kingsmanPPP 發表於 2021-9-1 14:51:00

女友聞到新bra有精味,佢唔知啲精其實唔係我射

朋友們睇過我女友嘅淫照之後,當然對我女友有好大嘅慾望,我知佢地個個都好想屌我女友,就算唔屌,都想俾佢含下撚,口爆佢
女友對波,佢粒lin,佢個毛西,佢含吹舐啜插嘅淫態,全部都已經俾呢幾個朋友睇過晒,但當其時女友仲未知佢地睇過,我仲等緊最適合嘅機會同佢講

有時女友喺我屋企,比較夜嘅時候,如果朋友們咁啱喺我屋企附近,佢地會問我女友喺唔喺度,可唔可以上嚟吹下水飲下酒,我知佢地其實係想上嚟昅女友,當然叫佢地上嚟

因為夜,女友好多時已經著住睡裙,裡面真空,佢問我駛唔駛換衫,我梗係話唔駛,咪當益下佢地
女友都肯陪我玩下走光,但其實唔止玩走光,我仲偷偷地擺咗女友嘅under同bra,新又有著過嘅又有,擺喺廁所洗衣籃,俾佢地自己揀嚟玩,仲話鍾意嘅可以直接射上去

朋友們飲酒時當然昅得好開心,女友飲大兩杯都開始唔多care,吊帶跌膊,領口越跌越低,裙腳又越拉越高,坐佢對面可能會睇到毛添
有時女友飲到wing wing地,會瞓喺梳化,因為著吊帶睡裙,佢一瞓低就成對波跌晒出嚟咁滯
朋友們睇到忍唔住,就會入廁所J 佢

女友有次聞到新bra有精味,仲鬧我玩佢嘅新bra,我話我覺得好靚所以忍唔住手,叫佢唔好理照著
著之前我仲叫佢聞下舐下先,佢唔知道其實嗰啲係我班色狼朋友嘅精,以為係我嘅,就照聞照舐,我嗰下即刻硬晒
之後佢戴起個bra,我知朋友嘅精已經緊緊貼住女友對波,條脷都有,即刻就捉住佢嚟車

peterpeterpet1 發表於 2021-9-1 14:56:29

大波大乳暈,極品{:loveliness:}

sokokyan 發表於 2021-9-1 14:59:11

wow... excellent. thank for your report

fongwingkit 發表於 2021-9-1 15:22:57

咁樣真係幾好玩

Hello420happy 發表於 2021-9-1 15:30:28

大暈。。。。

iamanpan 發表於 2021-9-1 16:35:55

正.........support

史高拉李 發表於 2021-9-1 16:42:22

師兄, 點解唔畀你女友條雞籠畀你D朋友包住碌撚嚟濕鳩JET??射D精落你女友條褲浪度, 然後叫你女友舐下D精, 跟住著咪仲正{:lol:}{:lol:}{:lol:}

wakaka69 發表於 2021-9-1 16:47:41

ching gf so sexy, wanna play together

s030184 發表於 2021-9-1 18:09:54

睇下幾時多P埋{:lol:}

wakaka69 發表於 2021-9-1 20:45:33

睇完又睇,真喺想同佢 多P

GGgjh 發表於 2021-9-1 20:58:44

佢舐埋真係好正

tony888hk 發表於 2021-9-1 23:11:52

{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}

約女未賴ayay69 發表於 2021-9-2 00:24:48

LINE:ayay69消費即入會即送下次免費試車

ppqq29 發表於 2021-9-2 08:58:11

Is good I like

Polam430 發表於 2021-9-2 10:03:12

好正~~~~~~~

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 11:45:36

史高拉李 發表於 2021-9-1 16:42
師兄, 點解唔畀你女友條雞籠畀你D朋友包住碌撚嚟濕鳩JET??射D精落你女友條褲浪度, 然後叫你女友舐下D精, 跟 ...

請教一下,「雞籠」即係...?

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 11:47:08

GGgjh 發表於 2021-9-1 20:58
佢舐埋真係好正

係,嗰吓我睇到,真係覺得佢啱啱俾fd口爆完咁嘅感覺{:lol:}

史高拉李 發表於 2021-9-2 12:06:40

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 11:45
請教一下,「雞籠」即係...?

雞籠=Underwear{:titter:}

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 12:10:22

史高拉李 發表於 2021-9-2 12:06
雞籠=Underwear

{:titter:}{:titter:}icic
有呀,我擺晒bra同under喺度俾佢地自己揀嚟玩嘅,不過嗰次女友咁啱攞住個bra問我

史高拉李 發表於 2021-9-2 12:32:18

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 12:10
icic
有呀,我擺晒bra同under喺度俾佢地自己揀嚟玩嘅,不過嗰次女友咁啱攞住個bra問 ...

我感覺玩底褲係刺激啲{:victory:}

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 12:42:21

史高拉李 發表於 2021-9-2 12:32
我感覺玩底褲係刺激啲

可能女友啲under大部份都係Tback,所以比較難包住碌鳩射上去{:titter:}{:titter:}

史高拉李 發表於 2021-9-2 13:51:49

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 12:42
可能女友啲under大部份都係Tback,所以比較難包住碌鳩射上去 ...

咁你女友大姨媽嚟都唔著得t-back㗎喇, 一定要著番啲傳統嘅under㗎嘛{:titter:}

boss58893 發表於 2021-9-2 14:09:07

好正~~~~~~~

cc_ching 發表於 2021-9-2 19:23:54

好有興趣知道小淫西D內衣係點,我隔個mon都想J,如果俾條小淫娃西底我玩,我實不停{:tongue:}

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 20:47:43

史高拉李 發表於 2021-9-2 13:51
咁你女友大姨媽嚟都唔著得t-back㗎喇, 一定要著番啲傳統嘅under㗎嘛
...

咁都有嘅

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 20:48:49

cc_ching 發表於 2021-9-2 19:23
好有興趣知道小淫西D內衣係點,我隔個mon都想J,如果俾條小淫娃西底我玩,我實不停 ...
俾兩套你睇睇

史高拉李 發表於 2021-9-2 22:52:50

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 20:47
咁都有嘅

咁你咪下次畀嗰啲底褲畀你啲friend要嚟濕鳩後, 畀你女友又奶又著囉{:lol:}

史高拉李 發表於 2021-9-2 22:54:18

kingsmanPPP 發表於 2021-9-2 20:48
俾兩套你睇睇

你女友真係好正呀{:loveeyes:}

20090905 發表於 2021-9-2 23:28:01

very good.............

7lic7 發表於 2021-9-2 23:30:24

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 女友聞到新bra有精味,佢唔知啲精其實唔係我射