omoto 發表於 2023-7-14 07:53:18

老婆温泉混浴大解放 Part 1

早兩日同老婆係九州中部原本計劃上阿蘇,但因為好大風雨上唔到阿蘇火山,所以臨時係附近溫泉旅館浸下日歸温泉之後再落熊本,點知亂打亂撞入咗間可以浸混浴溫泉旅館。老婆知道係混浴溫泉都有點抗拒,但經我一番嘅呃呃氹氹之後,咁啱個天又幫埋我突然又落好大雨。所以老婆半推半就入同我一齊入去旅館。我哋俾完錢買咗條類似「祝君安好」咁大嘅毛巾,我老婆初時以為係可以包住毛巾浸溫泉,我同佢解釋旅館寫明不可以穿衣或包毛巾浸溫泉,條毛巾係俾你落水之前遮住,落水係必須一係不掛。呢個時候佢又想打退堂鼓了,我又再氹下佢應承佢係女更衣室入溫泉門口附近等佢,同埋我哋已經俾咗錢,如果而家唔去浸都冇得退錢,一向慳家嘅佢就立即表現得唔好蝕。之後就入去更衣室脫衣。入更衣室之前我地放低D袋係coin locker 度,係呢個時候有一對情侶應該啱啱浸完溫泉係男女更衣室出嚟,不過呢對情侶嘅身型和年紀絕對唔會令你有興趣,所以唔再講details. 我哋放低完D野係locker之後就各自各入更衣室脫衣,呢個更衣室其實設計得幾差,因為開門既時候出面係睇到入面嘅人換衫。我用左9秒9嘅速度除哂D衫然後入內湯沖乾淨個身體(要遵守入浴禮儀)。沖涼嘅時候我已經諗緊入面有冇其他女人浸呢?因為之前上網睇過90%都係男人。我又諗如果入面全部都係男人,咁我老婆會點呢?沖完涼走拎住條毛巾仔準備推開度門行出去混浴區,我以前一推開度門就會見到,原來要行大約十米嘅小路。行緊嘅時候已經好緊張。行都去溫泉居然見四兩日本年青人浸緊(佢哋喺一個有瓦遮嘅地方),因為我出去温泉嘅時候實在太大雨,我又帶住眼鏡根本睇唔清楚佢哋係男定女。我淨係記得我一入嚟嘅時候見到其中一個人本來企起身,但一見到我就即刻坐低。當我坐定定然後用水洗下眼鏡之後,我就清楚見佢哋原來係兩男兩女(我諗都係30歲咁上下),佢哋嘅關係唔似情侶,似係朋友多啲。講返我老婆,個女更衣室入溫泉道門原來一開就係溫泉。咁啱嗰四個日本人就喺更衣室度門旁邊,所以我都唔好意思係咁望嗰邊。隔左冇耐我老婆都出嚟了,我見到佢推開道門出嚟嘅時候佢都嚇咗一跳。我見佢條毛巾都未整理好,可以清楚見到佢下邊D毛,因為佢掛住用條毛巾遮住上面個胸。我立即走過去扶住佢行過嚟。待續⋯⋯⋯
請問有沒有師兄今日會係黑川?我哋之後會去鹿兒島繼續去混浴。如果有就PM我。謝謝

kevin2046 發表於 2023-7-14 08:17:12

支持{:applause:}

iamanpan 發表於 2023-7-14 08:40:28

Support support

Bigcowboy 發表於 2023-7-14 09:23:45

支持一下先,等更新

ttb 發表於 2023-7-14 09:27:15

support{:verygood:}

Leechi1978 發表於 2023-7-14 09:58:46

支持下先⋯⋯等你更新

wakaka69 發表於 2023-7-14 11:06:33

正呀喂

peterpeterpet1 發表於 2023-7-14 11:12:55

期待期待{:loveliness:}

kwh128 發表於 2023-7-14 11:15:39

想知你行程同地點, 好想同老婆去

442a 發表於 2023-7-14 11:37:38

你老婆經過今次露出人前, 日後ching就幸福了 {:titter:}

wakaka69 發表於 2023-7-14 13:43:20

應該即場換妻

iamokman 發表於 2023-7-15 00:17:40

thanks for sharing

johnnygg886 發表於 2023-7-15 00:53:22

look forward to update

Tongtongsamuel 發表於 2023-7-15 01:26:46

Ching, 等緊你下文呀

HappyApex 發表於 2023-7-15 09:49:00

正呀,好玩。。。。。。

Stokehull 發表於 2023-7-16 15:55:27

好正呀c hing, 無圖都超正, 支持繼續!!

阿波羅 發表於 2023-7-16 16:30:19

reply and support too.

milkw 發表於 2023-7-16 17:29:30

支持師兄

sharpmd 發表於 2023-7-16 18:03:33

好想去混浴溫泉見識見識

魯施機 發表於 2023-7-17 00:29:20

期待part 2

ccbbcc1 發表於 2023-7-17 12:16:00

thanks for sharing 我哋之前都試過,初初太太都驚,咁岩浴埸冇人先敢試,最後有人入嚟先習慣到,太太重試吓企起身比日本仔偷睇

Hailranger007 發表於 2023-7-19 00:03:21

睇黎個4位日本人幾識玩咁

金啫六十 發表於 2023-7-19 17:27:45

支持~ 溫泉正呀~
之前 5月同SP第一次去左東京群馬個邊一個好出名要著衫既混浴~
都唔錯~

tonywong3932 發表於 2023-7-20 12:56:31

日本混浴溫泉我同老婆都有浸過 當時有三男兩女日本人年紀大約40至50歲左右冇乜特別 最頂癮就係當時帶隊嗰個男導遊都有嚟浸好明顯是想吸野啦

一代新人 發表於 2023-7-22 15:22:22

師兄咁有心機寫咁多字,讚!

ming1986 發表於 2023-7-29 11:05:41

very nice, congradulations{:2_27:}

438469 發表於 2023-8-7 19:23:56

好正待續求圖

batistuta11 發表於 2023-8-8 13:29:01

等你更新。part 2應該仲正

水皮一郎 發表於 2023-8-13 07:21:08

去過歐洲嘅混合桑拿, 個個都無遮無擋.{:hamsup:}

ppqq29 發表於 2023-8-20 06:09:04

支持支持
再寫多D
Thx
頁: [1] 2
查看完整版本: 老婆温泉混浴大解放 Part 1