Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
樓主: 食得唔好嘥

[真人真事]:我的一段經歷 (結局#42,44 + A近照) [#1,14,21,34,42,44]

4萬

論壇元老

keep 住就有排開心啦 !!
回復 支持 反對

論壇元老

Thanks for sharing
回復 支持 反對

1萬

5萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-8-29 10:10
第三集:

上次講到,我去到 A 屋企樓下買套,比佢罵一身,仲話唔比我上佢屋企,我仲叫大家估下點收科....

睇黎可以搵日去食埋個師奶喎
回復 支持 反對

中級會員

多謝大家鼓勵,咁我寫多D 啦。
上回提到.... " 因為我地坐梳化,係坐住佢條灰色老牛,所以條老牛又精又水咁。我地清理完現場出返廳,見到條褲咁,佢想拎去洗,我叫佢:「喂,唔好洗住啦,一陣着落街買宵夜, 敢唔敢?」佢望住我,二話不說就着返條褲,佢話:「超,行啦」我話:「係咪咁串呀?」之後我行埋去,又攬住打車輪。"

第四集

咁我地打完車輪後,就出門口,落街買宵夜。搭電梯時,
我問佢:「咦,原來你中意用岡本 0.02 同埋杜記金盒架?」
佢望一望我,我繼續講:「冇呀,頭先你去廁所,我入你間房,見到床頭櫃上面有兩盒咋。」
佢冷笑一下,冇答我。
我問:「你成日帶人返黎玩?大盒裝架喎」
佢答:「我咁既年紀,又冇拖拍,搵下散餐好平常,如果我成個師姑咁,你都唔會痴埋黎啦... 」
我問:「咁上一次係幾時先?」
佢答:「尋晚咋嘛。今朝唔記得收埋兩盒野添... 」
佢繼續講:「冇啦,嗰D 係比其他人用,唔係比你用。」
我笑佢:「超,你呢句說話分分鐘同唔知幾多個人講過啦。」
佢哈哈大笑,冇答我。跟住走埋黎,攬住我。冇耐,電梯開門,我又攬住佢腰行出電梯囉。

我地一邊行,細聲講大聲笑,真係有D 似一對。有時講講下,佢會叫停我,拉住我個頭埋去咀一啖,完全旁若無人。我嗰刻都冇諗過會唔會比熟人見到。我地食左D野,在街上煲左支煙,之後未上去,大家周圍行下,行左過去工廠區嗰邊,佢停低左,拉住我係咁咀。嗰下D 火又起,我就拉住佢狂車,我渣住佢波黎車,佢又渣住我褲浪。好彩條街冇乜人... 不過,就算有人都唔知啦,就當冇啦,哈哈。

好彩附近有等工廠大廈,後樓梯度門虛掩,我同佢就走左入去,行上一層轉左角,坐在樓梯上又車過。我問佢敢唔敢喺度開波,佢話傻啦,唔打野戰啦,比人捉到真揚哂見報紙就煩。但之後我地繼續車,佢渣到我扯哂,佢問我想唔想比佢含,我當時慾火焚身,當然話好啦。之後佢就跪喺我面前含。

含到我好 "興",我忍唔住拉住佢把頭髮,推佢個頭埋黎,隊到好深,幾下之後,我又忍唔住,大力屌左佢個口幾下,隊到佢反哂胃。我先知自己太粗魯,佢坐低左,我即刻道歉。佢話冇野。咁我咪即刻著返好條褲,扶佢走囉。

沿路我都唔敢出聲呀,拖住佢手。後尾,佢出聲喇,
佢話:「你頭先好大力呀... 」
我話:「sorry 呀,有冇整親你?」
佢話:「乜原來你中意暴力架?」
我答:「又.. 唔係既... 」
佢話:「咁.... 我適應下囉,好唔好?」
我話:「唔好啦,我錫住你囉」
佢答:「得啦,唔好婆媽...... 咁我抵唔抵錫先?」
我話:「緊係抵錫啦」之後我攬住佢想錫佢,
佢話:「唔係咁,表妹好似要後晚先返喎,係嗎?」
我話:「呀.. 好似係」
佢就話喇:「抵錫就今晚留低啦.... 比我適應下」
我答:「好呀」

跟住我攬佢腰,佢挨在我膊頭上,行返佢屋企。咁返到上樓,食完宵夜,飲左幾杯。佢問我:「喂, 我想要呀」之後就走埋黎,騎上我大脾。佢飲左幾杯,臉有點紅,但肯定冇醉,因為我知佢好飲得。我知佢係借少少酒意發下姣咁。

佢騎住我,用手指撥下我既頭髮,又錫下我臉,之後佢又笑下。佢樣本身幾靚,不過平日都係事業型既女咁,有點 cool 有點強勢,嗰刻佢有點酒意,冇哂平日既強悍,反而見到我從未見過佢既媚態,嗰下佢好溫柔,我都有點心動。

佢話:「你知唔知我冧你架?不過... 你係表妹既人... 」
我話:「咁你又知唔知我都冧你先?」
佢笑左下,話:「你吹水啦... 」

之後,我就攬實佢,大力咀佢,佢都大力回應。佢喺我耳邊講:「攬實我,唔好放手」我只以攬得更大力去回應佢。佢話:「我要你呀」我地咀完一輪後,我地企起身,攬住錫住摷住,慢慢行左佢房, 攤上佢張床。佢好快就除左上衫同 bra.. 我又除左上衫,之後就喺床上狂咀,我幾乎錫云佢成個上身,又啜佢對 lin,佢就係咁搵自己隻手,捉住我隻手,引導我隻手去捽佢褲浪。佢不斷呻吟。

一陣之後,佢要我瞓喺度,到佢錫我上身,連佢都大力啜我粒 lin.. 之後.. 佢一直錫一直舔到我肚臍,解我褲鏈, 我順勢除左,佢就含我。我示意叫佢除褲,我幫佢拉低佢條牛仔褲,求其除左一邊褲管先,我拉低埋佢條 under,之後,我叫佢跨上黎,佢一邊含,我又舔佢。69其間,佢好 high,有時舔到佢成身軟哂,成個妹妹壓住我個口,佢又起勢施展佢既口技.. 我又幾乎忍唔住向上隊。咁上下,佢話忍唔住,要比我入喇。

咁佢騎上黎,自己捉住我條野插入去,大聲呻吟左一下。佢上下咁 un,只係聽到大家好重既呼吸聲,"啜啜"聲既水聲,同埋佢好低聲既呻吟聲。我忍唔住,坐左起身,攬住佢,上面一邊又咀又錫,下面我又配合佢節奏咁 un...

因為嗰刻個 mood 好浪漫,我唔捨得唔攬實佢,所以冇玩太多招數,主要係冇離過手咁攬實大家。到我差唔多要射時,我攬到佢實一實,咀住佢,而我又 feel 到佢成身震住,又咬住我咀唇。射完後,我冇咁快拎返出黎,只係同佢繼續打茄輪。

定一定神後,佢問我,要唔要幫我吹支事後簫,我話唔使,我嗰刻只想望住佢,咀住佢。

之後,我地攬下攬下,不知不覺一齊攬住瞓着左...  (瞓到條女打比我, 我都唔知)

(今晚打到呢度先~~ 如果大家喜歡,我聽日會繼續)

好正呀!樓主! 睇得出你兩個互相都鐘意大家。 多口問句,有冇諗過,飛起條女,同佢表姐一齊?  詳情 回復 發表於 2022-8-30 05:28
回復 支持 1 反對 0

3萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-8-29 23:57
多謝大家鼓勵,咁我寫多D 啦。
上回提到.... " 因為我地坐梳化,係坐住佢條灰色老牛,所以條老牛又精又水咁 ...

好正呀!樓主! 睇得出你兩個互相都鐘意大家。  多口問句,有冇諗過,飛起條女,同佢表姐一齊?
回復 支持 反對

金牌會員

支持師兄,明天繼續
回復 支持 反對

高級會員

好精彩既故事,多謝師兄,期待繼續分享
回復 支持 反對

論壇元老

難得好睇嘅故仔,忍唔住追落去
回復 支持 反對

論壇元老

支持師兄
回復

4萬

論壇元老

吊老婆的老友/閆密是最過癮的
回復 支持 反對

金牌會員

支持師兄
回復

中級會員

第五集
上回提到,我地翻雲覆雨後,我地攬下攬下,不知不覺一齊攬住瞓着左...  (瞓到條女打比我, 我都唔知)
第二朝瞓到八點幾九點,比鬧鐘嘈醒。A 扒喺我身上瞓,我郁一郁佢又醒左。佢望住我,我又望住佢,大家笑一笑,就輕輕一個 kiss。我轉身睇電話,屌!十八個 miss call N whatsapp,全部都係來自同一人!我條女!咁又唔會死緊既,因為我有應付呢D 既經驗,我打返比佢。

佢一定又係話擔心緊張我嗰D 說話架啦,我都係用同一招:「尋晚同班 friend 一齊去睇波,之後劈到傻左呀。你知我一瞓覺就昏迷咁架啦~

佢都好似冇聽入耳咁,十秒前講既擔心緊張,好似完全冇講過咁,即時就繼續佢想講既野:「喂,我今晚返落黎架喇,有D 野要你幫我買定架,記住喇

我插咀:「你 message 我咪得囉」

佢答:「咁要你睇先得架!」

之後我就急住拜拜收線佢臨收線前加一句:「喂,話時話,你後來去邊度過夜呀?」

我正想講係喺朋友屋企,佢就繼續講:「喂,你今日得閒既,去表姐屋企睇睇佢廁所既水喉喎!」我心諗:「我咪就係喺佢屋企囉,咩喉都通哂添~

收左線A 去完洗手間入返房,望住我笑:「係咪要交人喇?」

我話:「佢叫我幫你通渠喎,尋晚通左成晚啦」

A 笑:「妖~

A 坐返上床,挨喺我身邊。我攬住佢,大家咀下咀下,又想黎料,之後就黎左一Q。之後,大家一齊沖涼,一齊換衫,準備去食野。佢笑得好開心,我識佢咁耐,都未見過佢好似呢一兩日咁笑法。我都好開心,簡直好似搵返初戀咁。哈哈!

呢個週末真係過得爽,不過好快又要返去現實喇不過咁,雖 A 好好,但我同條女關係都唔係差,性生活都好愉快架。佢當晚返落黎,我陪佢食完飯,跟手返左屋企,佢就好嗲咁叫我幫佢按摩,按多兩按,佢仲伸手黎渣我褲浪,佢話:「拎出黎,我又幫你按下,我好耐冇見佢喇,好掛住佢,佢又有冇掛住我呀?」之後我咪同條女玩囉。其實都好爽架,不過我好仆街,扑緊既時候,有一刻我諗起 A…

第二日,一早起身返工,一切如常。A send 左個哈哈笑既 emoji 比我,之後我問佢點,佢冇覆。之後,佢又喺我地既三人 group 入面同我條女吹水咁囉。

時間好快又過左兩個禮拜,期間我同 A 竟然冇 pm,有日渣車時,突然抽起條筋,問候下佢。佢冇回,一直都冇回。我又冇為意,就唔記得追問下。

又到左星期五,我條女返娘家過夜,我自己一個喺屋企。當晚紅雨,我就喺度打機。大概凌晨一兩點,突然電話響,個電話號碼未見過,我就照聽啦,點知係把男人聲。

男人甲:「喂?係咪 X 生呀?」

我:「係,你係邊位?」

男人甲:「你係咪識一位叫 A 小姐?」

我:「係,請問你係邊位?」

男人甲即刻提高聲浪:「屌!啱喇,我係的士司機!喂,A 小姐飲醉上我車,支支左左又點我去大埔,又點我去屯門,宜家又唔知要去邊,佢醉到呢,好似瞓左咁,口噏噏咁叫住一個名。我用佢指紋開左佢手機,就搵到你個名,咪打比你囉!喂!你快D黎收科!」

我聽完醒哂:「你喺邊?師傅,幫幫手,車佢黎 x x 街,睇錶乘2!」

男人甲:「妖,我叫你黎,你又叫返我黎」

我:「計返比你啦,好過齋喺街度等我啦,幫幫手啦,好心啦」

佢真係好人,幾唔情願都終於肯車佢黎我度。我就落街等,大概三四個字,佢到喇。佢準備破口大罵之際,我塞張金牛比佢,我話:「唔好意思,唔該哂師傅」佢即時收聲,仲叫我攞齊野。

之後我托 A 返我屋企。我扶佢瞓上床,準備去攞毛巾幫佢抹臉時,A 拉住我。

A:「你黎喇?我以為你唔理我添」

我:「我做咩唔理你呀?我幫你抺下臉先啦」

A:「你唔好講咁多野啦」

跟手就扯我埋去咀我。之後佢攬實左我,就咁瞓左。我趁佢瞓左,就去幫佢梳洗下。佢拉住我隻手,捉得好緊。我望清楚佢個樣,有種好特別既感覺。我錫左落去。之後,我慢慢除左佢D 污糟衫褲,解左 bra,得返條 under 。我突然發覺,雖然我同佢玩左幾次,但我未試過咁仔細去望佢身體。我好細心睇住佢既曲線。我忽然又諗,可能佢身邊好多狗公,想做我同樣既野,佢地等到天荒地老都等唔到。

我不自覺咁爬左上床,細細力咀佢,之後,由頭開始錫,錫落佢頸、鎖骨、膊頭、心口、佢對波、波底、腰、肚臍、小肚,一直錫到落佢妹妹。錫落佢妹妹時,佢「嗯」左一聲,郁左一下,我繼續輕輕咁錫,又用脷去舔下佢陰唇。只見佢個身體喺度「典」,又發出低聲既呻吟。我用條脷舔佢妹妹入面,我只覺佢用手渣緊我既頭髮,我望一望,佢仲未醒既,咁我繼續舔。隨住我係咁舔,佢既動作越黎越大,我聽到佢叫我個名。唔知點解,我聽到有點心噏。之後,佢無意識之下,叫我唔好停。咁我唔諗咁多,繼續舔佢。

之後,我轉左個姿勢,因為我想咀佢,我一邊咀佢,一邊用手指去捽佢妹妹。佢又好似知知地咁,好配合我咀。同埋,佢好得意,佢一 high 呢,就會中意咬住我咀唇。捽左都有一陣,佢成條底褲濕哂,同埋流水出黎。我好想入架,但我又想有互動喎,所以最後都冇入。

第二朝,我聽到聲,入房睇下,佢起身喇。點解會喺度?發生左咩事?點解除哂衫? 我同佢四目交投,笑一笑,咩問題都唔使解答啦。

A問:「咁你尋晚有冇…?

我話:「冇呀,呀,係未呀,我要等你醒左先砌你嘛」

A笑:「哈,你講咩呀?」

我就跳左埋床,攬住佢。佢笑住話:「喂,你做咩呀」

之後我地又攬又錫又咀,咁我地就扑左鑊。事後,我同佢講:「衰妹,擔心死人,以後唔准咁呀」

A話:「車,我咁大個人,你理我啫?」

我話:「我係你條仔,緊係要理」口快快,先知自己講錯野。

A 話:「我唔係表妹呀

一時有點尷尬,A 幫手打圓場:「咁,我點都算係你地下情人既斷估你唔會當我係一夜情嗰D 」之後佢對住我笑。

我即刻撲埋去又咀啦。

(今晚長左少少,希望你地喜歡,就快完架喇,比多少少耐性 haha)

高級會員

羡慕師兄既經歷,故事情節好豐富,同埋好浪漫,好似套戲咁
回復 支持 反對

中級會員

多謝大家既鼓勵,我先可以寫到幾集。
不過我開始有點迷失,唔知點寫落去。

因為我同 A 其實玩左幾年,每年都扑過唔少次,難道我順時序咁一次一次既性愛場面寫出黎?咁樣做實會有重覆鏡頭出現,遲早實會被大家嫌棄。但如果只寫經歷而不寫性愛場面,就好似愛情故事咁,諗落好似同呢個版「暢談性廣場」既宗旨有矛盾。

所以我覺得係時候為呢個 post 作結。以後會一個一個單元咁出,好似好D。

我現在就用幾句作結:

我同A 就好似第五集最尾咁,開始左地下情。一直維持左幾年,直到上年年頭佢公司派佢去外地長駐,我地呢段關係先算係自然地完結。沒有穿煲,皆大歡喜。至於我會唔會忍唔住,去外地搵佢?又或者佢得閒返黎香港時,會唔會搵我執幾劑?呢D真係日後先知。

咁我既生活係咪就此歸於平靜?未必。因為除左 A 同我條女之外,我其實仲有 B, C, D 同埋一堆散餐。有機會再寫。

如果大家想真係認識我,知我既野,可 PM 我。謝謝!

最後,送張相比大家睇。係 A的近照。前晚先 send 比我,我仲同佢講我寫左呢幾集野。哈哈。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

女朋友有個咁嘅表姐 我真係會FF到傻  詳情 回復 發表於 2022-10-8 08:37
多謝長文,睇得出好認真咁分享 人有時就係咁,去到某啲位就想幫自己留個記錄 請繼續BCDE小姐既故事啦  詳情 回復 發表於 2022-9-7 19:54
嘩!表姐真係正,model 身形  詳情 回復 發表於 2022-8-31 16:08

評分

參與人數 1威望 +9 金錢 +9 收起 理由
supernew + 9 + 9 Good. Keep going

查看全部評分

3萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-8-31 14:43
多謝大家既鼓勵,我先可以寫到幾集。
不過我開始有點迷失,唔知點寫落去。

嘩!表姐真係正,model 身形

多謝讚賞~  詳情 回復 發表於 2022-9-1 09:02
回復 支持 反對

高級會員

都算係一個好既結局,大家都開心。如果有緣既第時就會再一齊。成個post 好好睇,長略得宜,又唔會dum 波鐘,好專業既感覺,多謝師兄。

其實.. 我同條女早前散左, A 就即時聯絡我, emm.. 一切都上左正軌  詳情 回復 發表於 2022-9-1 09:03
回復 支持 反對

金牌會員

真係嘩一聲,馬甲線都有,靚到不得了,師兄係咪好靚仔?咁多。你叫佢上嚟吹吓水。

佢好勤力做 gym 同 yoga.. 同埋好多戶外活動.. 所以好健康型,但係皮膚唔係白滑嗰 type  詳情 回復 發表於 2022-9-1 09:05
回復 支持 反對

中級會員

jimmychai 發表於 2022-8-31 16:08
嘩!表姐真係正,model 身形

多謝讚賞~
回復 支持 反對

中級會員

Parkx3 發表於 2022-8-31 17:44
都算係一個好既結局,大家都開心。如果有緣既第時就會再一齊。成個post 好好睇,長略得宜,又唔會dum 波鐘 ...

其實.. 我同條女早前散左, A 就即時聯絡我, emm.. 一切都上左正軌

咁即係你同A而家正式係男女朋友?係嘅話就恭喜你  詳情 回復 發表於 2022-9-1 13:08
回復 支持 反對

中級會員

ispeak 發表於 2022-8-31 18:11
真係嘩一聲,馬甲線都有,靚到不得了,師兄係咪好靚仔?咁多。你叫佢上嚟吹吓水。 ...

佢好勤力做 gym 同 yoga.. 同埋好多戶外活動.. 所以好健康型,但係皮膚唔係白滑嗰 type
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-9-1 09:03
其實.. 我同條女早前散左, A 就即時聯絡我, emm.. 一切都上左正軌  ...

咁即係你同A而家正式係男女朋友?係嘅話就恭喜你

partner 囉, 未話係咪男女朋友既, 咁宜家分隔兩地嘛,等我地重聚左先算~ 多謝祝福!  發表於 2022-9-1 13:21
回復 支持 反對

金牌會員

你同女友散咗? 咁佢好大機會坐正喎。

等我地重聚, 一齊生活, 先講得上係咪喺埋一齊既~  發表於 2022-9-1 13:22
回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

高級會員

整定你地係有緣
回復 支持 反對

論壇元老

Very nice story. Keep up the good work

Thanks a lot!!  詳情 回復 發表於 2022-9-4 20:38
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

一路食條女....千祈唔好話捻緊自己條女

我只會扑緊自己條女時諗起 A, 但未試過扑緊 A 時諗起本身條女.... 係咪好 PK? haha  詳情 回復 發表於 2022-9-4 20:39
回復 支持 反對

中級會員

kennosky 發表於 2022-9-4 15:19
Very nice story. Keep up the good work

Thanks a lot!!
回復 支持 反對

中級會員

MThvn3206 發表於 2022-9-4 19:19
一路食條女....千祈唔好話捻緊自己條女

我只會扑緊自己條女時諗起 A, 但未試過扑緊 A 時諗起本身條女.... 係咪好 PK? haha

絕對正常  詳情 回復 發表於 2022-9-5 08:29
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-9-4 20:39
我只會扑緊自己條女時諗起 A, 但未試過扑緊 A 時諗起本身條女.... 係咪好 PK? haha ...

絕對正常
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

這種結局最好, 大家都開心, 無負慮.
回復 支持 反對