史高拉李 發表於 2022-10-8 00:04:49

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 18:00
對住呢d傻婆,冇血壓高,都變有呀!

最撚煩係佢好似拜神唔見咗雞咁, 喺你隔離猛講佢賭錢嘅嘢{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 00:24:00

史高拉李 發表於 2022-10-8 00:04
最撚煩係佢好似拜神唔見咗雞咁, 喺你隔離猛講佢賭錢嘅嘢

都輸咗咁多錢,又輸到慣哂,仲咁多馬後炮

史高拉李 發表於 2022-10-8 00:38:13

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 00:24
都輸咗咁多錢,又輸到慣哂,仲咁多馬後炮

係呀, 佢把口冇時停㗎, 唔講嘢好似叫佢去死咁{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 15:40:25

史高拉李 發表於 2022-10-8 00:38
係呀, 佢把口冇時停㗎, 唔講嘢好似叫佢去死咁

咁多廢話講,吹簫好過啦

史高拉李 發表於 2022-10-9 12:24:46

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 15:40
咁多廢話講,吹簫好過啦

最撚仆街係佢一路吹一路同你講說話㗎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-9 19:21:09

史高拉李 發表於 2022-10-9 12:24
最撚仆街係佢一路吹一路同你講說話㗎

哈哈!佢咁識擅用時間既,史高拉李大哥有冇即時叫佢收嗲

史高拉李 發表於 2022-10-9 21:51:42

愛煲老藕 發表於 2022-10-9 19:21
哈哈!佢咁識擅用時間既,史高拉李大哥有冇即時叫佢收嗲

有次我直情同佢講, 你冇興趣咁我著衫走啦, 我咪放低兩舊水畀佢, 佢又冇出聲留我, 我放低兩舊水佢即刻袋咗落袋, 咁我仲唔走做乜呀{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-9 22:16:07

史高拉李 發表於 2022-10-9 21:51
有次我直情同佢講, 你冇興趣咁我著衫走啦, 我咪放低兩舊水畀佢, 佢又冇出聲留我, 我放低兩舊水佢即刻袋咗 ...

咁仆街,佢真係衰過乞兒多多聲,肯定條八婆多謝都冇句啦

史高拉李 發表於 2022-10-9 23:36:37

愛煲老藕 發表於 2022-10-9 22:16
咁仆街,佢真係衰過乞兒多多聲,肯定條八婆多謝都冇句啦

我個人係思恩莫望報嘅, 佢講唔講有乜所謂啫, 我當施捨畀乞衣之嘛{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-10 21:09:51

史高拉李 發表於 2022-10-9 23:36
我個人係思恩莫望報嘅, 佢講唔講有乜所謂啫, 我當施捨畀乞衣之嘛
...

乞衣都好過佢,有d會講多謝架{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-11 10:43:55

愛煲老藕 發表於 2022-10-10 21:09
乞衣都好過佢,有d會講多謝架

呢啲嘢我又唔係咁太執著㗎喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-11 21:11:56

史高拉李 發表於 2022-10-11 10:43
呢啲嘢我又唔係咁太執著㗎喎

史高拉李大哥果然係不拘小節,唔斤斤計較既人

史高拉李 發表於 2022-10-12 12:26:17

愛煲老藕 發表於 2022-10-11 21:11
史高拉李大哥果然係不拘小節,唔斤斤計較既人

我呢個人就係咁㗎啦, 施恩莫望報, 望報就莫施恩{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-12 19:52:20

史高拉李 發表於 2022-10-12 12:26
我呢個人就係咁㗎啦, 施恩莫望報, 望報就莫施恩

咁咪即係只有你幫人,冇人幫你,史高拉李大哥你咪冇恩人?

史高拉李 發表於 2022-10-13 11:08:16

愛煲老藕 發表於 2022-10-12 19:52
咁咪即係只有你幫人,冇人幫你,史高拉李大哥你咪冇恩人?

幫到人係自己嘅福氣, 如果冇能力你又點樣幫人呢, 自己冇能力即係要人幫你啦, 你話我講得啱唔啱呀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-13 18:48:17

史高拉李 發表於 2022-10-13 11:08
幫到人係自己嘅福氣, 如果冇能力你又點樣幫人呢, 自己冇能力即係要人幫你啦, 你話我講得啱唔啱呀{:tongue ...

史高拉李大哥梗係講得啱喇!施比受更有福,呢個係永遠唔變嘅定律

史高拉李 發表於 2022-10-14 14:45:44

愛煲老藕 發表於 2022-10-13 18:48
史高拉李大哥梗係講得啱喇!施比受更有福,呢個係永遠唔變嘅定律

我有呢種性格, 都係拜我父母所賜{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-14 21:27:02

家教好,身教好,d仔女一定唔壞得去邊嘅,史高拉李大哥就係最好例子

愛煲老藕 發表於 2022-10-17 18:56:33

史高拉李 發表於 2022-10-14 14:45
我有呢種性格, 都係拜我父母所賜

咁史高拉李大哥,你有冇用番世伯同伯母教你嘅方法,教番你d仔女㗎?

ve7866 發表於 2022-10-18 00:35:18

very good. thank for your sharing

史高拉李 發表於 2022-10-18 13:57:10

愛煲老藕 發表於 2022-10-14 21:27
家教好,身教好,d仔女一定唔壞得去邊嘅,史高拉李大哥就係最好例子

我教仔女就好似騎師咁,應放則放,應收則收{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-10-18 13:59:55

愛煲老藕 發表於 2022-10-17 18:56
咁史高拉李大哥,你有冇用番世伯同伯母教你嘅方法,教番你d仔女㗎?

時代唔同哪,唔可以用番上一代嘅手法教仔女嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-18 20:53:53

史高拉李 發表於 2022-10-18 13:57
我教仔女就好似騎師咁,應放則放,應收則收

即係收放自如,咁史高拉李大哥一定係一個好爸爸

愛煲老藕 發表於 2022-10-18 20:54:55

史高拉李 發表於 2022-10-18 13:59
時代唔同哪,唔可以用番上一代嘅手法教仔女嘅

呢一代嘅細路比較反叛,更加難教,要用另類方法先搞得掂

史高拉李 發表於 2022-10-19 14:10:54

愛煲老藕 發表於 2022-10-18 20:53
即係收放自如,咁史高拉李大哥一定係一個好爸爸

咁我又唔夠膽認係好爸爸,旦從來冇人話我唔識教仔女,只有請教我用乜方法教得對仔女咁聽話啫{:soldier:}

史高拉李 發表於 2022-10-19 14:14:57

愛煲老藕 發表於 2022-10-18 20:54
呢一代嘅細路比較反叛,更加難教,要用另類方法先搞得掂

教小朋友要從細教起,唔好畀佢似竉生嬌,半路中途先教一定衰硬,由其中學先教肯定難搞添{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-19 17:33:15

史高拉李 發表於 2022-10-19 14:10
咁我又唔夠膽認係好爸爸,旦從來冇人話我唔識教仔女,只有請教我用乜方法教得對仔女咁聽話啫
...

咁梗係啦!史高拉李大哥你對仔女咁聽話,咁生性,d人梗係服你啦!就算小三個女,都係服你,多過服佢阿媽

愛煲老藕 發表於 2022-10-19 17:34:59

史高拉李 發表於 2022-10-19 14:14
教小朋友要從細教起,唔好畀佢似竉生嬌,半路中途先教一定衰硬,由其中學先教肯定難搞添
...

雖然我冇仔女,都絕對同意,因為細路仔越早教,越吸收邊d係好,邊d係唔好,好似白紙一張,梗係早d教最好啦

史高拉李 發表於 2022-10-20 14:29:06

愛煲老藕 發表於 2022-10-19 17:33
咁梗係啦!史高拉李大哥你對仔女咁聽話,咁生性,d人梗係服你啦!就算小三個女,都係服你,多過服佢阿媽 ...

我唔係認叻呀,小三個女真係好服我教佢㗎,我初初識小三時,佢同個女出街都好似挨契爺咁挨先同佢MOMMY出一次銜,就算出街都唔會一拍行,個女唔係喺前面行就係跟住佢MOMMY尾嚟行嘅咋,激到小三周時喊住鬧佢,問個女係咪佢係發瘋婆而避開佢喎{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-20 14:32:49

愛煲老藕 發表於 2022-10-19 17:34
雖然我冇仔女,都絕對同意,因為細路仔越早教,越吸收邊d係好,邊d係唔好,好似白紙一張,梗係早d教最好啦 ...

係呀,所以我對仔女係香港讀完中三我先至搞佢哋移民啫{:tongue:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14
查看完整版本: 兩個大波靚女都係好吸晴