SP69er 發表於 2024-4-15 19:34:58

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 17:20
哈哈, 咁佢真係好少玩多P, 真係主要食下人妻咋。同埋我覺得老婆唔會肯3P, 同時比2個男人屌, 唔係咁易調教 ...

2pairs 話打麻雀,打打下就可以開4p啦。如果其中一個F男女皆可以,MMF 玩一個F,這個F又係會被玩到返唔到轉頭,那兩個M又極到開心有FF睇。

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 19:39:27

SP69er 發表於 2024-4-15 19:34
2pairs 話打麻雀,打打下就可以開4p啦。如果其中一個F男女皆可以,MMF 玩一個F,這個F又係會被玩到返唔到 ...

老婆唔賭, 亦唔識賭, 得閒只會煲劇

SP69er 發表於 2024-4-15 21:48:23

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 19:39
老婆唔賭, 亦唔識賭, 得閒只會煲劇

大家約打麻雀,打邊爐都係藉口做group gathering 啫。到最後咪都係大家赤條條做活塞運動交換體液。

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 21:51:09

嘩,好淫亂

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 21:57:59

老婆同呀文都係識咗幾年, 有時同事聚會先識咋, 唔係咁簡單架

SP69er 發表於 2024-4-15 22:57:13

FatfatKeung 發表於 2024-4-15 17:28
開心見誠和老婆说清楚自己知道左佢和亞文的野吧!

樓主,真係認真想下怎同老婆表白啦。

千祈唔好平心靜氣坐埋一齊先同佢講,係你安排啲。

zeta8522 發表於 2024-4-16 01:23:46

SP69er 發表於 2024-4-15 22:57
樓主,真係認真想下怎同老婆表白啦。

千祈唔好平心靜氣坐埋一齊先同佢講,係你安排啲。 ...
不過睇下樓主想要咩,

佢老死玩咁多女人, 唔會搶佢老婆既, 佢都唔會想上身啦

另外佢地都唔會離婚啦咁大個人

不過有機會阿文會帶佢老婆出去俾人玩, 當換妻既工具

到最後樓主只可以睇住老婆俾人砌,而自己打飛機. 不過都有D人好哩樣

spy_tom2021 發表於 2024-4-16 02:43:03

SP69er 發表於 2024-4-15 16:32
你接受到你老婆做大家的玩物 (or aka 公厠) 就可以了。不過,五十plus 好少會玩到離婚,至多係"我可以俾 ...

如果老公本身同意,50+的女人玩到離婚好少,不過有可能係OPEN RELATIONSHIP,各有各玩的關係。至於師兄以後有無得屌,就睇你老婆之後的發展了。

spy_tom2021 發表於 2024-4-16 02:45:54

zeta8522 發表於 2024-4-16 01:23
不過睇下樓主想要咩,

我覺得這個機會性好大。

非不得了 發表於 2024-4-16 07:04:39

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 21:51
嘩,好淫亂

當樓主親身睇住個老婆比第二個男人屌,望住老婆自己擘開比另一條嘢出出入入,果種震撼同刺激真係要親自體驗過先知
利申:上星期六先又再體驗到

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:06:10

非不得了 發表於 2024-4-16 07:04
當樓主親身睇住個老婆比第二個男人屌,望住老婆自己擘開比另一條嘢出出入入,果種震撼同刺激真係要親自體 ...

聽落好正喎師兄, 何不分享下?有圖更佳

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:07:32

zeta8522 發表於 2024-4-16 01:23
不過睇下樓主想要咩,

呀文帶老婆比人玩, 我覺得幾好, 等佢試多啲男人。
我又唔會覺得老婆比其他人屌完, 返來唔比我屌, 我都仲係好想同老婆屌

zeta8522 發表於 2024-4-16 10:25:40

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:07
我又唔會覺得老婆比其他人屌完, 返來唔比我屌, 我都仲 ...

試得多正野, 返唔到轉頭

元朗71 發表於 2024-4-16 10:27:16

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:07
我又唔會覺得老婆比其他人屌完, 返來唔比我屌, 我都仲 ...

點都好, 希望師兄小心處理, 呀文係你朋友, 但其他人唔係, 萬一有個心懷不軌, 錄音錄影, 咁就出事.....

非不得了 發表於 2024-4-16 10:28:10

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:06
聽落好正喎師兄, 何不分享下?有圖更佳

我女人佢自己都話好享受比唔同男人條大鳩屌,不過影相分享呢d淫濺場面,好多都話唔想影相拍片

非不得了 發表於 2024-4-16 10:30:13

元朗71 發表於 2024-4-16 10:27
點都好, 希望師兄小心處理, 呀文係你朋友, 但其他人唔係, 萬一有個心懷不軌, 錄音錄影, 咁就出事..... ...

師兄講得啱,所以好多肯玩但會聲明唔可以影相或者拍片

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:41:28

元朗71 發表於 2024-4-16 10:27
點都好, 希望師兄小心處理, 呀文係你朋友, 但其他人唔係, 萬一有個心懷不軌, 錄音錄影, 咁就出事..... ...

師兄講得啱, 我最怕就係呢啲, 比人拍片或趁完唱就麻煩

peterpeterpet1 發表於 2024-4-16 10:47:59

非不得了 發表於 2024-4-16 10:28
我女人佢自己都話好享受比唔同男人條大鳩屌,不過影相分享呢d淫濺場面,好多都話唔想影相拍片 ...咁又係,擔心正常!

Iria000 發表於 2024-4-16 10:48:34

最怕有心人放左上網就好麻煩

442a 發表於 2024-4-16 10:54:53

其實Ching 比個老婆兄弟吊, 也可以叫阿文介紹D佢食完的人妻比你吊, 甘樣重好玩

tonywong3932 發表於 2024-4-16 10:56:58

spy_tom2021 發表於 2024-4-16 02:43
如果老公本身同意,50+的女人玩到離婚好少,不過有可能係OPEN RELATIONSHIP,各有各玩的關係。至於師兄以 ...

50+ 女人 同德老公啲朋友玩基本上就已經預咗佢會話畀老公知啦 知道仲好唔使偷偷摸摸可以名正言信 老公又唔介意 玩完返嚟又可以同老公分享下個結果又可以聽朋友嘅賽後報告都唔知幾爽

元朗71 發表於 2024-4-16 10:57:15

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 10:41
師兄講得啱, 我最怕就係呢啲, 比人拍片或趁完唱就麻煩

真係㗎, 人心難測, 你以為佢只喺你面前玩, 點知佢背後搞咩...而家咁多器材, 眼鏡, 手錶, 手機 (敝屏偷拍)..
咩都有, 佢拍完自己欣賞還好, 射比其他人就一發不可收拾, 番唔到轉頭, 代價可以好大......

alex8687 發表於 2024-4-16 11:56:15

其實唔駛咩器材,一部電話加把口禮貌地直接啲問就得,好多人妻覺得反正個身體都俾咗你玩過哂,佢哋根本唔介意你影張相留念

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 18:02:38

講就緊係容易啦,人妻話出來玩咋,無話比你拍架,比你屌無人知,拍咗片點知癬咩人,一陣四圍放上網,真係大鑊。唔拍就起碼安全無風險。

iphone168 發表於 2024-4-16 22:52:21

alex8687 發表於 2024-4-16 11:56
其實唔駛咩器材,一部電話加把口禮貌地直接啲問就得,好多人妻覺得反正個身體都俾咗你玩過哂,佢哋根本唔介 ...

係,只要唔影樣,好多唔介意。

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 23:38:40

講返上次同老婆做, 滿足唔到老婆之後。我唯有每星期比機會老婆同呀文嘆吓, 佢地每次都起碼玩2,3Q, 高潮幾次, 大家都好滿足, 亦好信任呀文。
而我就每次呀文屌完老婆, 我返來都想接住玩, 但老婆成日都唔想, 但我最後都爭取到玩2次, 我都好HIGH, 但老婆因為啱啱比人屌完好攰, 反應麻煩, 但都盡量應付我比我騎射, 狗仔式射, 我都好滿足。
而呀文都同老婆玩咗好多野, 口爆, 係廚房廁所, 什至係陽台或打開窗屌閪都試過, 呢啲全部唔會同我做, 睇嚟老婆好信心呀文同好想留住佢。
呀文玩到咁上下, 佢開始想分享老婆比佢啲朋友玩, 呢排己開始探向老婆口風, 又同佢睇啲多P, 交換玩既片, 老婆都開始有啲反應。
文: 呀嫂, 你有無幻想過自己一對兩男呀?
老婆: 吓, 無喎, 不過睇啲片, 女主角好似好HIGH, 你試過?
文: 有呀, 不過好多年前囉, 都無好對手同我玩, 就無再玩啦
老婆:吓....唔係呀, 你呢啲都玩過, 真係估唔到....要咩好對手先可以玩?
文: 起碼都要好似你咁風騷又大波先可以玩, 咁2個男人先玩得開心
老婆: 乜咁既咩...我唔識喎
文:我緊係知你唔識啦, 我教你咪得囉
老婆: 教我?點教呀, 睇呢啲片, 個女主角好似好忙咁...我驚驚, 我同你玩己好滿足, 你教咗我好多野, 比咗我好多快樂啦
文: 係呀, 我叫我啲朋友同你一齊玩好唔好呀?
老婆: 你朋友?你講比你朋友知?咁佢地咩反應...小心比我老公知喎
文: 我朋友話你身材又好, 功夫又好, 想一齊玩囉, 你諗下啦
老婆: 你真壞...四圍話比人知同我搞野...你小心啲呀, 一陣比我老公知, 我就唔敢再同你玩架啦
文: 放心, 絕對保密啦, 我遲啲想同你玩得激啲好嗎?
老婆: 睇下點先啦, 我無諗過要玩呢啲呀, 好攰呀, 我地訓啦。

咁就咁, 呀文只係初部試探吓老婆, 但真係未摸到佢底細, 要再慢慢調教先有得玩

文:

iphone168 發表於 2024-4-16 23:56:43

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 23:38
講返上次同老婆做, 滿足唔到老婆之後。我唯有每星期比機會老婆同呀文嘆吓, 佢地每次都起碼玩2,3Q, 高潮幾次 ...

起碼已經拎佐不反對通知書

advenplus 發表於 2024-4-17 00:42:42

kowkfungchan 發表於 2024-4-16 23:38
講返上次同老婆做, 滿足唔到老婆之後。我唯有每星期比機會老婆同呀文嘆吓, 佢地每次都起碼玩2,3Q, 高潮幾次 ...
睇黎你太太都有啲心思思想試,只係心入面仲有少少怕。阿文再出多少少力講下都應該會成事。我諗你最终目的都係想當你太太同其他男人做既時候在場,我覺得要好睇你點樣做好個場發現你太太啲「姦情」個場戲。

spy_tom2021 發表於 2024-4-17 02:16:44

442a 發表於 2024-4-16 10:54
其實Ching 比個老婆兄弟吊, 也可以叫阿文介紹D佢食完的人妻比你吊, 甘樣重好玩...

樓主似乎只享受老婆俾人屌,自己屌不屌其他人妻看來不是他所思考的東西。

Koojason 發表於 2024-4-17 07:20:17

謝謝師兄分享,我覺得呀文應該好快玩到MMF或MMFF,阿嫂都幾跟呀文意思特別系性愛活動上.
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆