Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 308|回復: 5

番道埸練習

高級會員

今日係星期三,估計道埸應該唔會有人番,至少喺中午前冇,所以我打算享受一下個人空間,況且,我是其中一個有大門匙嘅師兄,随時可以番道埸練嘢。
夏天嘅早晨雖然冇中午咁熱,但温度都幾高,本來想開冷氣㗎,但我又唔想浪費道埸開資,加上我自己一個之嘛,所以改為將所有窗口打開通風。

我换咗道袍後,就開始熱身,唔夠45分鐘已經全身濕晒,因為我習慣唔着底褲,所以D汗可以一直沿住背脊,流到屎忽條罅,我除咗濕晒嘅上袍,裸住上身開始拔刀練習,我用嘅居合刀比較重,大概1030g,經過揮刀百幾下後,連條褲都濕埋,但係我仲有試斬動作未練喎,點算呢?

心諗,應該唔會有師兄弟妹呢個時間番黎掛!於是我先將大門由裡面鎖上,鎖匙係入唔到黎,然後再除埋條褲,呢個時候,我條嘢因為不斷有汗水流過,經已扯起咗,外面嘅陽光照射喺我身上、龜頭同條嘢上嘅汗水晶瑩通透,加埋光線同環境都好正,所以開始自拍,當然影影下就打起飛機上黎,條嘢越黎越硬

最後仲射到周地都係我D精,唯有暫停練嘢,抹乾淨先繼續。

呢處樓層比較高,而且最近嘅工業大厦同我嘅距離,起碼有50幾公呎,正常係唔會有人見到嘅,但之後故事嘅發展,証明我係錯嘅。

先繼續呢個故事嘅後半部; 我用地拖拖咗D精後,就開始赤裸試斬練習,放好柱椿,將捲好嘅濕草蓆插喺椿上準備試斬,呢個時候,另一個有鎖匙嘅師弟静雞雞咁番咗道埸,佢以為我唔知佢入咗黎,其實我一早喺鏡嘅倒影見到佢,而且好快咁着番道袍,但可能太急趕,所以我冇察覺到條腰帶綁唔隐。

師弟經過清潔工具側邊時,喺地拖上聞黎聞去,我驚佢聞到我D精嘅味道,所以好大聲咁嗌咗佢一下,他唯有放底地拖行過來。我哋亂咁吹水吹咗一陣後,話題轉到健身上面,呢個時候,師弟都熱到成頭汗,於是除咗T恤,露咗六件腹肌同人漁線,我真係自悸不如,他突然走到我後面,喺我耳邊問我;究竟地拖上D精係邊個㗎?你頭先係唔係喺度打飛機呀?

我一時答唔到佢,他攞走我手上嘅刀,慢慢伸手入我道袍內,開始摸我個胸,另一隻手嘗試由褲頭入侵,點知腰帶綁唔好仲方便了他,腰帶一鬆,條褲即刻跌咗落地,上袍同時跣埋落黎,咁我就赤條條咁企咗喺師弟前面,條嘢就硬埋,而且仲流埋汁㖭。佢喺呢個畫面嘅鼓勵下,拿拿聲除晒D衫褲,跟住跪低,同我打咗幾下飛機後,就含咗我碌嘢入口,下下深喉,我㩜住佢個頭,屌咗一陣,就拍拍佢,示意我要擝番碌嘢出黎,跟住問佢大門鎖咗未,佢話冇人入到黎,我就叫佢打側瞓低,我就相反方向瞓低,成為69姿勢,開始含對方條嘢。

師弟碌嘢幼過我少少,但比我長,我冇同佢深喉,反而舐佢碌嘢四周,細細力咬他龜頭同冠位,一隻手揸佢春袋,一隻手手指用口水潤滑後,就抽插佢屎眼。我配合住佢做嘅活塞運動係咁前後郁我條腰,將我碌嘢猛咁插入佢個口,下下都直頂佢喉嚨,後黎我越屌越快,屌到我碌嘢硬到盡,跟住一下熱精就直接射晒入佢喉嚨,滿到佢個口都裝唔晒,有D喺嘴角沁咗出黎,同時佢都要射,擝咗碌嘢出黎,打咗幾下飛機後,射到我成心口都係佢D精,又熱又腥,我哋全裸咁瞓咗喺道埸中間,係咁喘氣,好似啱啱練完嘢咁,冇幾耐,我起身同師弟講我走先,我用濕紙巾將身上濃精抹乾淨後,懶得着番衫褲就離開咗道埸。

我哋呢一層喺頂樓,最前方嘅單位而家喺度重建裝修緊,我諗住喺呢個單位露一下先着番衫褲,我喺入口放好背囊後,就一路行到最入,我知道今日呢度唔會有人開工嘅,而且磚牆祗係砌咗一半,所以我可以見到有冇入入黎。

呢個時候我D汗流到好似啱啱冲完涼咁,因為呢度冇通風,所以比頭先喺道埸更加熱,我好鐘意呢種全身流汗嘅感覺,開始打飛機,温度加埋汗水,我條嘢比平時更硬

正當我好投入時,忽然聽到有D聲,我馬上跪低用磚牆遮住自己,伸個頭出去睇下咩環境。

睇咗一陣都見唔到人,所以就繼續打,突然有人喺我耳邊講:喂,你鐘意咁玩㗎!我比佢嚇一嚇,唔理尻fing fing,轉身就望到個着到似裝修師傅嘅人:你係邊個?佢話:你頭先喺另一個單位,玩得好放呀?同個細佬好夾喎!跟住遞手機比我睇我同師弟肉縛埸面,畫面去到我哋射精後就完咗,原來他係喺對角嘅大厦高層裝修,無意中發現精彩畫面,於是用手機影低,再過黎睇下有冇嘢攪。

他本來想去道埸,經過呢個單位時,隱約聽到呻吟聲,入黎就見到我全裸咁打飛機。咁你想點?我問佢,佢冇答,淨係跪低就攞住我碌嘢放入口,一路含一路除衫除褲,佢條嘢都唔細㗎,佢手口並用,雙手分開我嘅屎忽,用手撩我個屎眼,見佢咁落力,我碌嘢馬上作出相繼嘅反應,又硬又熱,師弟忽然出現,首先呆咗一呆,做咗個淫笑後,就行到個裝修師傅後面,慢慢將佢屎忽扶起,諗都唔諗就咀落去,裝修師傅馬上向我頂咗一下,他冇反感,反而更加落力咁含我,而家我條撚已經扯到向上,所以佢個頭唔係前後,而係上下咁郁,見佢有D辛苦,我就慢慢向後移,一直移到幅牆,用背脊撑住,扶住他個頭,由下而上咁屌佢個嘴,佢D口水不斷喺嘴邊同我碌嘢之間流出來,流到我大脾同地下都係,而師弟一路舐佢屎眼都一路攪佢條撚,之後佢扶着帶咗套套碌嘢(套套唔知點黎,又唔知幾時戴嘅),慢慢插入師傅屎眼,可能師弟有D粗,又可能師傅太high,佢好似咬咗我碌嘢一下,不過唔痛,反而攪到我想射,我輕輕拍拍佢話;我要射喇!他冇放口,仲將個頭用力向下,我感覺龜頭已經插咗入佢喉嚨,濃精馬上射出,我唔知射咗幾多,祇係知道佢個口離開我條嘢時,我驚跌,要用雙手扶住幅牆。

佢吞晒我D精後,再用條脷舐乾淨我碌嘢,同時按摩我個春袋

佢一D都唔嘥,將剩低少少嘅精都啜埋出黎,我真係比佢整死喇!仲唔比我走住,佢將我反轉,屎忽向住佢,原來佢想學師弟一樣舐我屎眼,比佢舐到我又扯番旗,但我真係有D腳軟,拍拍佢示意我要走,師弟擝番碌嘢出黎,叫師傅瞓喺枱面,佢抬起師傅雙腳放喺膊頭上後,就一嘢屌咗入佢屎眼,繼續佢哋嘅縛鬥,我求其着番衫褲就離開戰埸。

高級會員

無毛J流精真係好正
回復 支持 反對

中級會員

會唔會太正呢?
回復 支持 反對

金牌會員

好有影像,條屌有乾淨。
回復 支持 反對

中級會員

好正!又硬咗喇衰鬼!
回復 支持 反對

金牌會員

簡直係第三次世界大戰,殺戳戰塲,連塲大戰,彈無虛發,清空彈盒。
回復 支持 反對