442a 發表於 2023-7-14 11:32:30

我和大奶老婆仔的日常趣事 15

每次同大奶老婆仔慶生,最正時刻當然是切蛋糕許願。大奶會雙手合十夾住對波,重慣性擺上枱來許願,這一刻全部人都望住佢(對波),都真係好那正。
兄弟們成日都講笑話:「枱上好似有三個蛋糕甘,想食多奶那一個!」這班兄弟正衰仔。{:saujai:}

有時我都會對比番前度張生日相,比較下那對波正啲。
心想,選大波妹做女友/老婆絕對是正確選擇。{:lol:}

Siubenbenchan2 發表於 2023-7-14 13:10:04

其實你前度都唔算細
只不過大奶真係實在太大
先至比下去
有無同你班兄弟講
想唔想吹大奶對波上面粒爉燭?

史高拉李 發表於 2023-7-14 15:14:47

目測好似不相百仲喎{:tongue:}

442a 發表於 2023-7-14 16:11:58

前度要M come時對奶才會大一點, 重要專登擺上枱才有效果. 而大奶就隨意地不經意就可以浪上枱面

442a 發表於 2023-7-14 16:13:35

Siubenbenchan2 發表於 2023-7-14 13:10
其實你前度都唔算細
只不過大奶真係實在太大
先至比下去

兄弟A 已經積極嘗試食大奶對奶了......

MThvn3206 發表於 2023-7-14 17:23:27

大奶提子蛋糕夾腸慶祝

史高拉李 發表於 2023-7-14 17:36:14

442a 發表於 2023-7-14 16:11
前度要M come時對奶才會大一點, 重要專登擺上枱才有效果. 而大奶就隨意地不經意就可以浪上枱面 ...

我有幾個人妻女友都係咁㗎,M COME時對奶都係大D,掂吓都扯曬LIN旗,有D仲會嗌痛添,一嘢推開我{:lol:}

442a 發表於 2023-7-14 22:04:46

史高拉李 發表於 2023-7-14 17:36
我有幾個人妻女友都係咁㗎,M COME時對奶都係大D,掂吓都扯曬LIN旗,有D仲會嗌痛添,一嘢推開我
...

人妻C9們M come時好似食左火藥甘,渣下對奶都鬧爆你,我覺得不是痛,只是心情唔好

442a 發表於 2023-7-14 22:11:15

MThvn3206 發表於 2023-7-14 17:23
大奶提子蛋糕夾腸慶祝

{:titter:} 你又估中喎!

iamokman 發表於 2023-7-15 00:12:30

thanks for sharing

史高拉李 發表於 2023-7-15 10:15:02

442a 發表於 2023-7-14 22:04
人妻C9們M come時好似食左火藥甘,渣下對奶都鬧爆你,我覺得不是痛,只是心情唔好 ...

我問过只老虎啦, 佢話係痛喎{:tongue:}

jimmychai 發表於 2023-7-15 14:07:39

442a 發表於 2023-7-14 16:13
兄弟A 已經積極嘗試食大奶對奶了......

咁Ching 你食咗阿敏未?{:lol:}{:lol:}

442a 發表於 2023-7-17 15:39:46

jimmychai 發表於 2023-7-15 14:07
咁Ching 你食咗阿敏未?

Ching 你重心急過我喎 {:titter:}
頁: [1]
查看完整版本: 我和大奶老婆仔的日常趣事 15