Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 916|回復: 43

Re : 呢度仲有冇喜歡調教男奴的夫妻主/情侶主?

中級會員

呢度仲有冇喜歡調教男奴的夫妻主/情侶主?有的話,會喜歡玩點樣調教男奴?

我早好幾年前都有在網上認識過幾對夫妻 & 約出嚟玩,全部都係讓我服侍佢哋做,舔佢哋做緊時的位置,有同時舔到佢哋兩個人的器官,但就冇試過刻意服侍過個男嘅含。試過一次服侍完對夫妻做後,個太太想我服侍埋佢下面、舔乾淨佢下面流晒出來的液體,我當時都有啲衝動想跟佢指示做,最後都係冇咁做。

有冇男奴有過服侍夫妻主/情侶主做的經歷?有的話,可以分享講吓嗎?

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
iqu1314iqu + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

初級會員

有既話都想遇到
回復 支持 反對

論壇元老

算試过,不过系對方男人做奴

我都係只同妻主夫奴配搭嘅夫妻主玩。 C 兄可否講吓您嘅經歷?  詳情 回復 發表於 2024-2-21 18:10
回復 支持 反對

論壇元老

我中意做綠主調教情侶
回復 支持 反對

金牌會員

呢d機會唔多,有的話要好好享受
回復 支持 反對

中級會員

labo 發表於 2024-2-19 18:07
算試过,不过系對方男人做奴

我都係只同妻主夫奴配搭嘅夫妻主玩。 C 兄可否講吓您嘅經歷?

回復 支持 反對

1萬

論壇元老

好多年前同當時個SP約左對夫婦一齊玩
開始左先知佢地係妻主夫奴
當時有少少嚇親

C兄&您當時嘅SP當時點知佢哋係妻主夫奴關係?跟住佢哋點同您哋玩?  詳情 回復 發表於 2024-2-22 00:00
回復 支持 反對

中級會員

tailawyau 發表於 2024-2-21 19:53
好多年前同當時個SP約左對夫婦一齊玩
開始左先知佢地係妻主夫奴
當時有少少嚇親 ...

C兄&您當時嘅SP當時點知佢哋係妻主夫奴關係?跟住佢哋點同您哋玩?

其實都好多年前既事 當時嗰位SP係一位夜總會公關 點同佢搭上就一個長篇故事 有機會先講 嗰次之所以會同對夫婦出嚟都係因為佢工作關係 會比較長篇 大家有興趣知嗎?  詳情 回復 發表於 2024-2-24 05:39
回復 支持 反對

中級會員

我早前在這個論壇開過一條貼文講我俾兩任前妻戴我綠帽&性虐調教、槽質&羞辱嘅經歷。在我俾第一任前妻戴我綠帽、羞辱、槽質&最後什至離棄,經過呢啲事後,我至認識自己原來有綠奴傾向,鍾意俾老婆/女主人支配、槽質、屈辱,願意喺性慾上完全服從老婆/女主人嘅支配。於是我就開始成人網上揾 sp 女主,希望認識到一個有機會最終做埋我妻主嘅 sp。點知單女 sp 就識唔到啦,反而認識咗幾對夫妻主/情侶主,同啲夫妻主/情侶主嘅老公在網上傾熟後,就約出嚟飲嘢大家正式見面,最後就約埋出嚟玩。在未認識我第二任前妻嗰段時間內,我就係咁同幾對夫妻主/情侶主約出嚟玩過啦。  前幾日在這個論壇開多咗呢條新貼文,係關於服侍夫妻主/情侶主,希望睇吓有冇在呢方面有經驗嘅師兄/師姐會否唔介意講吓佢哋嘅經歷。只係呢幾日都冇乜分享經驗回應,咁我想或者試吓在呢度由我首先講吓自己服侍過幾對妻主夫奴配搭嘅夫妻主經歷。至於舊貼文嗰度就留返嚟分享吓我如何結識我第二任前妻&之後點樣自願做咗佢嘅綠奴、佢點樣又再俾綠帽我戴&慢慢調生理上及心理上加重調教我咗佢可以隨時、隨意點樣羞辱、槽質都唔會反抗嘅重度夫奴。
回復 支持 反對

中級會員

我記得第一次在一個成人交友網站發貼徵求 sp 時,我在自我介紹資料內寫咗我鍾意俾女人支配、槽質、屈辱,想揾個年紀較成熟嘅 sp,我願意喺性慾上完全服從佢嘅支配、服侍佢。我希望大家玩熟咗,若覺得夾的話,可以一直發展成為妻主、夫奴嘅關係。  我發貼後最初幾個星期都收唔到一個回應訊息,之後就開始收到幾個回應訊息,只係全部都係啲垃圾訊息,有啲係好無聊咁嘲諷我痴線、冇撚用,另外就居然有自稱係男主嘅想揾基奴,內容都極噁心。我呢世人對所謂男主係頂度厭惡,再加上話想揾基奴喎,我就梗係即時全部 block 晒佢啦。  我發貼後最初個多月就係咁毫無進展,本來我都認為呢個成人交友網站應該幫唔到我識 sp 嘅啦,不過都盡吓最後努力,即管俾少少錢做付費會員一個月試吓囉。咁我網上俾咗會費後,唔夠一星期,居然真係收到一個內容幾認真嘅回應訊息,不過就唔係我最初想認識嘅單身女性,而係一個自稱係一對夫婦嘅訊息。  我在網上認識嘅呢對夫婦就係之後第一對約我出嚟玩嘅夫婦。我收到嘅係呢對夫婦中嘅老公俾我訊息,為方便起見,我呢度就叫佢做 P 先生、個老婆做 M 太太。P 先生在佢俾我嘅訊息中講,睇到我介紹自己嘅資料,提到鍾意俾女人支配、糟質、屈辱,想做佢嘅性奴咁服從佢嘅支配、服侍佢,P 先生好想同我互相認識了解深入啲,之後再睇吓會否大家覺合適約出嚟玩。  P 先生在俾我嘅回覆訊息中,話睇完我介紹自己嘅資料,佢印象幾深刻,所以想再深入啲認識我願意做性奴、俾女人槽質 & 支配仲可以去到幾盡。我於是在網上同 P 先生好深入咁互相交換更多資料,傾咗成個多月後,俾大家了解清楚對方更多。我喺呢個月內,同 P 先生嘅閒聊中,我講晒俾第一任前妻槽質、羞辱、性虐嘅事佢知,P 先生亦講我知佢太太都係一個好強勢嘅女人,極鍾意喺床上支配男人,後來慢慢仲發展到鍾意羞辱、性虐男伴。而 P 先生自己就只有綠夫癖好,鍾意睇住老婆在自己面前同另一個男人做愛,都算係有受辱癖好,但就接受唔到做夫奴,俾自己太太槽質、性虐。但佢話當佢睇住佢太太在佢面前羞辱、支配、性虐個男奴時,佢亦會睇到感覺好刺激、興奮。

大家溝通好,知到底線就玩得開心!  詳情 回復 發表於 2024-2-23 22:03
回復 支持 反對

金牌會員

我就調教老婆上下真空穿長T攞外賣比外賣仔吸,應該算係綠奴。

我曾經用過綠奴去形容一個人夫,比人屌到我反艇  詳情 回復 發表於 2024-2-23 22:05
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-2-23 21:19
我記得第一次在一個成人交友網站發貼徵求 sp 時,我在自我介紹資料內寫咗我鍾意俾女人支配、槽質、屈辱,想 ...

大家溝通好,知到底線就玩得開心!

我見到老婆走光露出比外賣佬睇到不知幾興奮刺激,同時老婆本身都話係老公面前露出果種又羞恥又刺激感覺,所帶來快感前所未有,我認係綠奴點會鬧你。  詳情 回復 發表於 2024-2-24 08:18
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Yut768 發表於 2024-2-23 21:25
我就調教老婆上下真空穿長T攞外賣比外賣仔吸,應該算係綠奴。

我曾經用過綠奴去形容一個人夫,比人屌到我反艇
回復 支持 0 反對 1

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-2-22 00:00
C兄&您當時嘅SP當時點知佢哋係妻主夫奴關係?跟住佢哋點同您哋玩?

其實都好多年前既事
當時嗰位SP係一位夜總會公關
點同佢搭上就一個長篇故事
有機會先講

嗰次之所以會同對夫婦出嚟都係因為佢工作關係
會比較長篇
大家有興趣知嗎?

當然有興趣睇 C 兄您嘅經歷啦!我開呢條貼文就係想多啲人分享佢哋各自嘅精彩經歷。  詳情 回復 發表於 2024-2-26 22:44
好有興趣呀!每個人都有獨特既經歴,非常精彩  詳情 回復 發表於 2024-2-24 13:08
回復 支持 反對

高級會員

tailawyau師兄, 聽落幾特別, 當然有興趣啦!
回復 支持 反對

金牌會員

peterpeterpet1 發表於 2024-2-23 22:03
大家溝通好,知到底線就玩得開心!

我見到老婆走光露出比外賣佬睇到不知幾興奮刺激,同時老婆本身都話係老公面前露出果種又羞恥又刺激感覺,所帶來快感前所未有,我認係綠奴點會鬧你。

我聽到都非常正!難得兩公婆夾到玩!益左外買佬  詳情 回復 發表於 2024-2-24 13:10
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

tailawyau 發表於 2024-2-24 05:39
其實都好多年前既事

好有興趣呀!每個人都有獨特既經歴,非常精彩
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Yut768 發表於 2024-2-24 08:18
我見到老婆走光露出比外賣佬睇到不知幾興奮刺激,同時老婆本身都話係老公面前露出果種又羞恥又刺激感覺, ...

我聽到都非常正!難得兩公婆夾到玩!益左外買佬

我最終想老婆出面果件T都除埋,等佢全裸攞外賣,但老婆話全裸太過難為情,暫時未接受到。  詳情 回復 發表於 2024-2-24 13:31
回復 支持 反對

金牌會員

peterpeterpet1 發表於 2024-2-24 13:10
我聽到都非常正!難得兩公婆夾到玩!益左外買佬

我最終想老婆出面果件T都除埋,等佢全裸攞外賣,但老婆話全裸太過難為情,暫時未接受到。
回復 支持 反對

中級會員

繼續講我認識第一對夫妻主&跟住同佢哋約玩嘅經歷。
回復 支持 反對

中級會員

其實我感覺同我玩啲夫妻嘅老公,全部都有綠奴情意結。佢哋一方面好想做老婆嘅綠奴,另一方面又唔想俾自己老婆槽質、羞辱,好驚做咗老婆嘅綠奴後自己永遠無法喺老婆面前抬得起頭,於是就揾我返去俾老婆當住自己面槽質、羞辱我,當場睇住我俾佢哋老婆性虐時,佢哋好容易就能夠代入咗我做奴嘅角色 & 心情,於是佢哋就只需要做自己老婆嘅綠夫、唔需要做綠奴,咁就可以享受到綠 + 奴嘅羞恥感所帶俾佢哋嘅興奮。可能我都試過前妻俾綠帽我戴 & 槽質+羞辱嘅經驗,所以好容易就同呢啲綠夫溝通到、好快就好投契。
回復 支持 反對

中級會員

P 先生話佢同太太在網上揾人玩都有一段時間了,其中有揾過其他夫婦玩 4P,亦有試過揾單男玩 3P,只有未試過揾單女玩,因為佢太太極度反對佢同另一個單女玩。佢哋最初揾其他夫婦試玩 4P 都係單純由交換性伴開始,同其他夫婦玩咗幾次 4P 交換性伴後,P 先生發覺佢太太開始再提唔起興趣約人玩,佢就問佢太太點解唔想再約人玩,M 太太就直接同佢講唔鍾意被動地同另一個男人做愛,同時又見到自己個老公在旁邊好享受地同另一個女人做愛,完全感覺唔到性興奮。  P 先生當然心知肚明了解自己個老婆嘅真正想法啦。於是就問佢太太不如轉下玩法,揾個單男玩 3P 一齊服侍 M  太太好唔好。M 太太就回應話如果 P 先生唔介意的話,又不妨試吓咁玩。於是 P 先生就開始在網上揾單男同佢哋夫婦兩個一齊玩 3P。P 先生講佢哋之前就咁約過好幾個唔同嘅單男出嚟玩,可惜佢太太就愈玩愈唔滿意。P 先生話佢之前同啲單男玩之前都有要求佢哋要服侍好 M 太太至最重要,只係啲單男都唔能夠服侍到佢太太開心,特別係冇一個可以口舌服侍到 M 太太滿意,有啲可能唔係好識點服侍,有啲就根本唔願意口舌服侍女性,反而想個女性服侍返佢,全部都係隨意咁乃幾吓後,就想隨即上馬插西。  於是 P 先生就開始專心在網上結識嗰啲聲明自己係鍾意俾女性支配嘅單男約出嚟玩。當佢見我在網上自己介紹提到鍾意俾女性支配、槽質、屈辱,即係引起佢想揾我玩嘅興趣。佢同我在網上斷斷續續聊天,互相認識咗都接近個多月,佢終於約我出嚟飲杯嘢、正式大家真正見吓面。佢約咗我去九龍塘又一城商場內一間較高檔、清靜嘅咖啡室飲嘢。佢係先去到坐低等我嘅,我去到時好快就揾到佢了,當時佢俾我感覺只係一個好普通樣貌、身材又唔係高大嘅人,唔認識的話根本在街上見過都唔會記佢嘅。我哋坐低閒聊咗一陣,佢就俾佢手機內 M 太太啲照片我睇,有幾張係平時啲生活照,另外亦有幾張只著住性感內褲、露出上身嘅艶照。  我睇完 M 太太啲照片後,覺得樣貌唔算係傾國傾城,但我感覺佢好冷艷、好有韻味,對我有極大吸引力。佢嘅身材就更加極索,身高應該有 1.6 米以上,唔太瘦、亦唔係肥,感覺係啱啱好,直頭係冷艷女主嘅樣板,我當時都唔敢相信我將會可以做佢嘅私人性奴去服侍佢。P 先生見我睇到目瞪口呆個樣,佢就微笑住咁問我想唔想有機會俾佢太太羞辱、性虐,好似做佢嘅性奴咁去服侍佢,我當然急不及待咁話想啦。P 先生跟住就話要俾我嘅照片佢太太過目先,最終由佢太太決定會否選擇我去服侍佢。我回應話冇問題,P 先生就即時用佢部手機影低我幾張面部大特寫照片 & 全身照片。之後我哋聊多一陣就結束咗嗰次會面啦。  我同 P 先生見完第一次面後幾日,終日不停咁等佢俾訊息我關於佢太太嘅反應,心中都感覺幾忐忑。一時諗吓佢會否係騙子,但我又覺得佢個樣真係唔似騙子,而且佢從來冇要求我俾任何嘢佢,同我後來在網上遇過嘅嗰幾個騙子表現完全唔同,但我又諗世界上應該唔會有咁著數嘅事架。

非常精彩,我就無咁精彩既經歴  詳情 回復 發表於 2024-2-27 00:20
回復 支持 反對

中級會員

tailawyau 發表於 2024-2-24 05:39
其實都好多年前既事

當然有興趣睇 C 兄您嘅經歷啦!我開呢條貼文就係想多啲人分享佢哋各自嘅精彩經歷。
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-2-26 22:40
P 先生話佢同太太在網上揾人玩都有一段時間了,其中有揾過其他夫婦玩 4P,亦有試過揾單男玩 3P,只有未試過 ...

非常精彩,我就無咁精彩既經歴
回復 支持 反對

中級會員

再繼續講我同第一對夫妻主約玩嘅經歷。
回復 支持 反對

中級會員

終於第一次見面一星期後,P 先生又再聯絡我溝通最新情況。佢話我知 M 太太基本上唔抗拒我去服侍佢,但因為佢哋之前同幾個單男玩過嘅經驗唔係咁好,感覺啲單男只想插西,根本唔能夠專注服侍好 M 太太,所以 M 太太要求我完全跟隨大家都預先同意咗如何服侍 M 太太嘅內容細節去玩,P 先生問我咁安排會否可以接受。我即時諗到之前俾我第一任前妻槽質、羞辱嘅內容都可以接受到,我應該都可以接受到 M 太太支配我去性愛服侍佢嘅内容啦。於是我就即時答應 P 先生 & M 太太嘅條件,但我要堅持底線係唔會服侍 P 先生 & 同佢唔可以有好 close 嘅身體接觸。  P 先生表示要同佢太太商議吓我嘅要求後至可以再回覆我。之後過咗一日, P 先生好快就俾訊息回覆我,佢太太覺得我提出嘅底線冇問題。P 先生接住要我隨時等佢通知幾時可以出嚟服侍 M 太太。佢話 M 太太 & 佢兩個工作都好忙,未必可以預早太多時間通知我出嚟玩,要我 standby 出嚟服侍佢太太,不過 M 太太想我到時睇落似足佢個性奴咁樣,要我預先剃清晒格肋底 & 下身 jj 啲恥毛至出嚟玩。  過咗幾日,P 先生又再聯絡我,呢次佢俾咗一封好長內容嘅訊息我,入面詳細列晒佢 & M 太太想同我玩嘅內容情節,細節程度就同一個有晒對白嘅劇本一模一樣。P 先生要我提早記清楚所有到時要服侍佢太太嘅內容 & 要回應 M 太太嘅對話內容、什至係語氣態度。P 先生仲吩咐我跟住每日都要剃乾淨格肋底 & 下身 jj 啲恥毛,standby 佢可能隨時傳召我去服侍 M 太太。  接著幾日我真係照足 P 先生吩咐咁做,每日沖涼時順便剃毛,平時一有時間就記熟要服侍 M 太太嘅內容細節 & 需要回應佢說話嘅每句對白,包括態度 & 語調。呢段時間我真係全身已經預先入晒準備做 M 太太個私人性奴嘅狀態。
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

漸入正題,期待
回復 支持 反對

初級會員

期待更新
回復

中級會員

抱歉隔咗咁耐至更新。
回復 支持 反對

中級會員

過咗一星期後嘅星期五下午,我呢次收到 P 先生嘅來電,佢話佢太太同佢講突然好想玩奴 & 享受吓個性奴嘅服侍,要我嗰日下班後隨時接電話去服侍 M 太太,仲要我自己想辦法沖乾淨涼後等電話。於是嗰日我準時下班,在快餐店簡單咁食咗個晚餐後就急不及待咁返屋企,沖乾淨涼、又再剃乾淨啲毛後就好忐忑咁等接電話。  我等咗好耐、等到晚上九時多才又接到 P 先生嘅來電。出乎意料佢唔係叫我去某間酒店,而係叫我去九龍塘筆架山一個豪宅屋企,佢叫我搭的士去到個屋苑大門口落車後就俾電話佢,佢會落嚟接我。  我接完 P 先生俾我個電話,即刻就外出搭的士去佢俾我嘅地址。在嗰個豪宅屋苑大門外落咗的士,我即刻打返電話 P 先生通知佢我到咗。嗰個豪宅屋苑嘅保安好嚴謹,基本上若果冇 P 先生帶領住,我係連門口都入唔到嘅。我在大門口等咗十多分鐘,P 先生就落到嚟大門口帶我上去佢住嗰棟大廈。  P 先生帶我去到佢屋企單位門口,佢係自己用門匙開門叫我入去,入去後我發覺單位內好靜,只聽到好細聲嘅輕音樂播放緊,屋內嘅燈光亦調教到較暗、但感覺好柔和,整個環境就令人感覺好舒服、好放鬆。我站在大門位置一刻讓自己適應到屋內嘅柔和燈光 & 音樂聲後,見到單位客廳內張疏化上坐著一個女士,我估計應該係 M 太太了。  我睇清楚啲單位內嘅環境,見到客廳擺放著一張曲尺型大疏化,M 太太就好放鬆、好舒適咁坐在疏化個曲尺角落位置,雙腳亦好休閒咁擱在疏化延伸出嚟個曲尺位置上,一邊好放鬆咁聽住輕音樂,一邊揸住杯紅酒、慢慢咁輕啜享受。  P 先生叫我站在大門位置等一等,佢就慢慢行近 M 太太身旁,又彎下腰在 M 太太耳邊輕聲講了幾句說話,M 太太聽完 P 先生嘅說話後,慢慢抬頭不經意咁冷冷地望了我一眼。我跟住至睇清楚 M 太太當時嘅型態,佢當時身上只穿著一件白色毛巾睡袍,腳上穿著一對白色毛巾厚拖鞋,睡袍上身低胸交叉位置露出了乳房上半部,睡袍下身交叉位置就露出了佢雙腿大部份,我當時直覺佢睡袍內應該係真空,感覺佢真人比我見過相片中嘅佢更冷艷性感。  P 先生喺佢太太耳邊細聲講咗幾句後,就向我揮手示意行埋去。我慢慢咁一邊行埋去、一邊仔細咁睇清楚M 太太,我發覺 M 太太啲皮膚真係非常白滑、幼嫩,膚色白中透粉紅,加上佢嗰種冷艷嘅氣質,身段又好誘惑性感,令我感覺佢的確極度美艷動人。  我行到埋去企在 M 太太腳旁,P 先生就向住我抬起手慢慢由上身指向下身,示意我脫光衣服。於是我就按住之前記熟咗嘅服侍內容情節,徐徐咁脫光所有外衣 & 內衣褲。當我脫光衣服咁企喺 M 太太面前時,我係人生第一次全身裸體咁俾人當作一件貨品去檢視,當刻真係有啲感覺好羞恥 & 尷尬。
回復 支持 反對