iphone168 發表於 2024-3-15 17:44:57

老婆的肥西, 有無男奴想乃(不准插)

想搵男奴一齊玩,老婆50肥西多水港女,鍾意乃西啜lin含撚但暫未接受到其他陌生男人插佢(或者玩多幾次熟佐就可以戴套做). 不接受顏射、口爆及後門,不拍照不拍片,要聽從老婆指示(唔係點叫男奴)
香港酒店玩一人一半不過夜,由男奴book房。有興趣pm我。

補充一下,做得男奴,要識同女主按摩,令佢舒服。

gowent 發表於 2024-3-15 18:37:44

要唔要俾你插

iphone168 發表於 2024-3-15 19:36:11

唔駛

peterpeterpet1 發表於 2024-3-15 21:36:03

靚喎{:loveliness:}

soundman 發表於 2024-3-16 02:19:32

我鐘意乃!!

kelctw72 發表於 2024-3-16 12:56:18

肥熟一流~~正

algol 發表於 2024-3-16 15:29:55

Keep得好靚嘅一隻肥gap, yummy!

隨遇 發表於 2024-3-16 17:57:11

想叫個人睇你地表演嗎?{:titter:}

lcmbird 發表於 2024-3-16 18:00:53

我有興趣玩,pm 你TG 傾

Licco1969 發表於 2024-3-18 01:14:28

想服侍您老婆乃西、做佢嘅男奴、聽佢支配。

TracyGary 發表於 2024-3-18 07:01:30

我好鍾意乃西啜lin

Xxxyx 發表於 2024-3-18 10:45:45

我有興趣玩,幾時

onedaytwice 發表於 2024-3-18 12:37:07

坐在臉上慢慢品嚐{:loveliness:}

jfa67 發表於 2024-3-18 14:33:23

想服侍您老婆乃西

iphone168 發表於 2024-3-19 07:02:01

補充一下,做得男奴,要識同女主按摩,令佢舒服。

Keyhole0816 發表於 2024-3-21 20:11:14

師兄等你加

whoiam999 發表於 2024-3-28 15:09:53

靚喎我有興趣玩,幾時

Manka519 發表於 2024-4-3 01:37:07

我有興趣 點聯絡

iphone168 發表於 2024-5-11 17:01:10

早兩日老婆終於享受到被服侍的滋味。因為大家只係wechat聯絡未見過面,開始時老婆好緊張,心裡十五十六心大心細,當然亦都好擔心。

到酒店後自啪兩罐啤酒,之後對方(我叫佢K先生)到佐,我開門接佢入去,大家初見面hello一翻後都有少少dead air, 見老婆都不太抗拒就叫K先生先自行沖涼,沖完後我就自己入去沖涼,等老婆同佢係外面傾下計先,沖涼後出來見老婆背住瞓係床度,k先生就係床尾同佢腳底按摩,再慢慢按小腿大腿背脊手臂前臂等等位置,全個流程都好用心服侍,按到大汗搭細汗,真係好用心用力無hea場,亦無手多多摸我老婆敏感位置,令到老婆好舒服亦放鬆好多。之後開始按pat pat,由於用油按,於是就拉低條底褲,K先生把口浪過油,一路按一路讃我老婆身材正皮膚滑,女人被人讚就自然更加開心,到按到pat pat下陰位置亦自然腿微開任佢摔,我第一次睇見男人咁摸我老婆都high high地,拎條賓州出來被老婆含,一路含住我K先生就一路用手攻老婆下盤,而家諗起個場面都硬硬地。。。

之後K先生見時機成熟,係床尾叫老婆反身,一反身就成個閪對住佢,K先生亦開始用口服侍,而我當然亦都繼續被叫老婆吹簫喇。瀨到咁上下,K先生就開始啜我老婆粒黑提,我地一人一邊啜佢,場景真係正。之後我就屌我老婆喇,K先生就繼續啜lin,老婆亦同佢摸下佢賓州打下飛機咁,年紀大屌到咁上下好啲累,就叫K先生接力繼續瀨我老婆,呢個時候老婆居然問K先生有無帶套來,K先生當然好開心拿拿林係手袋拎個套上套入場喇,我都估唔到平時保守的老婆居然會主動提出來,如是者我兩輪流接力,一個屌緊時另一個就吹簫,由水濕屌到水乾再瀨返濕再屌,老婆話前後高潮佐4次以上。。。

Koojason 發表於 2024-5-11 18:48:45

師兄阿嫂背面好得,特別嗰pat pat 位

cola998 發表於 2024-5-11 19:03:34

有相有故事 好ar

pkpk黑茫茫 發表於 2024-5-11 22:44:04

想服侍您老婆乃西、做佢嘅男奴、聽佢支配。

kelctw72 發表於 2024-5-12 10:18:39

恭喜師兄{:applause:}踏出調教性福一大步~{:5_213:}{:5_213:}

水師傅 發表於 2024-5-13 02:21:34

香港唯一正宗泰國Holi抓鳳筋工作室,服務高貴優雅的女實私隱度高,牛奶Spa,全身去皮磨砂,香港本地男技師,歡迎預約。 Tg : @Amos1664 WeChat ID: Wellington0504
頁: [1]
查看完整版本: 老婆的肥西, 有無男奴想乃(不准插)