hifiveten 發表於 2024-4-15 09:53:26

夜屯門分享

前幾日終於有幸約到朋友仔出去天后見下面
第一次喺天后見到同好都少少緊張.
仲濕晒添... (只係因為跑完步出汗)
初頭完全無諗過會有咩"活動"的. 第一次見面都係諗住認識下對方傾下計
不過我都做左少少準備.... HEHE
就係見面入洗手間前除左條底底. 真空應約
大家坐喺側邊傾計都幾開心~
因為我條褲都鬆身架, 我就借D 二陏黎陏去...HEHE, 俾佢偷望一下我的小弟弟...
真係好HIGH, 佢仲話我好衰引誘佢添
跟住佢都忍唔住, 偷偷摸左我JJ一下... 嗰一刻真係好想即刻要....
我就話, 不如陪我入洗手間洗個面, 沖沖水
之後就一齊囉左JJ 出黎... 扮VV.
我話你真係好大條喎, 可唔可以摸下你. 佢就扭過黎俾我了.
嘩. 真係超正, 好大好熱好硬淨
佢話佢好快射架. 我話... 如果我含住你, 你係咪會即刻射出黎架?
跟住我就錫左佢JJ幾啖, 就含左佢幾十秒
佢又問我可唔可以俾佢品賞一下, 我話你隨便呀...
不過最後因為有D 人入左黎, 大家有D緊張, 無完事, 再傾多一陣計就走了
希望將來有機會再同大家分享

henrykwan 發表於 2024-4-15 20:13:47

謝謝分享,好正。

2021hongkong 發表於 2024-4-16 06:57:10

有無相約再玩呀?

ggokgoodgood 發表於 2024-4-16 08:36:59

期待c 兄下一次分享

flyingcloud1234 發表於 2024-4-16 12:30:27

嘩 聽到都覺得興奮刺激

Zoe_fu1229 發表於 2024-4-16 12:50:07

Thanks for sharing

TONY144800 發表於 2024-4-16 23:52:37

期待下集

Kennlovecd1679 發表於 2024-4-23 22:46:26

我都經常散步經過,好少人

hifiveten 發表於 4 天前

Kennlovecd1679 發表於 2024-4-23 22:46
我都經常散步經過,好少人

係呀. 不過呢排天后誕就勁多人了
平時鬼影都無隻

hifiveten 發表於 4 天前

2021hongkong 發表於 2024-4-16 06:57
有無相約再玩呀?

無了.... 未有機會. 期待下次有機會再玩

Kennlovecd1679 發表於 3 天前

有機會約下屯門友出嚟傾下計
頁: [1]
查看完整版本: 夜屯門分享