Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
返回列表 發新帖
樓主: Licco1969

Re : 呢度仲有冇喜歡調教男奴的夫妻主/情侶主?

金牌會員

師兄經歷值得回味
回復 支持 反對

中級會員

再繼續講我同第一對夫約玩嘅經歷。
回復 支持 反對

中級會員

在我慢步行埋去 M 太太旁邊 & 脫光衣服嘅過程中,我留意到 M 太太完全冇望過我一眼,佢全程只對我擺出一副極鄙視嘅態度,當我全身裸露咁企在佢腳邊嗰幾十秒靜默時間內,我內心感受到極度自卑、羞恥。但當見到 M 太太極冷艷性感嘅樣貌 & 身姿嗰一刻,我又非常渴望可以留低做佢嘅性奴去服侍佢,就連我下身條 jj 都不受控咁扯硬起嚟。當時我真係好驚會俾佢即時彈我走。  我全身裸露咁企在 M 太太腳邊廿多秒後,當時 P 先生已經坐咗在佢太太身邊,佢又再在佢太太耳邊輕聲咁問 M 太太:“Ok 嗎?”  嗰刻 M 太太先至又好鄙視咁再望我一眼,接著佢好冷冷咁輕聲回應 P 先生:“算 Ok 啦。都要一陣睇埋表現至再講啦。”  P 先生聽完佢太太嘅說話,轉身望向我揮手劃咗個圓圈 & 指向地下,我於是跟指示原地踏步轉身咗一個圈,接著就跪低在 M 太太腳邊。  我除晒衫跪在 M 太太腳邊後,又按 P 先生吩咐雙手向後撑住地下、雙腿兩邊撐開,用好羞辱嘅姿勢露晒自己嘅下體俾佢太太睇清楚。M 太太冷冷咁望一望當時感覺好羞恥嘅我,佢就本來將擱在疏化上嘅雙腳伸向我身上,接著仲用著住白色毛巾拖鞋嘅右腳慢慢伸向我下體去狎弄我條 jj,當時嘅氣氛 & M 太太嘅誘惑動作,令我即刻感覺從未試過咁興奮 & 條 jj 更加硬到差啲俾佢狎玩到射咗出嚟。
回復 支持 反對

金牌會員

樓主咁樣比夫婦羞辱, 真係要有被虐狂先玩得起.
回復 支持 反對

中級會員

仲有更羞辱嘅經歷,等我再慢慢講落去啦。
回復 支持 反對

中級會員

M 太太用腳狎弄我條 jj 一陣後,佢都好似感覺到我就快忍唔住要射嘅時候,佢慢慢將右腳伸向我上半身、轉去逗弄我嘅乳頭,佢又伸埋隻左腳去狎玩我塊臉上,一邊逗住我個下巴、一邊好鄙視咁冷冷吩咐我:“同我除咗對拖鞋、輕力啲同我按摩吓對腳掌。”  我聽完 M 太太咁嘅吩咐後,立即跪返正起身,並且按著 P 先生之前指示要回應佢嘅方式,抖起精神回答 M 太太:“Madam、好榮幸可以服侍您,請您隨意吩咐我,我會完全依照您嘅吩咐做的。”  M 太太聽完我講之後,好輕鬆咁就將雙腳伸到我嘴邊,我即刻記起 P 先生之前在訊息內俾我嘅指示,於是不敢怠慢,用口幫 M 太太除低腳上雙白色拖鞋。接著我就開始服侍 M 太太按摩佢右邊隻腳掌,即時我在好近距離清楚咁睇到佢對腳,十隻腳趾都塗上性感誘人嘅桃紅色甲油,配上雙腳白中透粉紅嘅膚色,同時我又摸到佢隻腳非常白滑幼嫩,令我即刻興奮到極點,下身條 jj 又再硬起晒。M 太太當時即刻察覺到我嘅性興奮,佢好似驚我仲唔夠尷尬咁,好自然地伸出佢隻左腳向我下身,又開始輕力咁慢慢狎玩我條硬晒嘅 jj。

好有現塲感,期待更生  詳情 回復 發表於 2024-3-30 00:24
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-3-29 23:07
M 太太用腳狎弄我條 jj 一陣後,佢都好似感覺到我就快忍唔住要射嘅時候,佢慢慢將右腳伸向我上半身、轉去逗 ...

好有現塲感,期待更生
回復 支持 反對

中級會員

好,再繼續。
回復

中級會員

M 太太用左腳狎玩我條 jj 一陣,見我就快招架唔嚟,我條 jj 仲流晒淫水,整濕埋佢隻腳,於是佢先慢慢停止狎玩我條 jj,接著就用左腳逗住我下巴,又再用好冷漠嘅語氣、但又帶出少少淫邪嘅表情對我講:“您天生都幾淫賤嘅喎。”  聽完 M 太太對我嘅羞辱,我即時感覺好愕然,極大嘅羞恥 & 自卑感同時湧上心頭,但同時又感覺極興奮,全身呆咗唔識回應十多秒後,我至醒起應該要點樣回應 M 太太,於是就好卑賤咁回應 M 太太:“好榮幸做到 Madam 嘅奴才,如果奴才有任何令 Madam 唔滿意嘅地方,請 Madam 隨意責罰。”  M 太太聽到我居然咁卑賤回應佢,佢用更加鄙視嘅目光望一望我,又對我冷笑咗一吓,接著又好冷漠咁對我講:“你放心,到時我會即刻講你知如何罰您嘅啦。”  M 太太對我講完後,又即時將佢之前俾我啲淫水整濕咗隻左腳伸到我口前,又好冷酷咁對我講:“同我舔返乾淨佢。”

又真係幾辱  詳情 回復 發表於 2024-4-2 00:06
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-4-2 00:00
M 太太用左腳狎玩我條 jj 一陣,見我就快招架唔嚟,我條 jj 仲流晒淫水,整濕埋佢隻腳,於是佢先慢慢停止 ...

又真係幾辱
回復 支持 反對

中級會員

繼續講。
回復

中級會員

我聽到 M 太太居然吩咐我幫佢乃腳,我興奮到手都震晒,即刻用雙手捧起佢隻左腳開始慢慢咁乃,先乃返乾淨我條 jj 剛剛漏出嚟留喺佢隻腳背上啲淫水,嗰刻係我人生第一次俾女人命令我去乃返自己啲淫水,感覺自己好卑賤、好羞恥。我乃乾淨佢個腳背後,M 太太又將佢隻左腳啲腳趾大力咁伸入我口內,我當然即時完全意會佢嘅吩咐,開始好温柔一隻又一隻咁啜勻晒佢左腳啲腳趾。  M 太太保養得好好,好有女人味,外表都好企理、好干淨。呢對夫婦應該都係富貴人家。M 太有用大量香水搽身,我跪在佢腳邊,除咗聞到成熟嘅女人味道,仲有聞到佢全身都有好濃郁、又好高雅嘅香水味。  M 太太嗰刻應該仲未沖涼,就要我跪低服侍佢乃腳趾,但我都只係聞到佢少少腳味加埋啲香水味,居然感覺好正。而且我發覺佢對腳部都好好保養,一雙腳好滑溜、幼嫩,腳底完全發現唔到有死皮,佢應該日常都有不停做皮膚護理、包括腳部護理。

保養好,索人妻  詳情 回復 發表於 2024-4-18 15:04
回復 支持 反對

金牌會員

Verygood, 再等師兄 update
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Licco1969 發表於 2024-4-18 01:24
我聽到 M 太太居然吩咐我幫佢乃腳,我興奮到手都震晒,即刻用雙手捧起佢隻左腳開始慢慢咁乃,先乃返乾淨我 ...

保養好,索人妻
回復 支持 反對