史高拉李 發表於 2022-10-1 14:26:59

愛煲老藕 發表於 2022-9-30 21:39
佢就係當自己好聰明,當史高拉李大哥懵懵哋嘅,放飛機嘅已經衰,仲要講大話,直接d話要趕住去賭錢搏命好過啦 ...

又唔怪得佢嘅, 因为每個人都認為自己係世界上最聰明最叻果個嘛{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-1 14:28:08

愛煲老藕 發表於 2022-9-30 21:40
唔怪得史高拉李大哥,你d作文品,咁精彩,拍得好好睇啦!

叫做見得下人咁啦{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-1 22:05:20

史高拉李 發表於 2022-10-1 14:26
又唔怪得佢嘅, 因为每個人都認為自己係世界上最聰明最叻果個嘛

史高拉李大哥呢個爛賭婆有冇買六合彩習慣㗎?希望佢有一日中咗頭獎,拎住筆錢,返鄉下養老、大團圓結局

愛煲老藕 發表於 2022-10-1 22:07:22

史高拉李 發表於 2022-10-1 14:28
叫做見得下人咁啦

真心說話,就算有陣時撳返去舊版,睇番以前史高拉李大哥嘅作品,依然係好正

史高拉李 發表於 2022-10-2 12:29:48

愛煲老藕 發表於 2022-10-1 22:05
史高拉李大哥呢個爛賭婆有冇買六合彩習慣㗎?希望佢有一日中咗頭獎,拎住筆錢,返鄉下養老、大團圓結局 ...

咁我又唔知喎, 照睇佢應該會買嘅, 買六合彩又唔使好多錢嘅{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-10-2 12:32:11

愛煲老藕 發表於 2022-10-1 22:07
真心說話,就算有陣時撳返去舊版,睇番以前史高拉李大哥嘅作品,依然係好正 ...

咁你有冇睇到我同ELISE嘅大膽PM對話呀{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-2 22:59:20

史高拉李 發表於 2022-10-2 12:29
咁我又唔知喎, 照睇佢應該會買嘅, 買六合彩又唔使好多錢嘅

佢買六合彩就最好㗎啦!刀仔鋸大樹,又唔使賭得幾大,好過佢日日都輸一千幾百呀

愛煲老藕 發表於 2022-10-2 23:00:25

史高拉李 發表於 2022-10-2 12:32
咁你有冇睇到我同ELISE嘅大膽PM對話呀

有呀!淨係睇到頭一張相,因為要回復才可以瀏覽,但係而家就又唔可以留言,所以睇唔到,史高拉李大哥有時間再喺新版度貼過,勞煩你,唔該哂

史高拉李 發表於 2022-10-3 12:54:30

愛煲老藕 發表於 2022-10-2 22:59
佢買六合彩就最好㗎啦!刀仔鋸大樹,又唔使賭得幾大,好過佢日日都輸一千幾百呀 ...

但中嘅機會率好低好低囉, 佢情願拎啲錢去赌網上百家樂{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-10-3 12:56:33

愛煲老藕 發表於 2022-10-2 23:00
有呀!淨係睇到頭一張相,因為要回復才可以瀏覽,但係而家就又唔可以留言,所以睇唔到,史高拉李大哥有時間再 ...

又唔使咁客氣, 只係要等我得閒慢慢搵先得呀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-3 22:00:03

史高拉李 發表於 2022-10-3 12:54
但中嘅機會率好低好低囉, 佢情願拎啲錢去赌網上百家樂

佢賭乜,輸乜,就算去唔賭網上百家樂,去打牌佢咪一樣奉獻哂錢比人

愛煲老藕 發表於 2022-10-3 22:01:14

史高拉李 發表於 2022-10-3 12:56
又唔使咁客氣, 只係要等我得閒慢慢搵先得呀

明白,體諒,史高拉李大哥你數以萬計咁多d相,要搵係需要一段時間嘅

史高拉李 發表於 2022-10-4 11:41:16

愛煲老藕 發表於 2022-10-3 22:00
佢賭乜,輸乜,就算去唔賭網上百家樂,去打牌佢咪一樣奉獻哂錢比人

所以我咪成日話佢人衰HEI臭囉{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-4 11:42:48

愛煲老藕 發表於 2022-10-3 22:01
明白,體諒,史高拉李大哥你數以萬計咁多d相,要搵係需要一段時間嘅

難得藕兄你體諒, 感謝萬分{:bow:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-4 22:08:12

史高拉李 發表於 2022-10-4 11:41
所以我咪成日話佢人衰HEI臭囉

史高拉李大哥你唔試下佢講,我就唔會再出嚟㗎啦!頂哂籠同妳喺微信,whatsapp度傾下偈,睇下妳傳嘅片,就算㗎啦,睇下佢有咩反應

愛煲老藕 發表於 2022-10-4 22:09:19

史高拉李 發表於 2022-10-4 11:42
難得藕兄你體諒, 感謝萬分

唔使客氣,史高拉李大哥,你日理萬機,有好多嘢處理㗎嘛!所以我絕對明白了解

史高拉李 發表於 2022-10-5 09:53:19

愛煲老藕 發表於 2022-10-4 22:08
史高拉李大哥你唔試下佢講,我就唔會再出嚟㗎啦!頂哂籠同妳喺微信,whatsapp度傾下偈,睇下妳傳嘅片,就算㗎 ...

佢呢種人牛皮燈籠, 點極都唔會明㗎喇, 尋日同今日佢晨咁早七點鐘發微信动畫圖片畀我, 同我講早晨, 但我到依家都唔鳩覆佢{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-5 09:54:29

愛煲老藕 發表於 2022-10-4 22:09
唔使客氣,史高拉李大哥,你日理萬機,有好多嘢處理㗎嘛!所以我絕對明白了解 ...

THANK YOU你先{:beer:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-5 21:26:40

史高拉李 發表於 2022-10-5 09:53
佢呢種人牛皮燈籠, 點極都唔會明㗎喇, 尋日同今日佢晨咁早七點鐘發微信动畫圖片畀我, 同我講早晨, 但我到 ...

哈哈!有陣時見到佢對史高拉李大哥,咁痴纏,又癡情,我都覺得佢幾可愛{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-5 21:27:42

史高拉李 發表於 2022-10-5 09:54
THANK YOU你先

史高拉李大哥唔使客氣,慢慢都唔遲,等你

史高拉李 發表於 2022-10-6 16:51:11

愛煲老藕 發表於 2022-10-5 21:26
哈哈!有陣時見到佢對史高拉李大哥,咁痴纏,又癡情,我都覺得佢幾可愛 ...

佢呢啲唔係癡纏癡情, 而係當我係士啤呔, 到佢真係撈唔掂勒, 佢咪開聲求我囉{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-10-6 16:52:16

愛煲老藕 發表於 2022-10-5 21:27
史高拉李大哥唔使客氣,慢慢都唔遲,等你

OK.....{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 21:38:51

史高拉李 發表於 2022-10-6 16:51
佢呢啲唔係癡纏癡情, 而係當我係士啤呔, 到佢真係撈唔掂勒, 佢咪開聲求我囉
...

水泡又好,士啤呔又好,呢條衰婆,就係知道史高拉李大哥好人,到走投無路嗰陣時先識得搵你

史高拉李 發表於 2022-10-6 22:05:50

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 21:38
水泡又好,士啤呔又好,呢條衰婆,就係知道史高拉李大哥好人,到走投無路嗰陣時先識得搵你 ...

尼三年來我冇揾過佢, 如果佢係醒目嘅話, 都知係乜一回事啦 , 佢E家仲懵鳩揪揪以為我係為咗疫情先唔揾佢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 22:12:58

史高拉李 發表於 2022-10-6 22:05
尼三年來我冇揾過佢, 如果佢係醒目嘅話, 都知係乜一回事啦 , 佢E家仲懵鳩揪揪以為我係為咗疫情先唔揾佢{: ...

哈哈!佢懵得嚟又幾可愛喎!好似d弱智中女咁{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-10-7 00:08:20

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 22:12
哈哈!佢懵得嚟又幾可愛喎!好似d弱智中女咁

哈哈.....你形容得佢好貼切, 藕兄, 好嘢{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 00:18:53

史高拉李 發表於 2022-10-7 00:08
哈哈.....你形容得佢好貼切, 藕兄, 好嘢

唔驚d女人蠢,最驚d蠢女人,以為自己好聰明,嗰吓最嘔血

史高拉李 發表於 2022-10-7 02:01:00

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 00:18
唔驚d女人蠢,最驚d蠢女人,以為自己好聰明,嗰吓最嘔血

就係啰, 我都畀爛賭凤姐差D激到呕血咁滞{:cry:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 18:00:36

史高拉李 發表於 2022-10-7 02:01
就係啰, 我都畀爛賭凤姐差D激到呕血咁滞

對住呢d傻婆,冇血壓高,都變有呀!

sbp1b26bb 發表於 2022-10-7 23:22:10

頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 兩個大波靚女都係好吸晴