peterpeterpet1 發表於 2024-4-10 22:46:27

kowkfungchan 發表於 2024-4-10 21:24
呀文好努力咁按, 務求令老婆放下介心, 時而按屁股時而按鮑邊, 一時又按波邊, 時而按肩頸, 總之過足手癮。

...

真係睇到扯左{:loveliness:}

alex8687 發表於 2024-4-10 22:49:37

kowkfungchan 發表於 2024-4-10 17:06
如是者, 呀文同我老婆都不停互動, 但呀文一想問內肉少少既話題, 我老婆就唔應, 搞到呀文都無從入手。
呀文 ...

情節好有同感,不過我難度再高啲,要撩個Friend阿媽

peterpeterpet1 發表於 2024-4-10 22:52:43

alex8687 發表於 2024-4-10 22:49

又另一返風味……{:loveliness:}

Zero709394 發表於 2024-4-10 22:53:25

跟住師兄,你果晚有冇拉行弓,隊

alex8687 發表於 2024-4-10 23:01:44

kowkfungchan 發表於 2024-4-10 21:45
睇嚟師兄食好多人妻喎

有食唔食罪大惡極

KB9962 發表於 2024-4-10 23:07:07

一路睇一路硬!
繼續啦師兄{:verygood:}

kowkfungchan 發表於 2024-4-10 23:40:06

其實我一直係樓下等呀文落嚟聽故仔
呀文條衰仔玩我老婆由6點半玩到10點半, 先急急腳去樓下間餐厅搵我
一見到我即笑淫淫, 將成件事講返比我聽, 又大讚呀嫂果然係淫娃, 一撻著即刻唔同晒。
又大讚老婆啲口技一流, 點樣玩佢對腳同對大波, 越聽越HIGH, 雖然無屌晒支炮入去, 實情無套係無套將個龜頭落老婆個窿幾下, 但呀文己回味無窮, 話FEEL到我老婆個窿仲係好窄{:lol:}
我同呀文傾完, 拿拿聲上去, 準備今晚執二攤。

我上到去, 原來老婆沖緊涼, 等佢出來我扮無事咁, 靜觀其變
我:咦?老婆, 呀文係咪拎咗野比我呀?佢幾點走?
老婆: 係呀, 佢一早上咗來, 放低就走啦, 咩事呀?
我: 無, 我以為你同佢食晚飯傾下偈先比佢走添
老婆: 唔會呀, 佢咁忙, 好似趕住約咗女朋友咁, 我無留佢啦
我:咁奇怪, 等我聽日問下佢咩事先,
我:老婆, 做乜今日咁夜先沖涼, 你平時好早架喎?
老婆: 係咩, 無乜野呀, 求先睇電視睇夜咗先咁夜沖嘛
我: (我緊係知啦, 比呀文搞到出到成地水, 緊係要洗返乾啦) 咁我沖涼先, 我地今晚早啲訓好嗎
老婆:好呀, 我今晚想攬住你訓
咁我拿拿聲沖完, 準備屌下老婆, 睇下佢咩反應

今次屌老婆, 都係好似平常咁, 熄燈, 但佢比之前主動, 又伸手摸我碌野, 又好快除晒啲衫。呀文果然有料到, 己搞到老婆成晚心神不定。
平時老婆無乜反應, 只會訓係度比我自己搞, 今次唔同呀, 竟然主動騎上來, 仲要騎得好落力, 最後仲肯比我玩狗仔式, 佢好耐無比我玩過了, 今次佢真係勁多水, 屌足咁耐濕足咁耐, 我最後仲內射埋入去, 佢好耐無試過咁滿足。
屌完之後我攬住老婆傾下偈, 索下料
我:老婆今晚你唔同晒喎, 好濕, 騎功又勁....好回味
老婆: 吓...係咩, 唔知呀, 今晚好想要, 可能同你耐無做啦, 乜你鍾意我騎同狗仔式咩?
我: 係呀, 我鍾意你騎我, 我訓係度用手玩你對大波波
老婆: 原來係咁, 你鍾意玩, 我下次比你玩多啲
我: 好呀, 同埋鍾意狗仔式你屁股咁大, 好好屌, 好爽
老婆: 好呀, 我都好舒服, 今晚我都好滿足, 係呢?你幾時上大陸工幹呀?
我: 下星期要上去3日呀, 到時你又要自己一個啦
老婆: 唔會呀, 我都慣啦, 我都係自己煲下剧咁囉, 都無所謂

估唔到老婆比出面人玩過真係會變, 真係好後悔唔一早叫啲朋友搞佢...浪費好多時間
老婆比呀文玩過晒之後, 好明顯己心思思, 想等我唔係度時, 再搵呀文上來大戰, 今次真係大鑊了

Zero709394 發表於 2024-4-10 23:48:38

正,唔好比佢停

kowkfungchan 發表於 2024-4-10 23:55:25

補返張老婆我朋友呀文無套屌我婆既相先

msn007 發表於 2024-4-10 23:57:37

你老婆粒Lin唔係好大啫

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:01:59

其實算大, 我朋友都話無玩過咁大粒LIN頭既女

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:03:33

你老婆宜家咪識得好好服侍師兄你

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:08:15

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:03
你老婆宜家咪識得好好服侍師兄你

好啲, 佢依家主要比我同我朋友一齊享用

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:08:59

補多幾張, 希望各位師兄鍾意睇

msn007 發表於 2024-4-11 00:09:50

有冇張彩色 可以睇到阿嫂粒Lin Lin

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:10:25

同阿文?

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:10:47

無呀, 偷拍咋....佢唔會比我影架

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:12:31

阿嫂宜家肯俾你影相嗎?

msn007 發表於 2024-4-11 00:12:41

好可惜呀~~

BendJ 發表於 2024-4-11 00:13:08

睇個事情發展睇到硬晒!

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:13:35

最緊要係師兄分享

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:18:18

Zero709394 發表於 2024-4-11 00:10
同阿文?

係呀, 偷拍咗佢地屌閪片, 每次睇條片, 都好HIGH

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:22:57

呢2張可以睇得清啲

peterpeterpet1 發表於 2024-4-11 00:45:55

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:22
呢2張可以睇得清啲

圖文並茂,妙不可言;精彩精彩!
期待更多更生{:loveliness:}

peterpeterpet1 發表於 2024-4-11 00:47:12

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 00:10
無呀, 偷拍咋....佢唔會比我影架

睇到嫂嫂對奶真係好大,波形好正!

BendJ 發表於 2024-4-11 01:00:01

淺啡色乳頭嗎?

瀟劍 發表於 2024-4-11 01:31:31

非常刺激啊师兄

advenplus 發表於 2024-4-11 01:35:53

師兄有冇考慮添置器材可以影得好啲?

你太太真係好正,好迷人!

mamamiah 發表於 2024-4-11 04:14:50

alex8687 發表於 2024-4-10 22:49

師兄會唔會開個post分享下

andy1805 發表於 2024-4-11 06:41:18

早晨,師兄,有冇得睇下片,睇相都硬晒
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆