kowkfungchan 發表於 2024-4-14 19:19:23

totalwar2 發表於 2024-4-14 19:14
我留完言再睇返轉頭,先知你老友碌嘢有成17cm咁長,心諗咁唔怪得你老婆騎到咁樣喇,你老婆成世人都未試過 ...

哈哈, 你果然有睇晒啲POST, 知道個重點。睇嚟你好鍾意我老婆騎呀文條片, 我老婆真係一騎上去先知大鑊, 成個FEEL唔同時, 塞到爆晒又頂到子宮, 郁又唔係, 唔郁就唔係, 又怕羞。成對巨奶搖吓搖吓, 佢都覺好尷尬。所以先有咁既畫面出來。
我都想老婆快啲比多啲男人玩, 變成淫婦。

alex8687 發表於 2024-4-14 20:38:22

zeta8522 發表於 2024-4-14 10:43
怕唔怕以後剩係俾阿文支大炮插, 唔再俾你插

表面睇阿嫂已經被阿文徹底征服咗身心,呢啲未偷食過嘅人妻只要被其他男人冇套內射過,佢嘅潛意識就會覺得自己嘅身體係屬於呢個男人,好自然慢慢就會拒絕老公

kowkfungchan 發表於 2024-4-14 20:45:01

alex8687 發表於 2024-4-14 20:38
表面睇阿嫂已經被阿文徹底征服咗身心,呢啲未偷食過嘅人妻只要被其他男人冇套內射過,佢嘅潛意識就會覺得 ...

咁得人驚?我仲想玩老婆對奶架喎

SP69er 發表於 2024-4-14 22:45:25

kowkfungchan 發表於 2024-4-14 20:45
咁得人驚?我仲想玩老婆對奶架喎

CHing, 這就是為什麼說要秤下你老婆宜家的心態。

kowkfungchan 發表於 2024-4-14 23:14:23

SP69er 發表於 2024-4-14 22:45
CHing, 這就是為什麼說要秤下你老婆宜家的心態。

我都不停有觀察, 心態係頃向呀文, 個人開心咗, 因為有人錫。
至於多呢度CHing 叫我調教到佢玩口爆, 菊花, 之後佢就會再玩其他, 我都會努力賞試

kowkfungchan 發表於 2024-4-14 23:41:12

再繼續返老婆第一次比呀文3Q餵飽之後, 足足要等過咗3日, 佢先有肯比我屌。
因為我連續2晚撩老婆屌閪被拒, 一來係佢食飽, 二來佢真係想等呀文再餵佢。
因為知呀文無咁快可以餵佢, 所以今晚撩到佢開餐。
我好努力咁學呀文既屌閪程序去搞老婆, 前湊係咁玩佢波波, LIN 頭, 果然湊效, 比我啜咗5分鍾, 佢己頂唔順除我條褲摸我碌野同開始幫我含, 含得一般, 唔夠專業。
老婆見我好硬就叫我戴套(竟然唔係無套...) 咁我為有聽識戴好套, 唔通問佢點解呀文可以無限無套中出咩?
其實佢都好餓, 見我都硬晒, 佢好急咁坐上來, 再用手扶住我碌野對準佢個閪一野坐到底...嘩, 屌, 舒服到呢, 自從呀文屌完, 我呢幾日, 日日幻想老婆騎我。
佢一騎上咗我幾下, 我己差唔多走火, 深呼吸一野推開老婆隻閪離開我碌野。
我:老婆, 頂唔順, 比我休一休先。
老婆: 有無咁誇張...
我:老婆, 你今日好窄, 騎功勁咗, 點解呢?
老婆: 吓? 點會勁咗, 亂講乜野, 我都係咁上下, 不過小騎你之嘛....
咁我唔再等佢講, 我就狂揸佢對竹筍波及啜佢咪扯晒LIN旗既大LIN, 我啜咗幾分鍾, 老婆又頂唔順, 又再伸手係度搵我支炮, 佢一搵到又一野隊入去。
再屌入去, 真係好撚舒服, 老婆UN咗幾下我己成碌撚又痺又酸軟...老婆唔理我, 繼續係咁搖, 再搖多幾分鍾, 我己頂唔順, 射晒入個套到。今次真係玩完...
老婆無諗過我咁快完, 見我咁既樣, 呆一呆, 望住我。
我只好話, 老婆你今日好勁, 忍唔到...所以射咗...
老婆: 唔緊要啦, 可能你攰啫, 我地早啲訓。
就係咁, 就好快玩完, 咁我只好, 失望地訓覺。

到第二日中午, 呀文話老婆同佢訴苦, 話佢昨晚同我屌閪唔夠飽, 就我好快射咗, 話好回味同呀文屌閪, 呢幾日忍得好辛苦, 好想快啲再比佢內射

martin....... 發表於 2024-4-14 23:58:05

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 10:57
啱啱搞咗條片, 我老婆騎呀文, 比大家睇下
ML LINK
密碼PM問我搵, 謝謝

求密碼

spy_tom2021 發表於 2024-4-15 02:19:09

阿嫂之前得你一個,很多嘢都無得比較,現在多了阿文,照描述阿文每論尺寸和御女技術都在你之上,如果你仲想有得屌老婆,你不能進一步玩3P,因為這等同將你們三人的關係攤牌,照現時情況看,關係一旦曝光你會逐漸失去你老婆身體的使用權,上面有師兄已警告你了。我想之後的玩法係以解鎖你老婆的性技為主,例如拍片、口曝、獨龍、爆菊,甚至戶外露出和輕度SM等,當然也只有阿文可以充當調教者的角色,但他會分享過程予你,你也可以執雞,當你老婆習慣了那些技巧和玩法後,偶以應你要求會同你玩下。請盡量不要劃破大家的臉,這樣你還可以繼續食老婆和玩淫妻。

Zero709394 發表於 2024-4-15 02:45:19

高手,諗得周詳,小弟真係要學下野先

alex8687 發表於 2024-4-15 07:59:16

kowkfungchan 發表於 2024-4-14 23:41
再繼續返老婆第一次比呀文3Q餵飽之後, 足足要等過咗3日, 佢先有肯比我屌。
因為我連續2晚撩老婆屌閪被拒,...

睇嚟阿文已經徹底取代咗師兄老公嘅位置,你喺阿嫂心目中已經變咗外人所以要戴套,仲自爆小騎你,又同阿文投訴你唔掂

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 09:25:46

spy_tom2021 發表於 2024-4-15 02:19
阿嫂之前得你一個,很多嘢都無得比較,現在多了阿文,照描述阿文每論尺寸和御女技術都在你之上,如果你仲想 ...

師兄講得好啱。
好明顯我被比下去。
老婆都知呀文只係玩玩下, 亦知呀文有其他女,所以佢既心態都係想好好留住呀文。
所以呀文既优勢係好似師咁講, 角鎖老婆其他技能。以果解鎖到, 我可以執下雞玩埋就最好。
至於玩唔玩到3P, 再睇呀文功力

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 09:26:42

alex8687 發表於 2024-4-15 07:59
睇嚟阿文已經徹底取代咗師兄老公嘅位置,你喺阿嫂心目中已經變咗外人所以要戴套,仲自爆小騎你,又同阿文 ...

哈哈, 在性生活上係。但日常生活我仲係一個滿分老婆

tonywong3932 發表於 2024-4-15 09:59:01

alex8687 發表於 2024-4-14 20:38
表面睇阿嫂已經被阿文徹底征服咗身心,呢啲未偷食過嘅人妻只要被其他男人冇套內射過,佢嘅潛意識就會覺得 ...

我老婆就冇呢樣嘢同我老友上完床之後都會繼續同我做有段時間佢哋玩咗成七八個月基本上每次同我老友玩完兩次之後夜晚再同我玩一次 其實我老婆呢就結婚之後都有兩個男人啦一個就係佢嘅同事堅麻雀腳另一個就係我老友 老友基本上就係 默許佢哋玩嘅佢隻麻雀腳基本上我係唔知係最近呢段時間佢自己講下講下講咗出嚟我先至知道

tonywong3932 發表於 2024-4-15 10:01:37

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 09:26
哈哈, 在性生活上係。但日常生活我仲係一個滿分老婆

同埋女人呢就好奇怪嘅基本上畀人睇過摸過錫過之後呢就基本上可以上床㗎喇 我老友就係一個例子啦 同埋佢後生嘅時候同佢同事上床基本上就係報復嘅心理

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:06:29

tonywong3932 發表於 2024-4-15 09:59
我老婆就冇呢樣嘢同我老友上完床之後都會繼續同我做有段時間佢哋玩咗成七八個月基本上每次同我老友玩完兩 ...

咁你老婆即係長期有3條仔喎, 睇嚟佢好忙, 日日諗應付唔同既仔

alex8687 發表於 2024-4-15 10:09:34

tonywong3932 發表於 2024-4-15 10:01
同埋女人呢就好奇怪嘅基本上畀人睇過摸過錫過之後呢就基本上可以上床㗎喇 我老友就係一個例子啦 同埋佢後 ...

所以就係怕師兄逐漸失去地位,有比較自然有傷害,女人一般都會揀個征服到自己嘅男人,雖然阿嫂明知阿文多女人,但佢可能都會沉船。

alex8687 發表於 2024-4-15 10:11:18

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:06
咁你老婆即係長期有3條仔喎, 睇嚟佢好忙, 日日諗應付唔同既仔

師兄有冇諗過阿文已經背住你叫其他男人玩過阿嫂

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:30:45

alex8687 發表於 2024-4-15 10:11
師兄有冇諗過阿文已經背住你叫其他男人玩過阿嫂

都有諗過, 紿終佢唔會全部向我交代, 佢都有佢班朋友想玩人妻。
但我覺得老婆無咁易比人上卦

joeyfanss 發表於 2024-4-15 10:55:12

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:30
都有諗過, 紿終佢唔會全部向我交代, 佢都有佢班朋友想玩人妻。
但我覺得老婆無咁易比人上卦 ...

唔係喎,如果阿文叫應該幾易

alex8687 發表於 2024-4-15 11:03:46

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:30

平時越賢良淑德嘅人妻個反差會越大,女人只要心理關口一失守幾多個男人上佢其實都係一樣

tonywong3932 發表於 2024-4-15 11:03:59

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 10:06

我老婆現在只係得我老友 一個

alex8687 發表於 2024-4-15 11:05:32

joeyfanss 發表於 2024-4-15 10:55
唔係喎,如果阿文叫應該幾易

可能佢哋已經玩緊多P,所以阿嫂先要師兄戴套

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 11:07:11

alex8687 發表於 2024-4-15 11:03
平時越賢良淑德嘅人妻個反差會越大,女人只要心理關口一失守幾多個男人上佢其實都係一樣 ...

我都有叫呀文搵啲老友上我老婆, 佢知我OK, 但佢話自己未玩夠, 遲啲先諗

alex8687 發表於 2024-4-15 11:09:54

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 11:07
我都有叫呀文搵啲老友上我老婆, 佢知我OK, 但佢話自己未玩夠, 遲啲先諗

如果我係阿文都會咁答你,如果唔係邊有得繼續玩

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 11:15:11

alex8687 發表於 2024-4-15 11:09
如果我係阿文都會咁答你,如果唔係邊有得繼續玩

咁我都信任老婆既, 佢唔會有咁大轉變卦。佢唔會接受比陌生人搞

alex8687 發表於 2024-4-15 11:36:33

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 11:15
咁我都信任老婆既, 佢唔會有咁大轉變卦。佢唔會接受比陌生人搞

良家女人最好嘅係食完個老公都唔會知

alex8687 發表於 2024-4-15 11:38:48

kowkfungchan 發表於 2024-4-15 11:15

阿文再介紹佢啲朋友阿嫂識咪唔算陌生人囉

joewong0102 發表於 2024-4-15 12:06:55

師兄可唔可以pm介紹用咩錄影 想影老婆 每次搞都要熄晒燈

spy_tom2021 發表於 2024-4-15 12:38:06

這層我相信樓係求之不得,只係人不係由你找而係由阿文找,樓主基本上只要老婆仍然識番屋仩仲可以打開對腳讓他屌已經OK。

alex8687 發表於 2024-4-15 12:56:33

spy_tom2021 發表於 2024-4-15 12:38
這層我相信樓係求之不得,只係人不係由你找而係由阿文找,樓主基本上只要老婆仍然識番屋仩仲可以打開對腳 ...

好快阿嫂就唔會返屋企
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆