olwenleung 發表於 2023-4-6 19:08:42

舊台即係邊度有帖文?

Gameboy39 發表於 2023-4-6 19:58:50

olwenleung 發表於 2023-4-6 19:08
舊台即係邊度有帖文?

有個帖叫 尋人 北角AB絲襪腳交

Hkfootboy111 發表於 2023-4-7 08:03:16

Gameboy39 發表於 2023-4-5 23:00
有師兄話AB 復出
但未有聯絡方法
舊電話都係唔通

其侍呀 AB都算係可遇不可求既一個

Gameboy39 發表於 2023-4-7 08:29:37

Hkfootboy111 發表於 2023-4-7 08:03
其侍呀 AB都算係可遇不可求既一個

最衰換電話 無左佢wechat..
現在無方法聯絡佢

Gameboy39 發表於 2023-4-12 11:34:03

有冇師兄問到聯絡方法 謝謝

CrotchSlave 發表於 2023-4-12 12:45:46

Gameboy39 發表於 2023-4-12 11:34
有冇師兄問到聯絡方法 謝謝

小弟都只見佢舊WhatsApp一直未再上線,另外佢幾年前WeChat已經被停用冇再開account了

Hkfootboy111 發表於 2023-4-12 12:49:35

我都想搵AB. 又想搵Foot ella.   另外天后bobo 開番工

Gameboy39 發表於 2023-4-12 15:35:44

CrotchSlave 發表於 2023-4-12 12:45
小弟都只見佢舊WhatsApp一直未再上線,另外佢幾年前WeChat已經被停用冇再開account了 ...

多謝 師兄

Gameboy39 發表於 2023-4-12 15:37:03

Hkfootboy111 發表於 2023-4-12 12:49
我都想搵AB. 又想搵Foot ella.   另外天后bobo 開番工

BoBo 腳趾正?

adam_25hk 發表於 2023-4-12 17:53:29

Ab 真係可遇不可求

Hkfootboy111 發表於 2023-4-14 10:55:38

Gameboy39 發表於 2023-4-12 15:37
BoBo 腳趾正?

正 腳大 腳板大 滑

saviochin 發表於 2023-4-14 20:41:41

Hkfootboy111 發表於 2023-4-12 12:49

foot ella仲有開工?

Gameboy39 發表於 2023-4-16 18:24:44

Hkfootboy111 發表於 2023-4-14 10:55
正 腳大 腳板大 滑

多謝 師兄
下星期去試試

Hkfootboy111 發表於 2023-4-18 14:15:44

好似又放假 19、20、21、22先開工

adam_25hk 發表於 2023-4-18 14:40:29

有無人試過北角Nancy

neutralization9 發表於 2023-4-19 03:13:28

Hkfootboy111 發表於 2023-4-18 14:15
好似又放假 19、20、21、22先開工

請問師兄係咪講緊AB?

已經差唔多兩年無見過AB了, 好掛住佢

neutralization9 發表於 2023-4-19 03:16:13

adam_25hk 發表於 2023-4-18 14:40
有無人試過北角Nancy

我試過3、4次.

樣貌: 短髮, 約30尾至40頭, 樣算順眼, 但唔算大美人
腳: 腳指算靚, 不過係gel甲, 唔知大家鍾唔鍾意
腳交: 都算識玩

不過問題最大係幫你腳交既時候,會掛住玩手機,同埋態度一般 (雖然未至於差),
同埋價錢都唔平.

所以偶爾作為AB的代替品, 尚可,
但唔會令你有好想回味的感覺.

neutralization9 發表於 2023-4-19 03:49:04

等我分享下呢十年玩腳經歷先, 希望無數漏:
排名按喜歡程度排列:

1. 北角AB
簡評: 有今生無來世
缺點: (a) 約160cm高, 所以無長腿; (b) 越來越貴
優點: (a) 樣好順眼 (雖然未到大美人級數); (b) 身材適中, 未算好瘦, 但算係走肥; (c) 最重要係腳趾好靚好靚, 會每隔三星期左右就轉一次顏色, 非常吸引; (d) 服務好, 會同客吹下水, 而且相對專心, 唔會邊服務邊拎住部手機狂玩; (e) 腳交技巧係咁多位之中最高
狀態: 無記錯的話, 由2021年夏天起消失至今, 希望復出的傳聞係真啦.

2. 發利 KittyBaby
簡評: 好玩、夠放
缺點: (a) 會催鐘; (b) 都係偏貴, 仲要話俾腳交既錢只限用腳出, 如果要用手輔助, 就要額外加錢
優點: (a) 真陀地, 100%純正廣東話; (b) 夠年輕, 估計係30頭, 而且個樣算幾靚; (c) 腳趾靚, 又係會定期轉顏色; (d) 相對幾高, 所以有長腿; (e) 腳交技巧頗好, 而且算交足戲, 令客人更易有興奮感覺; (f) 有全套服務, 不過小弟較細膽, 所以從來無試過
狀態: 自從幾年前開始就無再於發利做, 兩年前左右曾經wtsapp 問過佢, 佢話有做私鐘, 不過$2500/hr, 貴得太過分, 所以無再考慮.

3. 發利茵茵
簡評: 年代久遠的事 (只幫襯過一次, 而且已經係約2013定2014既事, 當年佢仲係旺角花園街, 未搬過去尖沙咀, 所以而家既服務係點, 或者會同我當時有所出入都未定)
缺點: 相對較老 (我幫襯既時候已經約30中至30尾, 所以而家都隨時40中至40尾, 係咪老就見仁見智, 但唔再後生就一定)
優點: (a) 當時好平, $200就有得玩腳交, 不過而家睇返個價, 已經貴哂了; (b) 腳交技巧高; (c) 腳趾算靚, 而且都係會定期轉顏色; (d) 有全套服務, 不過都係未試過
狀態: 而家於尖沙咀發利做, 不過發利太多洗樓客, 好驚撞到熟人, 所以佢搬左過去之後, 都未有動力再去.

4. SSP Vivian
簡評: 講硬件軟件, 其實都唔差, 但唔知點解, 就係無咩好大感覺
缺點: (a) 有SM服務, 所以其他客會玩屎玩尿, 每次入到去, 雖然係乾淨, 但個腦裡面總係會諗住上一、兩個客玩尿玩屎既情境, 所以唔太開胃; (b) 以佢既年紀來講 (估計約40中至40尾?), 收$600做腳交係有少少貴; (c) 電話 / wtsapp 問佢腳趾咩顏色, 佢唔會講, 只會見你上去洗樓睇 (但我真係唔想老遠上到去, 發覺唔鍾意那隻顏色, 然後走人咁無癮嘛)
優點: (a) 腳趾幾靚, 又係會定期轉色; (b) 腳交技巧唔錯, 都有feel 既; (c) 服務既時候幾專心, 無乜點掂部手機; (d) 陀地, 100%純正廣東話
狀態: 仲有於SSP 做.

5. 旺角五寶Foot Kelly
簡評: 無幫襯過
缺點: (a) 不過洗樓見過兩次, 個樣not my cup of tea; (b) 年紀偏老, 早6-7年前見, 已經至少40尾, 而家都應該50頭至50中; (c) 腳趾 / 腳趾甲形狀唔係我杯茶; (d) 腳趾甲顏色經常係紫、紅色呢類, 都係不是我杯茶 (打電話查問得知)
優點: (a) 高高瘦瘦, 身材唔錯
狀態: 疫情頭兩年好似都無廣告, 直至最近先有返

我當然仲試過其他人, 不過就唔係玩腳 (或者正確少少講, 係無得玩腳 / 唔識玩腳), 所以就唔係呢到介紹了.

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 10:30:27

neutralization9 發表於 2023-4-19 03:49
等我分享下呢十年玩腳經歷先, 希望無數漏:
排名按喜歡程度排列:

1. AB 係真正 腳趾靚 腳滑 好傾好玩 唔催鐘

Kitty baby 未試過未聽過

茵茵 花園街個時腳趾最靚 甲長茶普通甲油。而家gel甲反而我覺得一般。 佢腳零活既 不過感覺上佢好急,轉左去發利就覺得一般。疫情完番黎仲唔知整容定打針,樣變左

Foot kelly 好耐前試過 樣就真係一般同較老,甲型都係唔太我杯茶 雖然長,但太窄 所以冇搵了

Vivian 我又係問佢咩色唔答哈哈。不過佢樣都算幾好 識玩腳 腳趾算ok. 甲就唔短不過唔太長,有SM玩

Foot ella 都好正 腳更大腳甲好長 佢係最enjoy比人啜腳趾既一個! 同其他女好大分別。樣正常 骨架小小大。佢會訓係到叫你啜邊個位奶邊個位佢會舒服,會啜到佢好high有高潮

neutralization9 發表於 2023-4-19 11:31:12

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 10:30

茵茵連樣都變埋, 咁睇黎慳返唔駛試了.

Foot Kelly: 你講出重點, 係甲型太窄, 所以觀感較差.

Vivian: 咁佢都算公平, 即係個個客佢都唔答. 我覺得佢油白色腳趾甲幾正.

Foot Ella: 呢個好可惜, 一直都想試下, 但就總係未有機會試到, 而家連AD都無埋...

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 14:43:27

neutralization9 發表於 2023-4-19 11:31
茵茵連樣都變埋, 咁睇黎慳返唔駛試了.

Foot Kelly: 你講出重點, 係甲型太窄, 所以觀感較差.

哈! 我都係中意個啲甲床闊 長甲 腳趾

太短 太窄都唔係我杯茶。不過好難搵到呀!你仲有冇試過邊個有正腳趾?

Foot ella 應該上左岸

neutralization9 發表於 2023-4-19 15:09:57

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 14:43
哈! 我都係中意個啲甲床闊 長甲 腳趾

太短 太窄都唔係我杯茶。不過好難搵到呀!你仲有冇試過邊個有正腳 ...

我地既中意類型的確好接近!

可惜ella 已上岸, 無得試了.

我仲試過北角Nancy, 不過正如我上面話齋, 態度真係一般, 不過腳趾都算靚既, 同埋腳交都有少少技巧 (但千祈唔好同AB比較, 只會失望), 試一、兩次係無妨. (不過要注意, 佢既AD以前先係真相, 而家全部係假相, 不論係人相定腳趾相)

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 15:16:14

neutralization9 發表於 2023-4-19 15:09
我地既中意類型的確好接近!

可惜ella 已上岸, 無得試了.

其實玩電話都冇咩既。靚反正我有我啜哈哈。腳趾靚就得。不過短gel甲 我冇興趣

有人介紹觀塘Koey /高妹。不過都係gel甲 又唔太長

neutralization9 發表於 2023-4-19 15:27:11

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 15:16
其實玩電話都冇咩既。靚反正我有我啜哈哈。腳趾靚就得。不過短gel甲 我冇興趣

有人介紹觀塘Koey /高妹。 ...

1. 請問Koey 最近係咪無落廣告? 對佢無乜印象.
2. 觀塘陀地高妹睇AD 好似幾吸引, 但真人如何? 年紀不算太老? 同埋佢無留低電話, 都影響我去搵佢既意欲.

另問:
3. 上環興隆有位陀地Dora, 請問有無師兄試過?
4. 另外睇左 SSP 翠怡既AD, 都有少少興趣, 不過唔知會唔會好老.
5. 觀塘華安有位叫Yoyo, 睇AD 幾吸引, 但唔知腳趾如何同埋老唔老.

neutralization9 發表於 2023-4-19 15:33:28

另外岩岩打電話問左SSP 翠怡,
佢話唔做腳交, 因為太攰.
所以選擇又少一個了.

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 15:45:20

neutralization9 發表於 2023-4-19 15:27
1. 請問Koey 最近係咪無落廣告? 對佢無乜印象.
2. 觀塘陀地高妹睇AD 好似幾吸引, 但真人如何? 年紀不算太 ...

哈。我可以解答哂

Koey等如高妹 改左名姐。3字尾40咁 短鬆,gel甲,似Nancy個類

翠怡貼假甲,唔係係杯茶 有時冇整。佢最正係吹功,同大波 吹功好好好勁

DORA. 陀地 應該4到尾 幾好樣都,好有同學媽媽feel. 腳趾以前靚,而家甲型變左同都係假甲。想扑下想可以,想搵靚腳趾會失望

Yoyo. 假相 完

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 15:52:29

我成日覺得,而家應該足浴仲多正腳,不過就要好花時間逐間去。去到又未必全部囡囡係到。搵靚腳趾真煩

neutralization9 發表於 2023-4-19 16:57:43

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 15:45
哈。我可以解答哂

Koey等如高妹 改左名姐。3字尾40咁 短鬆,gel甲,似Nancy個類

唔該哂師兄!
咁如果經過觀塘, 都可以試一試Koey既.
翠怡就唔駛了, 我始終怕吹有危險, 玩腳玩手就夠了.

Dora 4到尾對我來講有少少老, 同埋扑野我都係驚.

Yoyo 就唔駛了.

再次多謝師兄無私分享!

joeyfanss 發表於 2023-4-20 17:43:58

Hkfootboy111 發表於 2023-4-19 10:30

AB 真係有今生冇來世,對腳完美,又識玩,會搵條狗帶拖住你當你狗仔咁撚一陣,再命令你奶腳,仲有夾腸同碰碰車,但我咁耐先成功約過兩次

Vivian 都正, 但地方細同擺太多野,冇心情再去

Ella 佢未出黎俾人玩腳係樂道果時我已經搵開佢,佢有一排係中環開,我個個星期去咁滯,佢好明白腳膠果種奴性,會命令你點去奶,對腳俾我奶過幾十次,每次去完都好減壓

其他兩個冇聽過

joeyfanss 發表於 2023-4-20 17:45:19

neutralization9 發表於 2023-4-19 16:57
唔該哂師兄!
咁如果經過觀塘, 都可以試一試Koey既.
翠怡就唔駛了, 我始終怕吹有危險, 玩腳玩手就夠了.

Dora 我都試過,冇想像中咁正,同埋佢打中超對奶好硬,佢係果度都超過10年啦
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 腳膠玩腳啜腳交流