愛煲老藕 發表於 2022-1-14 23:53:44

史高拉李 發表於 2022-1-14 16:53
男嘅仲有馬明添, 塊面冇曬啲火山窿

但都有靚女,整咗好樣好多,嗰個就係周汶錡,其他好似容祖兒咁樣,整咗仲醜咗

史高拉李 發表於 2022-1-15 09:30:45

愛煲老藕 發表於 2022-1-14 23:53
但都有靚女,整咗好樣好多,嗰個就係周汶錡,其他好似容祖兒咁樣,整咗仲醜咗 ...

容祖兒本身上唇短, 點整都係咁醜樣嘅啦{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-15 23:18:17

史高拉李 發表於 2022-1-15 09:30
容祖兒本身上唇短, 點整都係咁醜樣嘅啦

話時話,講真容祖兒阿媽,靚過佢個女好多

史高拉李 發表於 2022-1-16 11:40:05

愛煲老藕 發表於 2022-1-15 23:18
話時話,講真容祖兒阿媽,靚過佢個女好多

咁我冇乜留意喎, 我好少睇啲八卦娛樂新聞{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-16 23:43:09

史高拉李 發表於 2022-1-16 11:40
咁我冇乜留意喎, 我好少睇啲八卦娛樂新聞

呢個就係容祖兒個老母

http://y0.ifengimg.com/cmpp/2015/05/11/09/fbdeae69-1c91-4e20-9777-50edd1da7825_size102_w500_h500.jpg

史高拉李 發表於 2022-1-17 12:22:34

我覺得佢阿媽同佢一樣咁醜樣{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-17 23:14:15

史高拉李 發表於 2022-1-17 12:22
我覺得佢阿媽同佢一樣咁醜樣

都可以咁講,佢係普通醜,佢個女人超級醜,可以講話臭坑出臭草{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-1-18 14:47:27

愛煲老藕 發表於 2022-1-17 23:14
都可以咁講,佢係普通醜,佢個女人超級醜,可以講話臭坑出臭草

睇佢個款普通C9一名, 絕對唔稱得上係靚{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-18 23:25:37

史高拉李 發表於 2022-1-18 14:47
睇佢個款普通C9一名, 絕對唔稱得上係靚

有人講楊受成搞到佢兩母女,呢個楊受成都算飢不擇食

史高拉李 發表於 2022-1-19 11:03:53

愛煲老藕 發表於 2022-1-18 23:25
有人講楊受成搞到佢兩母女,呢個楊受成都算飢不擇食

咁話曬佢兩母女都有啲知名度吖嘛, 唔玩就笨囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-20 00:18:34

史高拉李 發表於 2022-1-19 11:03
咁話曬佢兩母女都有啲知名度吖嘛, 唔玩就笨囉

比我同史高拉李大哥肯定2p,3p都唔會玩{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-1-20 11:34:11

愛煲老藕 發表於 2022-1-20 00:18
比我同史高拉李大哥肯定2p,3p都唔會玩

歌后我邊度有資格玩啫{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-20 23:23:50

史高拉李 發表於 2022-1-20 11:34
歌后我邊度有資格玩啫

我真係唔覺得容祖兒係歌后,只不過香港樂壇女歌星唔係咁多唱得好,我覺得鄧紫棋都唱得好過佢啦!

史高拉李 發表於 2022-1-21 11:35:13

愛煲老藕 發表於 2022-1-20 23:23
我真係唔覺得容祖兒係歌后,只不過香港樂壇女歌星唔係咁多唱得好,我覺得鄧紫棋都唱得好過佢啦! ...

阿嬌同阿sa唱歌都係唔得啦{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-21 23:37:37

史高拉李 發表於 2022-1-21 11:35
阿嬌同阿sa唱歌都係唔得啦

咁就唔好啦!普通肥豐滿,我都頂得順,大肥婆我真係食唔到,成日形住佢哋個身好臭,又臭狐嘅

史高拉李 發表於 2022-1-22 12:01:57

愛煲老藕 發表於 2022-1-21 23:37
咁就唔好啦!普通肥豐滿,我都頂得順,大肥婆我真係食唔到,成日形住佢哋個身好臭,又臭狐嘅 ...

{:sweat:}{:sweat:}{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-22 23:58:32

史高拉李 發表於 2022-1-21 11:35
阿嬌同阿sa唱歌都係唔得啦

阿sa阿嬌,一定要揀一件史高拉李大哥,鍾意邊個多d呀?我就鍾意阿嬌

史高拉李 發表於 2022-1-23 11:48:46

愛煲老藕 發表於 2022-1-22 23:58
阿sa阿嬌,一定要揀一件史高拉李大哥,鍾意邊個多d呀?我就鍾意阿嬌

阿嬌闊口大面邊度靚㗎, 我鍾意後生時嘅阿sa{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-23 23:08:53

史高拉李 發表於 2022-1-23 11:48
阿嬌闊口大面邊度靚㗎, 我鍾意後生時嘅阿sa

我貪阿嬌佢夠淫賤,同埋對波大d,阿Sa飛機場,睇佢衰樣,唔識屌西多

史高拉李 發表於 2022-1-24 16:57:22

愛煲老藕 發表於 2022-1-23 23:08
我貪阿嬌佢夠淫賤,同埋對波大d,阿Sa飛機場,睇佢衰樣,唔識屌西多

係喎, 你以前有冇睇過陳冠希同阿嬌嗰啲床上照呀{:wondering:}

果是我有曬陳冠希喺電腦啲相同埋短片, 睇到好鬼頂癮{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-24 23:34:04

史高拉李 發表於 2022-1-24 16:57
係喎, 你以前有冇睇過陳冠希同阿嬌嗰啲床上照呀

有呀!好記得陳冠希嗰條賓州好靚好乾淨添,張柏芝就明顯假波,阿嬌表情好淫賤,咁多個之中Bo Bo陳文媛最正

史高拉李 發表於 2022-1-25 11:50:36

愛煲老藕 發表於 2022-1-24 23:34
有呀!好記得陳冠希嗰條賓州好靚好乾淨添,張柏芝就明顯假波,阿嬌表情好淫賤,咁多個之中Bo Bo陳文媛最正 ...

另外仲有兩個歌星仔, 你有冇睇過呀{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-25 23:27:34

史高拉李 發表於 2022-1-25 11:50
另外仲有兩個歌星仔, 你有冇睇過呀

好似就冇啦,史高拉李大哥,咁多個之中,邊一輯最靚呀?

史高拉李 發表於 2022-1-26 10:14:32

愛煲老藕 發表於 2022-1-25 23:27
好似就冇啦,史高拉李大哥,咁多個之中,邊一輯最靚呀?

咁你係睇睇漏咗囉, 果次事件一爆出嚟, 係我嘅群組另一個網友即刻通知我, 我即刻上網download曬, 淨係照片都四百幾五百張, 另外有十套八套片, 阿嬌同bobo D相冇另外兩個嘅咁精彩, 兩條女身材又好样又靚{:tongue:}

嗰晚仲足足搞咗我一晚通宵冇瞓過{:titter:}

sasa13 發表於 2022-1-26 20:42:20

{:titter:}{:titter:}

Johnwan2012 發表於 2022-1-26 20:51:08

Let me ccccc

olwenleung 發表於 2022-1-26 21:33:25

珍惜眼前人

愛煲老藕 發表於 2022-1-27 00:31:40

史高拉李 發表於 2022-1-26 10:14
咁你係睇睇漏咗囉, 果次事件一爆出嚟, 係我嘅群組另一個網友即刻通知我, 我即刻上網download曬, 淨係照片 ...

咁史高拉李大哥你點睇陳冠希嗰件事先?我就覺得香港d人唔啱,要佢退出娛樂圈,根本佢都係一個受害者

史高拉李 發表於 2022-1-27 10:02:57

愛煲老藕 發表於 2022-1-27 00:31
咁史高拉李大哥你點睇陳冠希嗰件事先?我就覺得香港d人唔啱,要佢退出娛樂圈,根本佢都係一個受害者 ...

咁都冇計㗎, 鬼叫佢入咗娛樂圈咩, 食得鹹魚抵得渴, 影視圈就係咁現實㗎啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-1-27 23:23:10

史高拉李 發表於 2022-1-27 10:02
咁都冇計㗎, 鬼叫佢入咗娛樂圈咩, 食得鹹魚抵得渴, 影視圈就係咁現實㗎啦
...

我就話香港人憎人富貴厭人窮,見到人哋食到好嘢,唔抵得就真
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 當年放生佢,到而家都有揼春嘅感覺