Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 590|回復: 10

網上預約的脫毛體驗

中級會員

2年前的疫情 成日上ig同twitter都見到有脫雀仔毛的療程
慢慢亦想感受一下 做一個無毛雀的體驗 覺得好清爽 同時視覺都更加美觀
本來無懷有任個邪念的我 就係twitter上搵了一家專為男任脫毛的網店 價格亦比較平
由於當時疫情 呢D"美容院"都是法令禁業 店家就叫我到尖沙咀某地方等 到達之後再同佢聯絡 當時亦感到合理
最後到達約好地方 就見到有一個戴上彩虹旗的哥哥 (應該比我大10年左右)上前迎接
但估唔到的係 佢帶我去的 是一家尖沙咀的精品酒店
在電梯耐 我心亦開始感到有點錯愕 入到狹小房間 就兩張單人房 中間擺放住脫毛工具 窗邊是一堆私人用品
我心想 難道我是來開房的嗎?
呢位哥哥入到去 就叫我到浴室沖下體 為以下落黎脫雀毛做準備 (這次是我第一次下身裸體與同性在同一空間)
一開始 呢位哥哥就戴上手套 進行脫毛 佢亦話 因為我是第一次 加上體毛比較密 時間上可能要一個小時
亦不時同我吹水 緩解一下尷尬
開始的頭15分鐘行為 談話 都非常正常 因為一直在脫我大脾內側的毛
直到正式脫下體時 就開始發現不太對
佢一手揸住我下體 時不時會不經意地上下chok 同時 佢的手亦從來沒有放開過
意思就係 佢係用單手幫我進行脫毛
同時 佢亦慢慢開黃腔 講到以前有客人叫佢幫手按摩,下體會扯行,會在脫完毛時 性慾高漲 等等
我想他正在試探我...不知不覺 就脫了一小時 但我看療程亦未完成一半
當脫到去下體的根部時 佢突然同我講 在脫呢個部位時 是需要客人扯旗 我在半信半疑下 就被佢雙手不停上下chok 直到半扯 同時間 不知不覺在什麼時候 他已經除低手套
佢用手肉貼肉揸住話:原來你的下體係咁大 無扯時 真係唔發覺 長但同時小小微微上彎 真是好似一件藝術品
一而再再而三話 做我女友真係幸福(我在預約時 已通知我有女友 是異性戀)
講完 佢就問我 可唔可以唔出樣地 影低我的下體 作為留念
我亦不知道如何拒絕 最後答應了,影的時候 亦在fing我的下體 我感到非常怕羞但又好興奮 因為有同性用眼甘甘的眼神 欣賞我下體
在整個脫下體的過程 這位哥哥的手 亦從未離開我下體

到了脫patpat毛的時間 我要轉身跪在床上進行(狗仔式)只有這樣 我整個patpat和肛門先能夠脫毛
我整個肛門 被人看得一清二楚 不禁令我好怕羞 因為從來沒有擺過 和有任何人看到
慢慢開始 我下體不自覺地扯晒  而我在不清楚後面發生什麼時情下
呢位哥哥亦揸住我下體 在笑我話:咦 佢開始出緊d汁wor 通常一係想扑野 一係性功能好好先會咁
而我好像有感受到有一刻 呢位哥哥是在影相 之後突然有一股濕漉漉的暖流包住我的龜頭
我心頭:哥哥 你應該不會在吃我下體的汁液吧?

當時我無出聲 亦不知道他在我狗仔式的時候 在我後面做了什麼
脫毛完畢 反轉身時 我完全扯行 哥哥亦話:咦 估唔到你反應咁大wor
然後佢就叫我去沖洗身上餘下的蜜蠟 當時已經脫了有3個小時

沖完出到來 佢話有最後一個步驟 就是塗上補濕
明明只是 一個小小的步驟 哥哥卻是從容不迫 身體坐在我大脾中間 慢慢用手在我下體遊走 不時chok下我下體 又再次令佢腫漲
今次佢沒有放過我 但在這3個小時之間 我強調我是"直"的
就咁樣 佢用手幫我按了15分鐘後 我就話:啊 我要射啦
最後 佢就話 可唔可以射係我口入面?
我未出聲 佢就在低頭含住我下面chok 最後射哂入佢個口
佢好滿足地 將我的精液 吐到手中給我觀看 最後一口吞下
當時我呆左 不知比咩反應

最後我離開後 呢家店在twitter上 沒經我同意下 將我的下面開到它們的page上
而呢位哥哥亦用佢"公司"帳號 同我吹水 話我是一件藝術品 同時同我抱怨佢在整個過程中 只有在我射一刻 先"品嘗"到我下體 因為怕我唔喜歡同性幫我口交
話下次去的脫毛時候 可以用精液作支付

到今時今日 我亦非常喜歡成為一隻無毛雀 哈哈

高級會員

有冇店的名字?佢嘅twitter 叫乜嘢名?

可以私chat問我  詳情 回復 發表於 2024-1-19 10:09
回復 支持 反對

金牌會員

脫毛後嘅感覺的確好正,感覺下體好幼嫩好舒服,脫根部位置確係要扯旗先容易做到,至於後面嘅體驗就當 bonus 啦。想問吓,你係用乜嘢方式脫毛,同埋收幾錢?

蜜蠟脫 $450 做哂下體到patpat 不過呢個係2年前的價 哈哈 當時我記得普通都要600-800  發表於 2024-1-19 10:09
回復 支持 反對

中級會員

yfc31033 發表於 2024-1-19 08:53
有冇店的名字?佢嘅twitter 叫乜嘢名?

可以私chat問我

pls tell me  詳情 回復 發表於 2024-1-19 23:43
我都想知叫咩名  詳情 回復 發表於 2024-1-19 13:29
回復 支持 反對

中級會員

springbagbbq 發表於 2024-1-19 10:09
可以私chat問我

我都想知叫咩名
回復 支持 反對

中級會員

想知叫咩
回復

中級新手上路

畀男仔口爆某實爽唔爽

睇佢咁淫都幾爽  詳情 回復 發表於 2024-1-20 03:54
回復 支持 反對

高級會員

pls tell me
回復 支持 反對

中級會員

sammwchang 發表於 2024-1-19 23:30
畀男仔口爆某實爽唔爽

睇佢咁淫都幾爽
回復 支持 反對

高級會員

我都想試
回復