Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 3000|回復: 19

後樓梯砌清潔女工

2萬

論壇元老

後樓梯砌清潔女工

1萬

論壇元老

回復

1萬

論壇元老

精彩
回復

初級新手上路

回復 支持 反對

論壇元老

good good
回復

中級新手上路

good good good
回復 支持 反對

金牌會員

沒有內容,
回復

2萬

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

我成日都幻想同我公司個清清阿姐扑野

一切從幻想開始!  詳情 回復 發表於 2022-10-30 17:24
回復 支持 反對

金牌會員

回復 支持 反對

中級新手上路

let me see
回復

論壇元老

Çccccccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

let me ccccccc
回復 支持 反對

中級新手上路

cccccccccc
回復 支持 反對

中級新手上路

什麼也看不到
回復 支持 反對

中級新手上路

Go......................od
回復

論壇元老

果日我如常走出後樓梯食煙玩手機, 無無聊聊睇下141網.
突然後面有把聲講"e....你睇緊乜丫? 無著衫o既???"
我望下, 原來係大廈個南亞女清潔(唔知係泰定邊度, 廣東話
講得都算正), 我日日都見佢咁滯, 有打招呼有次仲幫佢推車
仔因為太重上唔到斜路.
我話無聊睇下啫. 佢笑笑口"我知你睇叫雞網丫"
我話"睇下啫"
佢又追問"你成日叫雞架?"
我答"邊有咁多錢?"
佢問"叫雞幾多錢架?"
我答"三幾百蚊囉"
佢靜左, 我望住佢, 佢好似諗緊野,
跟住自言自語咁講"你比我賺好過啦....."
我以為聽錯, 因為佢好細聲, 我話"下? 乜話?"
佢答"你街坊丫, 日白蚊你掉我丫"
我話"乜話....日白....一百?.....掉....屌?...."
佢望住我, 笑笑口上下托下自己對大波.
平時都有留意, 佢對波係好能大, 佢好矮我諗得5呎, 對波大
到好似放左兩個手球係心口, 個屎忽都大行路扭扭下, 不過
個樣就差少少, 我估佢年紀40樓下.
我推佢埋牆, 兩手用力搓佢對巨乳, 佢奶罩好硬, 我扯高佢件
T恤, 拉低奶罩, 哇好能大好能彈手, 兩粒lin啡色, 我用手指
卒又用脷乃下, 佢都扯lin旗細細聲呻吟起黎.
我問"你結左婚未?"
佢"唉丫, 你傻仔, 我係屋企有三個仔啦....."
我拿碌鳩出黎, 好硬, 我再啜佢lin同時拉底佢條長褲, 伸手入
去摸佢個西, 好多西毛, 佢陰核好大粒, 我用手指搓佢陰核,
佢d淫水係咁標, 我成手都濕晒!
佢細聲淫叫"丫....舒服.....唔好摸啦你快d掉我, 一陣有人...."
我叫佢雙手扶住樓梯扶手, 趷高屎忽, 我拉歪佢條白色底褲果陣
先諗到冇帶套, 但而家好慶, 唔理咁多一野插入去.
個西比想像中窄, 又超多水, 環境太刺激我好興奮, 佢都好淫,
話"啊好刺激.....有人睇到我掉西.....你渣我波啦...."
我兩手從後係咁搓佢對巨乳, 下身就不停抽插.
我諗一兩分鐘都未夠, 佢呻吟"丫...大力掉我....我黎啦黎啦..."
感到佢西洞收縮, 一陣液體噴落我鳩頭, 我亦同時頂住佢射精!
一路射一路用力渣實佢對巨乳....舒服到震.
我係佢後面震左幾下就拔番出黎, 抹都冇抹就著番條褲, 佢都係即
時拉番條褲同整番好個bra.
我望到佢實一實, 佢有d面紅, 話"你d精而家流緊出黎, 我under
濕晒啦..." 我本想渣多幾下波, 但好似聽到有人聲, 我拿拿林塞
紅衫魚入佢波罅, 講句"好似有人", 就急急腳走人了.
唔記得問佢個名添. 不過以後大把機會!

上次砌完個清潔女工,後尾再見問番原來佢叫Ah Nam.
今朝落樓見有另一個女工正彎腰執野, 望到佢個籮好圓好大,
條長褲透晒條底褲個型出黎好淫,底褲中間位攝晒入屎忽罅,
佢執下野又扭下屁股,我偷望左幾眼睇到扯晒旗.
突然有人摸我條野,係Ah Nam,佢淫笑話你係咁睇人地個屎忽,
睇倒硬晒架?
我拉Ah Nam上返一層樓,喘晒氣叫佢幫我出火, Ah Nam話而家唔
得有野趕住做,我渣佢大波問幾時得? 佢話你早兩日先掉完我
咁快又要? 我答你咁淫咁撚大波我日日都想射你隻西!
佢諗一諗,話頭先我望果個係佢好絲士打,老公係鄉下佢好耐冇
比人掉,只有買左條假鳩成日自己插西同屎忽窿, 我聽後更硬,
問佢係咪真? 佢答我: "你肯掉晒佢兩個窿就得, 佢好想比人掉
但好怕羞,我同佢講講實得"
之後我出街食完早餐,Ah Nam就打比我:"你烚日點去x座地下休息室啦,
佢係果度等你掉,佢叫i lin丫" 我11點去到開門,個阿姐已係度,
佢同Ah Nam差唔多高得5呎, 對波唔大,我入去佢就即刻鎖好門.
佢自我介紹叫"i lin", 問我乜名我講左真名"楊鉅祥",
佢話楊生快d黎掉我,講完面紅紅行埋張寫字枱度, 雙手按住枱面,
趷高個屎忽,佢回頭望一望我,又即刻轉頭望番前面, 個樣好怕羞,
佢睇落可能40幾歲,樣唔算醜不過膚色好黑, 我睇到佢怕羞個樣
我已扯到恒晒.
我行去佢後面,隔褲係咁磨佢屎忽罅,同時伸手入佢衫搓佢奶頭,
佢衣衣牙牙細細聲叫:"快掉我"
我都好硬,拉低自己運動褲,再拉低i lin條長褲,估唔到佢條底
係黑色厘士,好細條個褲檔只係遮到屎忽罅,我就咁拉歪佢底褲,
用手指一卒發覺佢已經好濕, 我摸兩下佢已"啊啊"聲呻吟,
我好興奮即時扶正碌鳩,個西好濕一隊就入晒,佢唔算窄但個環境
好刺激我係咁用力快屌, i lin一路啊啊啊一路講佢鄉下話,
佢屁股好多肉,後推睇住佢屁股肉好似啫喱震震下好撚正.
睇住佢屎眼縮縮下,我用手指插入去係咁了, 佢叫得更淫!
我再快插一陣,i lin條腰係咁上下chok, 佢講左幾句我聽唔明,
只聽到佢最後兩個字係"好正",然後佢停晒動作.
佢喘住氣話:"掉埋我時忽,掉埋我時忽" 我正有此意.....哇,
入口非常緊窄, 佢反手比支花士令我,落左花士令係易入好多,
但如碌鳩唔夠硬都唔駛諗!
i lin屎眼好正, 但只限入口處一圈肌肉而已, 我集中用龜頭抽插
肛門口,因為太窄,經潤滑後呢個超緊洞口在龜頭前後套動的感覺
真係好難頂得住! 我一路插肛,i lin就自己伸手卒西,
我一路屌一路問佢幾歲,佢話佢三十幾(應該鳩吹), 我又問我屌
你屎忽舒唔舒服,佢話你掉我好舒服,我兩個窿都想要多d舒服....
我再問你收幾錢比人屌,佢答你掉我唔駛比錢丫......我比番錢你.....
我比錢你掉我屎忽窿丫.......
好快,插左幾分鐘我已頂唔順,成條插到最入出野!
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

costa2004 發表於 2022-8-8 08:18
我成日都幻想同我公司個清清阿姐扑野

一切從幻想開始!
回復 支持 反對

高級會員

Thank you very much for sharing
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Thanks for share
回復 支持 反對