kowkfungchan 發表於 2024-4-18 09:26:50

ghosttiny 發表於 2024-4-18 09:17
有無,粗略估計下,文哥上過呀嫂幾多次??

應該大約20次, 每次2Q起。
呀文有時食飯時間開車上我度屌老婆。

元朗71 發表於 2024-4-18 10:08:34

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 09:26
應該大約20次, 每次2Q起。
呀文有時食飯時間開車上我度屌老婆。

師兄, 真心問, 有無担心過, 有一日會無咗個家.....

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 10:36:21

元朗71 發表於 2024-4-18 10:08
師兄, 真心問, 有無担心過, 有一日會無咗個家.....

又無喎, 我對老婆有信心

Yut768 發表於 2024-4-18 10:40:33

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 10:36
又無喎, 我對老婆有信心

短時間上嚟20次,每次兩Q,你老婆已被亞文溶化了,隨時可以比其他男人上或安排輪住上。

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 10:54:28

Yut768 發表於 2024-4-18 10:40
短時間上嚟20次,每次兩Q,你老婆已被亞文溶化了,隨時可以比其他男人上或安排輪住上。 ...

佢只比呀文玩啫, 唔等放可以隨便比其他人玩, 如果調教咗, 可能會慢慢享受比其他仔屌既

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:24:53

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 10:54
佢只比呀文玩啫, 唔等放可以隨便比其他人玩, 如果調教咗, 可能會慢慢享受比其他仔屌既 ...

小弟食緊個人妻
車震
郊外露出
口爆吞精
短線遊酒店露台狗仔後入
進化人妻期待緊蒙眼3p
基本上人妻已經比得老公之外男人屌,再同其他男人玩係必須進化過程,唔好再當個老婆仲係淑女,不是女人通常口是心非,外表永遠都要扮成淑女,同男人上到床就係蕩婦

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:26:43

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:24
小弟食緊個人妻
車震
郊外露出

利申:純個人意見,不喜勿插

peterpeterpet1 發表於 2024-4-18 11:29:00

小弟食緊個人妻
車震
郊外露出

佩服佩服!{:loveliness:}

Koojason 發表於 2024-4-18 11:30:04

小弟食緊個人妻
車震
郊外露出

師兄勁喎

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:31:12

Koojason 發表於 2024-4-18 11:30
師兄勁喎

正常操作

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:32:02

peterpeterpet1 發表於 2024-4-18 11:29
佩服佩服!

係人妻需要大

Koojason 發表於 2024-4-18 11:34:33

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:32
係人妻需要大

口爆+吞精已經正到暈,師兄有無中出呀.

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:39:12

Koojason 發表於 2024-4-18 11:34

多數都中出,人妻通常唔中意男人用套

Koojason 發表於 2024-4-18 11:42:20

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:39
多數都中出,人妻通常唔中意男人用套

高手,怎麼都比師兄玩齊曬

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:43:58

Koojason 發表於 2024-4-18 11:34

人妻多數缺少比老公關心
仲有缺少浪漫,有幾多個男人會不時同老婆浪漫
只要做到關心佢同比浪漫佢,唔好話中出啦,口爆車震蒙眼乜都會應承

Koojason 發表於 2024-4-18 11:47:32

toto不絕 發表於 2024-4-18 11:43
人妻多數缺少比老公關心
仲有缺少浪漫,有幾多個男人會不時同老婆浪漫
只要做到關心佢同比浪漫佢,唔好話 ...

師兄都系懂得玩,多謝分享

alex8687 發表於 2024-4-18 13:26:25

zeta8522 發表於 2024-4-17 22:12
想問由第一次阿文上你老婆, 到以家隔左幾耐? 你老婆咁快就開始心郁郁3P
唔係你講到咁純WO, 我直程覺得你 ...

好多人妻雖然係做緊人哋老婆同媽咪嘅角色,但係不論年紀表面上佢哋對住家人或者外邊都會有住一個賢妻良母嘅形象,平時對老公對仔女為咗家庭好多都壓抑住自己嘅性慾唔願意面對,怕佢哋覺得自己係個淫蕩嘅女人。呢種女人只要遇上一個令佢感覺有愛同被需要嘅男人,好快佢哋就會失守,將自己嘅身心都交俾呢個男人。如果呢個男人對佢又好又細心,上床又屌到佢冧,基本上個男人佢講乜個女人都會照做,咩冇套內射,搞大個肚,影相拍片全部都會應承。

alex8687 發表於 2024-4-18 13:27:51

iphone168 發表於 2024-4-18 07:26
你就係想佢唔純,咁你先多野玩嘛

可能阿嫂有比較就唔會同老公玩

alex8687 發表於 2024-4-18 13:29:48

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 10:54
佢只比呀文玩啫, 唔等放可以隨便比其他人玩, 如果調教咗, 可能會慢慢享受比其他仔屌既 ...

玩完阿嫂應該唔會講

alex8687 發表於 2024-4-18 13:31:17

小弟食緊個人妻
車震
郊外露出

絕對認同,好多嘢人妻唔會同老公玩

toto不絕 發表於 2024-4-18 13:49:24

alex8687 發表於 2024-4-18 13:31
絕對認同,好多嘢人妻唔會同老公玩

我果個人妻直頭話佢老公冇能力做,所以佢只能在外面得到滿足

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 15:42:39

話說呀嫂己幾日無同呀文屌閪, 因為時間就唔到。
估計老婆己好痕, 因為佢基本己變得好大食, 長期要呀文支炮既支援。
咁昨晚訓時, 佢好主動摸我碌野, 跟手仲幫我含, 成個月無幫我含, 技巧己唔同晒, 係一個熟手淫妻。
我都好唔客氣玩老婆對奶, 又揸又啜又摷佢, 己經濕到滴水。
佢好快己忍唔住騎上來係咁搖, 好在我今次頂得順。佢搖既技巧同之前判若兩人, 邊搖邊叫仲係咁塞對奶要我啜, 搞到我幾呼透唔到氣...又爭啲忍唔住出野。
但未玩狗仔式就射唔過癮, 即刻推開老婆, 佢己自動波扒低趷高屁股示意我快啲屌入去, 佢己好痕同西水長流, 我都頂唔順,
我都頂唔順企係床邊, 想慢慢屌入去, 因為我碌野己到頂, 快支持唔住, 屌入去時只敢慢慢出出入入, 大力啲屌我都會出野。
但老婆嫌我細力, 佢自己己不停扭腰同屁股, 個閪己夾實我支野, 係咁出出入入, 十拎廿下我己頂唔順, 雙手扶住佢個大屁股, 狂屌幾下射晒入去, 今次真係爽過呢, 好耐無試過射咁多, 我老婆好滿足咁扒係度抖氣。
我: 老婆, 你今日好正, 好耐無咁HIGH, 你啲騎功同狗仔式咁流暢, 邊個教你呢?
老婆: 我唔知呀, 我呢排好大需要, 無人教我呀, 我自己想咁做咋...係呢, 老公, 你今次射好多, 搞到入面好滿...
我: 係呀, 你今日咁淫, 搞到我頂唔順, 好滿足。但我唔夠持久, 你應未滿足?
老婆: 都OK啦, 爭啲啲就可以高潮。
我: 係?我惜我年紀大, 唔夠持久, 搞到你半天吊。如果多一個男人, 你肯定會完全滿足。
老婆: 咪亂講啦, 一陣我真係出面搵多個男人, 你就死
我: 唔會呀, 有多個男人可以幫輕下我負担, 你又可以食飽啲, 幾好呀
老婆: 你有無咁大方呀, 比我同其他男人扑野喎
我: 老夫老妻, 有乜所謂, 最緊要滿足到你。
老婆: 講就容易, 無啦啦邊度搵嗰男人返來喎, 我呢啲又老又肥, 唔好玩啦
我: 唔係呀, 好多我呢啲年紀既男人都鍾意你呢啲身型架, 波大股大, 引死啲麻甩佬架
老婆: 唔知呢, 但我出去街巿餸, 啲街巿佬確係成日口花花撩我
我: 咁下次佢地撩你時, 你試下接受下, 同佢地約會下睇下點, 哈哈
老婆: 你當我係咩, 亂咁同嗰啲男人做愛咩, 係都揀啲有質素架啦
我: 係?咁我幫你留意下身邊啲朋友, 再推介比你, 好唔好
老婆: 費事彩你, 成日亂講野, 訓啦, 聽朝仲要早起
我試探到咁上下, 适可而止, 就攬實老婆揸多幾下佢對奶, 就訓了

msn007 發表於 2024-4-18 16:08:00

開始試探性問阿嫂玩3p

sharpmd 發表於 2024-4-18 16:35:07

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 15:42
估計老婆己好痕, 因為佢基本己變得好大食, 長期要呀文支炮 ...

阿嫂食大左
要開始下一步行動

Koojason 發表於 2024-4-18 16:39:12

kowkfungchan 發表於 2024-4-18 15:42
估計老婆己好痕, 因為佢基本己變得好大食, 長期要呀文支炮 ...

師兄向阿嫂套料已經可以引導佢3P系有可能發生

Wetpete 發表於 2024-4-18 16:41:38

我覺得師兄已經好接近成功同阿文一齊玩3P

tonywong3932 發表於 2024-4-18 16:49:49

alex8687 發表於 2024-4-18 13:27
可能阿嫂有比較就唔會同老公玩

咁又唔係喎我老婆好多時同我老友玩完兩劑之後夜晚都摸到我鳩呀同我執返劑喎

Susen 發表於 2024-4-18 16:59:23

tonywong3932 發表於 2024-4-18 16:49
咁又唔係喎我老婆好多時同我老友玩完兩劑之後夜晚都摸到我鳩呀同我執返劑喎 ...

好想做你老友{:loveliness:}

SP69er 發表於 2024-4-18 17:27:10

一陣我真係出面搵多個男人, 你就死⇐樓主,你老婆咒你死,哈哈

alex8687 發表於 2024-4-18 18:39:15

tonywong3932 發表於 2024-4-18 16:49
咁又唔係喎我老婆好多時同我老友玩完兩劑之後夜晚都摸到我鳩呀同我執返劑喎 ...

唔係講你個阿嫂
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆