Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 555|回復: 6

夏天嘅暴露經歴(日本)廣東話

高級會員

某年夏天需要到東京傾嘢,所以我順便計劃一下剩低嘅時間有咩好去處,上網揾咗一陣後,決定呢次要去位於上野嘅三級戲院「上野オークラ(Okura)劇場」,跟據網上嘅資料,我黎到2樓嘅院線買飛,呢間戲院播嘅都係比較過時嘅三級片,因為入去嘅人醉翁之意都不在酒,所以播咩其實都冇所謂。

我見仲有十幾分鐘先入得,我就望下周圍,發現大部分都係叔叔,有好少數上咗年紀嘅伯伯,仲有三幾個女仕同偽娘,終於等到劇院開門喇,各人都慢慢進入,我就更加慢,因為我打算企一陣,睇定D先坐低,我揀咗個中間最後靠牆位置企,當劇院嘅燈慢慢息去,銀幕開始播放影片嘅時間,我就感覺到左右都有人向我靠近,我就静觀其變,終於有人出手,首先右面嘅人用手摸我胸,之後就慢慢向下移,直至佢隔着條褲摸到我條嘢,佢就即刻伸手入我褲內揸我,當佢發現我冇著底褲時,佢二話不說就將我條褲除到落膝頭,跟著幫我打飛機,呢個時候左面嘅人就開始錫我個胸,另一面見我碌嘢硬晒就馬上放入口,都幾舒服,跟著我感覺到有好多人加入,我未試過同一時間有咁多隻手喺身上摸黎摸去,直到有人想完全除走我條褲同埋企途想攪我屎忽窿時,我知道一定要停,如果唔係實比佢哋姦咗先有得走。

我著番好衫褲,就揾咗個左邊尾四行第四、五個位坐低,冇幾耐我就聞到少少香水味,跟著就有個著Lolita嘅女仔坐咗喺我左面,我本來諗住坐多陣就走㗎啦,點知而家先係戲肉,佢突然起身,我以為佢想換位,坐去我右面,佢經過我前面時,特登用佢下面磨我手背,左右手都比佢磨過,呢個時候我條嘢都開始有少少反應㗎啦,佢坐低之後就揭高條裙,拉開條底褲,揪咗佢條嘢出嚟,哦.....原來係偽娘,暗暗地睇佢都幾靚㗎,佢開始自己打飛機,我都攞埋我碌嘢出黎開始打,於是佢就轉過黎幫我含,應該久經訓練,比頭先更舒服。

佢先用脷係咁喺我碌嘢周圍攪,又用牙輕輕咬我龜頭,跟著就成碌含晒落去,一路含一路揸我個春袋,過咗一陣佢突然向前頂咗一下,原來有人襯佢幫我含緊,就拉開佢條底褲一嘢屌咗入去,嘩!呢D鏡頭現埸睇到真係不得之了,佢再含多一陣知道我就黎射,佢就即刻喺我個春袋同屎忽窿之間用手指一㩒,我馬上冇咗想射嘅感覺,但係碌嘢就仍然硬啲啲,佢轉身攞咗個dum出黎,好温柔咁幫我套上(用口喎),之後佢就慢慢坐落嚟,因為我唔係好長,所以好快入晒,佢開始上下郁動,我第一次屌人屎忽,真係好窄,除咗屌佢,我冇冷落佢碌嘢,賓周細細,幾好手感,硬咗之後仲得意,我由後面伸手幫佢打飛機,佢個口就服侍番之前屌佢個男仕,唔知幾時左右已經有兩個除咗褲,碌扯到硬晒嘅麻甩佬喺度,個Lolita就左手一碌,右手一條咁幫佢哋打飛機,我見差唔多,就加快速度向上屌,另外幫佢打飛機隻手都加快,終於我同佢差唔多同一時間射,我比平時射得多,我抽番碌嘢出黎時,個(妹妹)叫我除咗個套,然後將D精倒落佢個口度,食完我D精後,佢仲用口幫我清潔埋碌嘢。

點知清下清下我又硬番,唔知幾時有另一個(女仕)喺側面,佢同(妹妹)一齊啜我碌嘢,一個舔陰莖時,另一個就啜龜頭,我見雙手冇嘢做,唯有試下攪佢哋個波,奇怪,點解好似真係摸到女人胸咁嘅?呢D畫面,除咗喺AV出現,冇諗過現場都睇到,雖然啱啱射咗一次,但都要馬上再射,D精比佢哋兩條(女)食晒,再次幫我用口清潔,不過呢次真係冇力扯喇,攪到我離開戲院時腳步浮浮!

金牌會員

曰本三級戲院偽娘奇遇記,精彩,絕倫、左輪連環兩發、勁。
回復 支持 反對

金牌會員

好有畫面
回復

金牌會員

感謝分享,非常精彩!
回復 支持 反對

論壇元老

Very good, keep post, thanks
回復 支持 反對

高級會員

Good thanks for sharing