愛煲老藕 發表於 2022-8-16 22:05:00

史高拉李 發表於 2022-8-16 11:54
我睇你係有感而發咁喎, 藕兄

咁又唔係,我同成熟女人喺埋一齊都已經有一段日子㗎喇!都習慣哂,但係如果而家要我同d二十幾歲後生女手拖手,我一樣會慣

史高拉李 發表於 2022-8-17 16:44:34

愛煲老藕 發表於 2022-8-16 22:05
咁又唔係,我同成熟女人喺埋一齊都已經有一段日子㗎喇!都習慣哂,但係如果而家要我同d二十幾歲後生女手拖 ...

其實溝女冇話慣唔慣嘅, 後生同年紀大一樣係咁溝嘅啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-17 21:58:26

史高拉李 發表於 2022-8-17 16:44
其實溝女冇話慣唔慣嘅, 後生同年紀大一樣係咁溝嘅啫

正常人就係囉!好似鍾意食70路嗰個大學生,話介紹d五,六十歲佢,都冇興趣,佢話最少都要60+,我真係想窒佢,你條件咁差,樣樣都冇,仲要揀呀!

愛煲老藕 發表於 2022-8-18 22:28:13

史高拉李 發表於 2022-8-17 16:44
其實溝女冇話慣唔慣嘅, 後生同年紀大一樣係咁溝嘅啫

好似呢條友唔老唔食,睇返佢作嘢嘅笑話,真係完全厚過鋼板咁

史高拉李 發表於 2022-8-19 11:09:28

愛煲老藕 發表於 2022-8-17 21:58
正常人就係囉!好似鍾意食70路嗰個大學生,話介紹d五,六十歲佢,都冇興趣,佢話最少都要60+,我真係想窒佢,你 ...

所以我咪話佢豬乸春袋, 少鳩有囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-19 22:12:47

史高拉李 發表於 2022-8-19 11:09
所以我咪話佢豬乸春袋, 少鳩有囉

不過呢個衰仔都有到好嘅!有出去搵吓食,有陣時真係冇乜錢,都幫襯d企鵝,好過嗰位長期唔幫襯,淨係騷擾囡囡嗰條燶友

史高拉李 發表於 2022-8-20 09:52:02

愛煲老藕 發表於 2022-8-19 22:12
不過呢個衰仔都有到好嘅!有出去搵吓食,有陣時真係冇乜錢,都幫襯d企鵝,好過嗰位長期唔幫襯,淨係騷擾囡囡 ...

大學生唔多唔少個袋都有三幾百蚊嘅, 咪可以去叫丫雞囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-20 21:57:16

史高拉李 發表於 2022-8-20 09:52
大學生唔多唔少個袋都有三幾百蚊嘅, 咪可以去叫丫雞囉

係呀!呢條友仔又鍾意揼骨添,唔夠錢,咪揼個骨出火,專揀d250蚊幫襯,所以佢都好少搵利賓納,嫌收得貴,但又鍾意佢嘅外型

史高拉李 發表於 2022-8-22 09:48:37

愛煲老藕 發表於 2022-8-20 21:57
係呀!呢條友仔又鍾意揼骨添,唔夠錢,咪揼個骨出火,專揀d250蚊幫襯,所以佢都好少搵利賓納,嫌收得貴,但又鍾 ...

你叫佢每日儲起十蚊, 儲夠40日咪可以幫襯利賓納囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-22 21:43:39

史高拉李 發表於 2022-8-22 09:48
你叫佢每日儲起十蚊, 儲夠40日咪可以幫襯利賓納囉

我有同佢講,如果玩多p佢落場做主角,我唔使佢夾錢,明益佢,打張靚將比佢上,佢又唔肯

史高拉李 發表於 2022-8-23 16:20:28

愛煲老藕 發表於 2022-8-22 21:43
我有同佢講,如果玩多p佢落場做主角,我唔使佢夾錢,明益佢,打張靚將比佢上,佢又唔肯 ...

畀著我都唔肯啦, 容乜易你放上Facebook畀全世界人睇㗎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-23 21:47:08

史高拉李 發表於 2022-8-23 16:20
畀著我都唔肯啦, 容乜易你放上Facebook畀全世界人睇㗎

d人識佢老鼠咩!佢又窮又燶,我仲試過叫佢著住套校服扮學生同條女打茄輪,唔使除褲朴嘢,仲有三舊水比佢賺,佢都唔肯,根本佢就係一條大懶蛇

史高拉李 發表於 2022-8-24 12:14:35

愛煲老藕 發表於 2022-8-23 21:47
d人識佢老鼠咩!佢又窮又燶,我仲試過叫佢著住套校服扮學生同條女打茄輪,唔使除褲朴嘢,仲有三舊水比佢賺, ...

你畀三舊水我都唔制呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-24 22:04:33

史高拉李 發表於 2022-8-24 12:14
你畀三舊水我都唔制呀

史高拉李大哥應該話我比3000蚊,你都唔制,哈哈!佢有點同你呀!佢係一個無業流氓,我好心資助呀佢,又有女玩,點都好過佢攤大手板問老豆老母攞錢去嫖呀!

史高拉李 發表於 2022-8-25 11:27:12

愛煲老藕 發表於 2022-8-24 22:04
史高拉李大哥應該話我比3000蚊,你都唔制,哈哈!佢有點同你呀!佢係一個無業流氓,我好心資助呀佢,又有女玩 ...

呢條友仔唔死都冇撚用{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-25 21:42:22

史高拉李 發表於 2022-8-25 11:27
呢條友仔唔死都冇撚用

係呀!呢條友仔,又要有錢用,但係又唔肯付出

史高拉李 發表於 2022-8-26 10:38:25

愛煲老藕 發表於 2022-8-25 21:42
係呀!呢條友仔,又要有錢用,但係又唔肯付出

養不教, 父之過{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-26 21:49:05

史高拉李 發表於 2022-8-26 10:38
養不教, 父之過

但係聽呢條友仔講,佢又好似好驚老豆老母㗎喎!佢想溝果條地產婆,但地產婆又識得佢屋企人,所以佢先唔夠膽冇落手

史高拉李 發表於 2022-8-27 11:25:27

愛煲老藕 發表於 2022-8-26 21:49
但係聽呢條友仔講,佢又好似好驚老豆老母㗎喎!佢想溝果條地產婆,但地產婆又識得佢屋企人,所以佢先唔夠膽 ...

梗係啦, 你估佢唔驚老豆老母唔畀錢佢洗㗎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:04:26

史高拉李 發表於 2022-8-27 11:25
梗係啦, 你估佢唔驚老豆老母唔畀錢佢洗㗎
佢衰還衰,其實對我都唔係咁差,起碼有介紹我,佢去食過嘅女,不過唔啱口味啫,而且佢亦都有比康寶萊幾個師奶電話我,又係睇唔上眼

Samsam33 發表於 2022-8-28 10:32:54

cannot see any photos

史高拉李 發表於 2022-8-29 17:08:09

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:04
佢衰還衰,其實對我都唔係咁差,起碼有介紹我,佢去食過嘅女,不過唔啱口味啫,而且佢亦都有比康寶萊幾個師奶電 ...

我睇佢係啲好嘢留番畀自己食, 啲岩岩巉巉嘅就送畀你食啰{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:07:27

史高拉李 發表於 2022-8-29 17:08
我睇佢係啲好嘢留番畀自己食, 啲岩岩巉巉嘅就送畀你食啰

我對佢要求唔高,好過嗰兩個乞衣網友,一個長期唔幫襯,電話騷擾囡囡,另外一個,背後成日講是講非,所以大學生網友,算好佢兩個好多㗎喇!起碼我都有同佢傾過電話先

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:24:19

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:07
我對佢要求唔高,好過嗰兩個乞衣網友,一個長期唔幫襯,電話騷擾囡囡,另外一個,背後成日講是講非,所以大學生 ...

最低限度佢都未介紹过件令你滿意既好嘢畀你食丫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 21:58:05

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:24
最低限度佢都未介紹过件令你滿意既好嘢畀你食丫

咁又係,佢總共介紹個六個比我,四個鳳姐兩個良家婦女,有兩個鳳姐,仲係而家冇做嘅添

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:40:30

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 21:58
咁又係,佢總共介紹個六個比我,四個鳳姐兩個良家婦女,有兩個鳳姐,仲係而家冇做嘅添 ...

咁呢六個女人之中, 有幾多個令你滿意㗎{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:46:16

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:40
咁呢六個女人之中, 有幾多個令你滿意㗎

全部冇見過真人,如果齋睇相,冇一個食得落,鳳姐姐佢食淨嘅,良家婦女喺佢又溝唔到,但係佢d品味好奇怪獨特

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:55:25

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:46
全部冇見過真人,如果齋睇相,冇一個食得落,鳳姐姐佢食淨嘅,良家婦女喺佢又溝唔到,但係佢d品味好奇怪獨特 ...

咁真係有得睇冇得食喎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:44:23

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:55
咁真係有得睇冇得食喎

亦都可以咁講,比我都唔會食,全部都係甩頭甩骨,就算後生都未必靚過

史高拉李 發表於 2022-9-2 10:08:00

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:44
亦都可以咁講,比我都唔會食,全部都係甩頭甩骨,就算後生都未必靚過

咁隨便喺街外兜搭一個都搵到件正女喇, 洗鳩佢介紹咩{:tongue:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 兩個大波靚女都係好吸晴