Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 2931|回復: 9

[上樓骨] 荃灣企鵝差啲奶嘢

1萬

論壇元老

本來想報告呢單嘢好耐,不過真時間冇時間打字又慢,點知早兩日見到呢單新聞,地點同我遇到嘅係一樣,所以我就報告一下,大家留意下。
話說六月底,因為公司聚餐放早,所以去咗荃灣兜咗幾個圈,係荃新天地附近,有個C9摟我去按摩,開價300,我話200,佢話OK,跟手就帶咗我去大河道。都唔記得幾多樓上到去,應該係同一間賓館同層,一間好簡陋嘅房,入門口有個櫃,側邊一張床同埋一個廁所。當日我帶咗個背囊,入到去佢就叫我將個背囊放咗喺個櫃頂,個櫃唔高,高度去到心口,個櫃同張床之間有一塊布簾,剛好遮住個床頭。佢好熱情,叫我除褲,但係就唔使我除衫,但係大熱天時經已曬到出曬汗,趴喺度點樣按摩呢,我話好熱所以就除埋件t恤,得返條底褲。
當時我都有啲出奇,點解淨係除褲唔除衫?跟手佢就叫我趴喺張床度,我個頭嘅位置剛好係畀個衣櫃擋住咗個門口。另外有布簾喺度擋住咗個門口。呢個我都係事後諗返先知,當時都唔覺得係乜嘢。跟住佢好殷勤咁,騎上我Pat pat,開始拍打我個膊頭,但係唔係按,亦唔係揼骨,鏈骨,嗰種拍法係你按摩去到最後個幾下拍打方式嗰一種,又開始吹下水咁。但係佢一路都係咁拍打拍拍聲。初初我都覺得呢啲都應該冇咩服務,就算啦,點知一路獨沽一味都係喺度拍拍拍,心諗捱住先啦! 等陣間開大玩返夠本! 當然呢樣嘢係冇發生喇!!
過咗冇幾耐,應該都唔夠五分鐘,我就聽到有啲雜聲。因為我趴咗喺度,又望唔到後面,我就以為出面走廊有聲。後來我聽到有啲聲,好似摷嚟摷去嘢嘅聲音,啲膠袋嘅聲音,果日我買咗啲嘢有膠袋放咗喺個環保購物袋,開始有啲覺得唔對路 (後來我諗下佢用拍打聲去掩蓋摷嘢嘅聲)。跟手我就聽到啲拉鍊嘅聲音,嗰嗰一刻,我知道奶嘢啦。跟住趷高身一望,嗰度門係打開咗條罅,我即刻彈起身落床,見到一個黑黑實實嘅專才喺度炒緊我背囊。嗰一刻,佢都打咗個突,你眼望我眼,我即刻喝住佢,第一時間我去睇下個銀包,打開入面得返番幾條嘢,我即刻叫佢畀返啲錢。我原本有成三千蚊喺袋,跟住佢真係畀返2500蚊。畀完佢跟住就轉身走咗! 跟手我睇下啲卡,八達通,個背囊入面仲有部電話又ipad,仲有啲錢係暗格入面,睇下有冇畀佢攞咗。條女仲扮曬嘢話,唔識佢,我唔識佢呀!! 邊個嚟嘅!! 嗰下佢仲想叫我留低。我諗諗下唔對路即刻走衫著褲,第一時間鬆人,我唔知道佢哋有幾多人,我連個廁所都冇望過,同埋亦都冇睇過嗰個門鎖有冇鎖上!! 我唔知道嗰啲人會唔會返嚟覆桌!! 確定咗信用卡身份證八達通電話都完好無缺,所以第一時間著衫褲走咗落街! 最尾返到屋企再次點算幸運保不失,只係畀佢嚇一嚇!!
C9大概50歲左右,瘦底,紮馬尾,面上左邊面有笠細細嘅墨,呢條C9相頭反而唔係好大媽,衣著兩件頭,著一條裙,踢對拖鞋,大概160cm高。我見到佢嘅時候係喺荃新天地行去街市方向,我上房嘅時候見到一位師兄同一個後生啲嘅囡囡,剛剛走出間房我諗佢都應該奶咗嘢跌咗錢,下面條新聞應該都係呢班專才做,大家小心啲!
https://www.am730.com.hk/本地/一日兩宗-荃灣七旬老翁遇按摩女郎兜搭-上樓沖涼後唔見值7.8萬元金鏈/388591?utm_source=am730webshare&utm_medium=copy_link

3萬

論壇元老

plenty thankful advice
回復 支持 反對

1萬

4萬

83萬

論壇元老

多謝師兄報料

其實食企鵝最好反而帶佢去開房,最多曬多一兩百蚊,安全好多

我見到GAS兄食得咁開心,我又試下囉。  詳情 回復 發表於 2023-8-20 18:46
正是好多人想節省房租錢。  詳情 回復 發表於 2023-7-27 21:23
回復 支持 反對

金牌會員

謝謝師兄提醒
回復 支持 反對

論壇元老

你都算好彩了
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

多謝分享!!!!!!!
回復

3萬

3萬

103萬

論壇元老

史高拉李 發表於 2023-7-23 12:24
多謝師兄報料

正是好多人想節省房租錢。
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

史高拉李 發表於 2023-7-23 12:24
多謝師兄報料

我見到GAS兄食得咁開心,我又試下囉。

總之小心駛得萬年船喺啦, C-HING  詳情 回復 發表於 2023-8-20 20:57
回復 支持 反對

1萬

4萬

83萬

論壇元老

sowest 發表於 2023-8-20 18:46
我見到GAS兄食得咁開心,我又試下囉。

總之小心駛得萬年船喺啦, C-HING
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

香港已經成為行騙之都
回復 支持 反對