔知我同阿敏有渣渣啜啜的。
如果大奶知道就大零樂

442a 發表於 2023-6-20 23:42:37

sharpmd 發表於 2023-6-20 17:54
當年各自返房玩
依家可能一齊入同一間房玩

講笑就有!

jimmychai 發表於 2023-6-21 01:29:24

442a 發表於 2023-6-20 23:40
Ching 誤會了,大奶無話比我食阿敏,佢唔知我同阿敏有渣渣啜啜的。
如果大奶知道就大零樂 ...

咁ching 應該快快手手食咗阿敏。費事拖拖拉拉,玩曖昧玩得太耐,俾大奶索到味,你想食都無得食……

442a 發表於 2023-6-21 10:19:38

jimmychai 發表於 2023-6-21 01:29
咁ching 應該快快手手食咗阿敏。費事拖拖拉拉,玩曖昧玩得太耐,俾大奶索到味,你想食都無得食…… ...

你都對的,拖太久失去興趣就唔好。插左先有著數 {:lol:}

Alan2022 發表於 2023-10-29 01:04:29

多謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 我和大奶老婆仔的日常趣事 14