Hkfootboy111 發表於 2022-5-10 12:54:05

olwenleung 發表於 2022-4-21 22:00
Who is AD???

Sorry typo. Should be AB in north point. But on leave now

Hkfootboy111 發表於 2022-5-10 13:50:54

bape_chan 發表於 2022-4-29 16:03
利賓納聽得多。。師兄請問有無網址?謝謝

有番廣告啦 TKW. U go and check check.

CrotchSlave 發表於 2022-5-10 18:48:51

好想知AB何時會復出?非常渴望再次品嚐佢雙腳..

Hkfootboy111 發表於 2022-5-12 19:14:27

CrotchSlave 發表於 2022-5-10 18:48
好想知AB何時會復出?非常渴望再次品嚐佢雙腳..

我都想 !好似都冇咩呢啲長甲腳趾玩

olwenleung 發表於 2022-5-13 16:06:46

AB 啲腳趾真係冇得頂 不過越嚟越貴了

Hkfootboy111 發表於 2022-5-23 16:25:44

olwenleung 發表於 2022-5-13 16:06
AB 啲腳趾真係冇得頂 不過越嚟越貴了

想搵都冇得搵啦 冇開工

Hkfootboy111 發表於 2022-5-23 16:28:16

係咪有師兄we7 叫 andrew a. 之前有介紹過足浴Linda 比你 不過我轉左account 冇左contact. 想羅番

mit8375 發表於 2022-5-23 16:57:33

最近想玩腳,各位師兄有冇好推介可以介紹俾小弟

olwenleung 發表於 2022-5-25 21:29:06

Hkfootboy111 發表於 2022-5-23 16:25
想搵都冇得搵啦 冇開工

係啦 可惜

Ilovefoojob 發表於 2022-5-29 16:01:38

各位師兄有靚腳女女識腳交介紹

CrotchSlave 發表於 2022-5-30 12:26:00

Ilovefoojob 發表於 2022-5-29 16:01

有介紹?求聯絡方法..謝謝

Hkfootboy111 發表於 2022-6-2 00:11:22

Ilovefoojob 發表於 2022-5-29 16:01

有咩好介紹?

我發現左ssp 長安索腿露露

靚腳趾呀

Hkfootboy111 發表於 2022-6-2 16:54:17

發利茵茵都開番

olwenleung 發表於 2022-6-3 03:33:40

Hkfootboy111 發表於 2022-6-2 00:11
有咩好介紹?

睇相真係幾吸引

Hkfootboy111 發表於 2022-6-3 09:31:12

olwenleung 發表於 2022-6-3 03:33
睇相真係幾吸引

腳板冇死皮 唔會鞋sup sup. 會自動隊落你口任奶 仲會用腳板捽你面 中好 風騷唔肥

olwenleung 發表於 2022-6-4 11:11:59

Hkfootboy111 發表於 2022-6-3 09:31
腳板冇死皮 唔會鞋sup sup. 會自動隊落你口任奶 仲會用腳板捽你面 中好 風騷唔肥...

仲要收費合理 睇嚟好了解我呢啲戀足男心理 真係要搵機會試試唔知按摩掂唔掂呢

CrotchSlave 發表於 2022-6-4 15:08:25

Hkfootboy111 發表於 2022-6-3 09:31
腳板冇死皮 唔會鞋sup sup. 會自動隊落你口任奶 仲會用腳板捽你面 中好 風騷唔肥...

謝謝師兄誠意推介,但若與AB比較,差距會大嗎?

sb6a23 發表於 2022-6-4 23:05:23

ssp 長腿腳交露露 對腳正到爆炸,長而幼直,腳趾又靚, 加埋皮膚又白又滑,笑容鬼咁Sweet, 完全係自己鐘意嘅類型,呢次不得了,床上坐低傾陣計,咁鬼有女友feel, 去沖涼先,上床按摩,開背ok, 頸肩背腰按得唔錯,穴位準,表現得相當賣力, 過程唔使講大家有傾有講,推油亦好有心機, 推功有番咁上來水平,酸痛得到紓緩,爽晒!開始進入下一個環節,ssp 長腿腳交露露雙腳修長,腳趾尤其靚,於是我抱住佢雙腳來慢慢玩,一時左腿,一時右腿,玩腳交技巧一流,不斷利用靚腳趾來增加摩擦力,小弟控制不住狠狠地硬起來,搞到我一陣陣酥麻,好快頂唔順,最後以三文治式腳交大法令我攀上高峰

sb6a23 發表於 2022-6-4 23:18:01

為咗令客人得到官能刺激,ssp 長腿腳交露露費盡心思,練成絕招神奇腳交,預約好ssp 長腿腳交露露時間準時去到,開門見面樣貌順眼,皮膚白白滑滑,曲線完美加靚腿,簡直係性感到爆,碌野即時硬到直,大家都係講廣東話,份外有親切感,好快沖洗完返出來,細心幫我抹乾身,佢服侍我趴低骨床,先黎幫我按摩,開背手勢唔錯,慢條斯理又夠殷勤體貼幫我按摩埋全身,指準力ok,按完鬆咗唔少;跟手香薰推油,逐步逐步仔細推,絕唔馬虎,由上半身推到下由上身推到下半身,推肩,推背,推腰,推尾龍骨,推坐骨神經痛,推埋淋巴腺通穴位,無曬疲勞全身鬆曬,腳交高手出場,十隻靚腳趾齊出,玉趾搓袋掃蛋,對我柔情挑逗,不斷換腳交花式,加上囡囡狂野又飢渴嘅態度,細佬好快繳械投降,呢種咁暢快嘅感覺,確實好耐都未試過!

ec031140 發表於 2022-6-4 23:49:22

ssp長腿腳交露露腳交頂瓜瓜,樣貌端正,笑容甜美,惹火身材,全走肥,Fit到爆,添加修長美腿,性感靚腳趾,自動過水後,即訓上床開波,按摩手勢唔錯,穴位準確,呢part幾仔細,全身按勻,過程同囡囡傾計都有講有笑,感覺好relax,推油一流,好鬼溫柔,推到咁上下啦就到戲玉啦,值得一提,露露賣腳,腳一定有品質保證,尤其腳趾,靚靚腳趾夾埋香腸,搞得我細佬成支擎天柱,玩到鬼死咁硬,露露當然用腳交絕招幫助滅火,陰莖夾係露露兩靚腳趾之間擠壓摩擦,以擠、壓、夾等方式來滿足我,由俯視嘅角度望落去,憑良心講,舒服到叫撚咗出黎,最後射咗真係好鳩多,射到露露美腳沾滿精,嗰下感覺high到暈!

hongkongspace 發表於 2022-6-5 01:19:03

腳交出曬名嘅露露! 梗係去會一會啦! 先約好佢時間! 囡囡真人靚斯文,笑容甜美! 身材平均,皮膚真係又白又滑! 言談大方,態度非常好! 大家有傾有講有笑講講工作室格局! 十足屋企嘅感覺,寧靜舒適,空間闊落! 露露細心安排我沖涼! 沖完上骨床,先享受佢幫我按摩! 開背ok,由上身慢慢按到下身! 穴位準,力度算夠,按得幾舒服! 日式推油一樣咁正! 上半身推完,再推下半身! 推至全身完全放鬆,驅除疲勞! 之後驚喜時刻! 港式腳交,腳交功力相當厲害! 俾佢嘅靚腳趾夾一夾,佢聲音導航好引人! 好快搞到爆漿!

lolgodfather 發表於 2022-6-5 01:40:35

Hkfootboy111 發表於 2022-6-2 00:11
有咩好介紹?

正想試 就試一試

520footlover 發表於 2022-6-5 11:43:37

腰酸背痛,朋友介紹露露,make appointment first,準時去到囡囡嘅工作室,全身走肥,靚靚腳趾引人入性,整體感覺好PURE!好TRUE!好有女朋友feel呀, 自己入去沖涼好快返出黎,上骨床上,好俾心機幫我按,開背有板有眼,手勢正宗,做到力夠穴位準,緊位落重力不斷用心按,慢慢按摩埋全身,俾心機交足貨,按鬆再推油,服務做到足,一D都唔偷懶,推肩、背、腰、屁股、手手腳腳,全身上下推到疲勞盡消; 再推按埋前列腺,技巧超好,爽到爆棚,細佬都扯旗,爽到我慾火攻心轉身反擊,狂搓對靚波,佢細細聲呻吟,好過癮; 見露露腳趾咁靚,即刻腳交,用靚腳趾夾呀夾,好似人肉三明治,夾到支野硬曬汰,見到我有反應,囡囡發曬姣咁加速腳交頻率,配合得好夠默契,勁!所有精華一瞬間俾曬佢雙美腿,真係爽到我無法語言!

saviochin 發表於 2022-6-5 16:35:56

有咩好介紹?

在那?收費如何?

sb6a23 發表於 2022-6-5 22:31:29

saviochin 發表於 2022-6-5 16:35
在那?收費如何?

ssp 長安大廈腳交300

saviochin 發表於 2022-6-5 23:46:43

sb6a23 發表於 2022-6-5 22:31
ssp 長安大廈腳交300

女女多大?有冇全套?

mit8375 發表於 2022-6-6 01:26:36

Hkfootboy111 發表於 2022-6-2 16:54
發利茵茵都開番

請問佢係發利幾樓?

Hkfootboy111 發表於 2022-6-6 17:41:22

CrotchSlave 發表於 2022-6-4 15:08
謝謝師兄誠意推介,但若與AB比較,差距會大嗎?

咁同AB比一定冇得比 AB值頭神級
不過收費都神級

露電露就腳正 都可以試下

Hkfootboy111 發表於 2022-6-6 17:42:57

olwenleung 發表於 2022-6-4 11:11
仲要收費合理 睇嚟好了解我呢啲戀足男心理 真係要搵機會試試唔知按摩掂唔掂呢 ...

收費合理 值得一試 不過我冇試按 唔評論

Hkfootboy111 發表於 2022-6-6 17:45:29

lolgodfather 發表於 2022-6-5 01:40
正想試 就試一試

收費合理 可試下係咪阜師兄杯茶
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 腳膠玩腳啜腳交流