物流明日香 發表於 2024-3-30 12:51:58

大南街浴室

如果有響呢個網睇嘅同好 我真係好想講 我知道你見到我著女裝會好興奮 好想玩 其實我都想 不過 唔係想人幫我打飛機 你不停打無用果喎 你又攰我又痛 用口你又驚有病 又硬唔起 仲係都要除晒人d衫 咁係想做乜呢 叫你唔好除 我享受著女裝同人玩 感覺做到女人咁 你死唔聽 係都要除晒 好啦 咁然後你又硬唔到 咁到底你走入黎做乜 真係唔好浪費大家時間 你有無隱我又唔開心 唔係我唔同你打茄輪 唔幫你吹 係你一除晒你都見到我黑面啦 仲點會幫你 而得你快d走 毫無情趣可言

hanaxhana 發表於 2024-3-30 18:58:12

岩呀,果個時間其實就係想以女裝去做女性做既野
夾硬除你既衫,即係硬夾將你拉返去現實,你黑面係好正常
D人唔識玩變咁黎,真係會搞到你好無癮既

FatfatKeung 發表於 2024-3-30 20:33:45

香師姐说得對.我哋穿女裝就係想享受

2021hongkong 發表於 2024-3-30 20:39:34

FatfatKeung 發表於 2024-3-30 20:33
香師姐说得對.我哋穿女裝就係想享受

非常同意,我都係著住女人胸圍底褲時,幻想自己係個姣婆去引誘男人,所以好享受著住女人胸圍底褲的感覺。

2021hongkong 發表於 2024-3-31 05:08:20

真係甚少人會欣賞我哋著住女裝

Kennlovecd1679 發表於 2024-3-31 08:08:03

說得對,性愛需要互動,互相滿足,要明白對手所喜歡的事!

Zoe_fu1229 發表於 2024-3-31 09:10:00

哈哈!大家都唔啱channel,真係浪費時間

Tyson36 發表於 2024-4-2 01:29:33

贊同!一著女裝變淫娃,畫面也變得美感

2021hongkong 發表於 2024-4-2 05:51:06

我係大南街玩,身上淨係著住女人胸圍底褲,打開門俾人睇,心情就幻想自己係一個姣婆,著成咁樣來引誘D男人,用身上的胸圍乳杯和底褲磨佢哋但好多時D男人入來都直接握住我碌鳩幫我打飛機,其實我只係鍾意幫佢哋打飛機,我只係想佢哋當我係女人咁樣摸我

hp3827 發表於 2024-4-2 10:16:05

朋友有時會穿著女性內褲與我磨擦,我會好興奮並好容易在他的內褲上射了!

cd-Asakura 發表於 2024-4-2 23:40:38

好同意,唔著女裝咁同男性身分有咩分別,就係享受著住女裝被侵犯嘅高潮

2021hongkong 發表於 2024-4-3 05:48:57

hp3827 發表於 2024-4-2 10:16
朋友有時會穿著女性內褲與我磨擦,我會好興奮並好容易在他的內褲上射了! ...

我都係最鍾意呢種玩法,著住女人喱士通花透視底褲來磨男人碌鳩,前面同後面都磨,磨到佢哋硬晒又High ,要我幫佢哋打飛機射精,以試過幫佢哋含鳩,佢哋係我口中射精。幻想自己係個淫婦姣婆引誘男人玩。

hp3827 發表於 2024-4-5 09:49:06

2021hongkong 發表於 2024-4-3 05:48
我都係最鍾意呢種玩法,著住女人喱士通花透視底褲來磨男人碌鳩,前面同後面都磨,磨到佢哋硬晒又High , ...

我哋會兩碌硬哂既陽具擠在一起打飛機,直至大家都射精,精液混在一起,好開心興奮!

henrykwan 發表於 2024-4-5 22:20:13

非常認同,比你除清光,等同男男。
著住底底,幫你含,比你入,就係幻想自己係女性。

物流明日香 發表於 2024-4-6 12:36:30

今晚有無人去?

2021hongkong 發表於 2024-4-6 13:43:59

henrykwan 發表於 2024-4-5 22:20
非常認同,比你除清光,等同男男。
著住底底,幫你含,比你入,就係幻想自己係女性。 ...

完全認同,除晒衫褲就係一個男人,但我哋係扮女人,正如女人淨係著住女人胸圍底褲,一定好性感。

物流明日香 發表於 2024-4-6 19:32:32

一個人都無感覺好自由

ranvierzoe 發表於 2024-4-8 13:07:35

今晚有無人去呀?

cd-Asakura 發表於 2024-4-8 16:54:21

ranvierzoe 發表於 2024-4-8 13:07
今晚有無人去呀?

可能會 不過會好夜

物流明日香 發表於 2024-4-8 18:47:42

ranvierzoe 發表於 2024-4-8 13:07
今晚有無人去呀?

有去呀 不過好快走左

2021hongkong 發表於 2024-4-10 15:46:05

物流明日香 發表於 2024-4-8 18:47
有去呀 不過好快走左

點解呀?無人?

物流明日香 發表於 2024-4-10 18:00:43

2021hongkong 發表於 2024-4-10 15:46
點解呀?無人?

唔係無 企鵝囉

物流明日香 發表於 2024-4-10 18:04:52

2021hongkong 發表於 2024-4-10 15:46
點解呀?無人?

企鵝好鐘意幫人打飛機 應該啱你 大前題係唔該唔好幫我地除晒bar同內褲 我地唔鐘意咁玩 我就梗加唔駛你幫我打飛機 我自己會打

2021hongkong 發表於 2024-4-11 15:47:57

物流明日香 發表於 2024-4-10 18:04
企鵝好鐘意幫人打飛機 應該啱你 大前題係唔該唔好幫我地除晒bar同內褲 我地唔鐘意咁玩 我就梗加唔駛你幫 ...

我同意你的講法,佢哋一埋身就推高我個胸圍同拉低我條底褲,即係揸住我碌鳩幫我打飛機,其實我係鍾意佢哋摸我胸圍同底褲,我著住女人底褲來磨佢哋碌鳩,我鍾意幫佢哋打飛機,因為我著住女人胸圍底褲時,我係扮女人,扮一個姣婆淫婦。

物流明日香 發表於 2024-4-11 17:40:29

2021hongkong 發表於 2024-4-11 15:47
我同意你的講法,佢哋一埋身就推高我個胸圍同拉低我條底褲,即係揸住我碌鳩幫我打飛機,其實我係鍾意佢哋 ...

我琴晚終於遇到個 唔會幫我除晒 響殘廁玩左好耐

Edwardfong 發表於 2024-4-11 21:20:05

物流明日香 發表於 2024-4-11 17:40
我琴晚終於遇到個 唔會幫我除晒 響殘廁玩左好耐

好好享受啊

2021hongkong 發表於 2024-4-12 06:04:19

等你的詳細報告

物流明日香 發表於 2024-4-12 17:59:02

2021hongkong 發表於 2024-4-12 06:04
等你的詳細報告

總之感覺良好 佢無除我 係咁揸我個bar用隻手係咁磨我條內褲 然後佢已經忍唔住自己拎左碌棍出黎係咁響我後面磨 不停話好想要 要入我 你好姣我頂唔順 我話污糟唔比佢入 佢正面捉住我雙手舉高埋個頭入黎我個bar度係咁轉 拎起我一隻腳扯開我條T想要半邊燒鵝比 比我推開左 然後我地係咁打茄輪最後我都高潮搞唔掂 拎個套出黎比佢 推佢坐係個廁所 問佢 你真係唔驚污糟? 佢話頂唔順一陣自己洗 我就幫佢戴套坐佢蓮 一路坐一路搖佢 佢就係咁同我打茄輪 唔知係咪佢太興奮 搖左兩下佢就出囉 就係咁各自走人

Joker2641 發表於 2024-4-13 15:00:27

好鬼正喎

物流明日香 發表於 2024-4-13 18:46:04

Joker2641 發表於 2024-4-13 15:00
好鬼正喎
[!(https://i.postimg.cc/J4czXGcq/IMG-20240413-184411-edit-695354725503271.jpg)](https://postimg.cc/JG08V7FD)
係 咁你鐘唔鐘意?
頁: [1] 2
查看完整版本: 大南街浴室