kengi1 發表於 2024-4-12 01:12:17

精彩萬分!求續

Johnny1214 發表於 2024-4-12 01:32:25

好正

Johnny1214 發表於 2024-4-12 01:32:29

好正

天大地大 發表於 2024-4-12 06:30:54

好精彩⋯⋯求續

BendJ 發表於 2024-4-12 06:52:12

kowkfungchan 發表於 2024-4-11 23:48
佢地屌完之後, 就一齊沖個靚涼
呀文緊係邊沖邊摷我老婆, 又要我老婆跪幫佢含, 好似皇帝咁嘆
2個實在太攰,...

幻想果個係自己屌你老波,搭車睇文睇到硬。

joeyfanss 發表於 2024-4-12 09:07:14

仲有冇下集

非不得了 發表於 2024-4-12 09:17:05

真係好撚刺激,如果有得睇住隻老婆比人屌更正

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:29:04

QQ中出 發表於 2024-4-12 00:52
睇落阿嫂對性抑壓咗好多年,而家好似地震咁一次過釋放晒啲能量出嚟,我估佢應該後悔多過內咎,後悔唔早啲 ...

應該無仰壓, 只不過係無諗過第二啲男人有興趣, 佢依家改觀晒, 再比呀文慢慢用言語助攻, 應好快可以接受多幾個男人屌佢

joeyfanss 發表於 2024-4-12 09:29:23

佢肯唔肯同呀文打車輪

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:30:26

BendJ 發表於 2024-4-12 06:52

我自己邊打返件事出來, 自己都硬。昨晚都忍唔住屌咗老婆一鑊

2021hongkong 發表於 2024-4-12 09:32:03

我比較幸運,1989年老婆第一次俾第二個男人屌,同時我第一次玩3P,就係我同疏堂大佳一齊屌我老婆玩3P,睇住老婆幫第二個男人含撚,同埋睇住第二個男人碌鳩屌入老婆個閪入面真係好刺激又滿足,當時疏堂大佬係打真軍,唔用套,直接射精λ我老婆個閪入面,而老婆就用口含住我碌鳩,兩碌鳩一齊屌我老婆,簡直好震撼又好滿足。之後加入換妻會,帶老闆岀去俾其他男人屌。

非不得了 發表於 2024-4-12 09:36:14

2021hongkong 發表於 2024-4-12 09:32
我比較幸運,1989年老婆第一次俾第二個男人屌,同時我第一次玩3P,就係我同疏堂大佳一齊屌我老婆玩3P,睇住 ...

師兄已經完全將個老婆調到最高檔次,可以玩到咁放真是性福無限好

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:36:58

2021hongkong 發表於 2024-4-12 09:32
我比較幸運,1989年老婆第一次俾第二個男人屌,同時我第一次玩3P,就係我同疏堂大佳一齊屌我老婆玩3P,睇住 ...

我都想好似師兄咁, 同呀文一齊3P我老婆, 2個輪住射入去。
淨係睇返老婆比呀文屌既片我己好HIGH, 如果可以3P睇住佢屌入去, 真係無遺憾了

BendJ 發表於 2024-4-12 09:43:29

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:30
我自己邊打返件事出來, 自己都硬。昨晚都忍唔住屌咗老婆一鑊

我想做阿文,或者做汁男睇住佢屌你老婆。

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:45:08

BendJ 發表於 2024-4-12 09:43
我想做阿文,或者做汁男睇住佢屌你老婆。

如果你上得場, 我點會比你做汁男, 肯定比你打頭陣, 比你玩先

BendJ 發表於 2024-4-12 09:53:55

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 09:45
如果你上得場, 我點會比你做汁男, 肯定比你打頭陣, 比你玩先

我諗唔使擼碌尻,淨係睇到硬都PK。

武將 發表於 2024-4-12 10:00:28

BendJ 發表於 2024-4-12 06:52

我同你一樣 坐巴士 老婆坐隔籬 睇文

joeyfanss 發表於 2024-4-12 10:26:20

師兄們,其實我老婆同我個老死長期都有攪野,都成5-6年,頭幾次我都有同佢地3P, 但而家我淨係睇,或者由得佢地係房砌,佢地講D野羞辱下我,我自己打飛機,但咁樣我仲過引

labo 發表於 2024-4-12 10:30:46

我地吾同,我多數做主,大部份都糸佢地2个一齐服侍我,2个一齐含,乃,甘

labo 發表於 2024-4-12 10:32:39

大前題糸合眼缘,信任,要比時間的

labo 發表於 2024-4-12 10:34:10

sorry,搞錯左

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 10:57:06

各位睇完我老婆屌閪片, 可以係度留這比啲意見, 謝謝

元朗71 發表於 2024-4-12 11:05:10

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 10:57
啱啱搞咗條片, 我老婆騎呀文, 比大家睇下
ML LINK
密碼PM問我搵, 謝謝

pm please, thx a lot, ching...

Giip1983 發表於 2024-4-12 11:09:31

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 10:57
ML LINK
密碼PM問我搵, 謝謝

求pw 求pw 謝謝 超想睇

Zero709394 發表於 2024-4-12 11:20:26

求password

元朗71 發表於 2024-4-12 11:25:02

元朗71 發表於 2024-4-12 11:05
pm please, thx a lot, ching...

thx ching...睇咗, 坦白講, 以 50 路來講, 你太太身材真係唔錯, 技術仲有進步空間, 師兄努力....會唔會有機會, 錄到彩色同有聲呢 ?? 絕對會刺激好多.....{:verygood:}

bat653378 發表於 2024-4-12 11:26:07

求密碼,好想睇吓

元朗71 發表於 2024-4-12 11:26:32

ML LINK
密碼PM問我搵, 謝謝

thx ching...睇咗, 坦白講, 以 50 路來講, 你太太身材真係唔錯, 技術仲有進步空間, 師兄努力....會唔會有機會, 錄到彩色同有聲呢 ?? 絕對會刺激好多.....

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 11:26:40

元朗71 發表於 2024-4-12 11:25
thx ching...睇咗, 坦白講, 以 50 路來講, 你太太身材真係唔錯, 技術仲有進步空間, 師兄努力....會唔會有 ...

多謝師兄忠肯意見, 佢由原先唔識騎, 己比呀文調教到肯自己坐上來搖, 可能本身下盤肥, 唔夠力, 所以騎功要時間改。
我都想拍啲彩色片比大家欣賞, 但有啲難, 要諗計

元朗71 發表於 2024-4-12 11:28:16

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 11:26
多謝師兄忠肯意見, 佢由原先唔識騎, 己比呀文調教到肯自己坐上來搖, 可能本身下盤肥, 唔夠力, 所以騎功要 ...

深水埗好多器材, 又細又清亦唔貴, 有時間去睇吓....
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆