愛煲老藕 發表於 2022-2-23 23:20:56

史高拉李 發表於 2022-2-23 15:32
係就真係趁早喇, 唔該

呢d消息都係藍絲憎佢嘅陣型傳出嚟嘅!睇佢衰樣面皮咁厚,點會肯躝屍趌路辭職呀

史高拉李 發表於 2022-2-24 18:37:42

愛煲老藕 發表於 2022-2-23 23:20
呢d消息都係藍絲憎佢嘅陣型傳出嚟嘅!睇佢衰樣面皮咁厚,點會肯躝屍趌路辭職呀 ...

佢呢種人邊有人格嘅, 畀著我就會自己自動辭職{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-24 23:37:31

史高拉李 發表於 2022-2-24 18:37
佢呢種人邊有人格嘅, 畀著我就會自己自動辭職

史拉利李大哥你咁有骨氣又係正常人,梗係一早唔做啦!最弊條臭西擺明要做到最後嗰一刻呢!希望佢未落台之前,殉職就最好

史高拉李 發表於 2022-2-25 17:15:44

愛煲老藕 發表於 2022-2-24 23:37
史拉利李大哥你咁有骨氣又係正常人,梗係一早唔做啦!最弊條臭西擺明要做到最後嗰一刻呢!希望佢未落台之 ...

嘩...你睇得佢咁高呀, 殉職咪要幫佢蓋国旗囉{:lol:}

heroXD1 發表於 2022-2-25 17:23:39

V good {:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-25 23:03:19

史高拉李 發表於 2022-2-25 17:15
嘩...你睇得佢咁高呀, 殉職咪要幫佢蓋国旗囉

係呀!我希望佢臨死之前後悔,做咗咁多傷害香港市民嘅事,直情喺禮賓府吊頸自殺,好似當年楚霸王烏江自刎,留返個好印象都好,又可以令人印象難忘

史高拉李 發表於 2022-2-26 15:50:40

愛煲老藕 發表於 2022-2-25 23:03
係呀!我希望佢臨死之前後悔,做咗咁多傷害香港市民嘅事,直情喺禮賓府吊頸自殺,好似當年楚霸王烏江自刎,留 ...

咁我又唔認同你嘅講法喎, 佢要死都行遠啲死丫, 唔好整污糟間禮賓府, 因為以後嘅特首都要住喺禮賓府㗎嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-26 22:33:27

史高拉李 發表於 2022-2-26 15:50
咁我又唔認同你嘅講法喎, 佢要死都行遠啲死丫, 唔好整污糟間禮賓府, 因為以後嘅特首都要住喺禮賓府㗎嘛{: ...

我都係講笑啫!佢呢啲嘅人員辭職都唔會,又點會自殺呀!最好就係佢呢即離職嗰日,有d黃絲嘅人開車監生撞死佢兩公婆,咁我就會稱嗰d人為真正義士啦

史高拉李 發表於 2022-2-27 15:46:14

愛煲老藕 發表於 2022-2-26 22:33
我都係講笑啫!佢呢啲嘅人員辭職都唔會,又點會自殺呀!最好就係佢呢即離職嗰日,有d黃絲嘅人開車監生撞死 ...

你真係妙想天開囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-27 23:16:20

史高拉李 發表於 2022-2-27 15:46
你真係妙想天開囉

咁史高拉李大哥,你想淋病有咩收場呀?唔通係想佢移民英美安享晚年??

史高拉李 發表於 2022-2-28 12:05:58

愛煲老藕 發表於 2022-2-27 23:16
咁史高拉李大哥,你想淋病有咩收場呀?唔通係想佢移民英美安享晚年??

呢啲嘢邊到我話想唔想嘅, 我有乜權力啫,梗係由阿爺決定㗎啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-28 23:06:48

史高拉李 發表於 2022-2-28 12:05
呢啲嘢邊到我話想唔想嘅, 我有乜權力啫,梗係由阿爺決定㗎啦

呢個阿爺講開,佢都係嘥氣,愛理不理,上次黑暴事件又係,最唔好嘅地方就係懶係尊重嗰個一國兩制,多鳩餘啦!人命最緊要呀,係要搞到香港元氣大傷先出手

史高拉李 發表於 2022-3-1 15:06:54

愛煲老藕 發表於 2022-2-28 23:06
呢個阿爺講開,佢都係嘥氣,愛理不理,上次黑暴事件又係,最唔好嘅地方就係懶係尊重嗰個一國兩制,多鳩餘啦! ...

依家香港個疫情搞到咁嘅局面, 都係啲黑暴黃絲攬炒成功, 我真係唔敢想像疫情後香港個經濟會搞成點, 依家連百佳惠康萬寧屈臣氏都話有部分舖頭暫停營業, 咁即係攬炒曬成個香港啦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-1 22:54:01

史高拉李 發表於 2022-3-1 15:06
依家香港個疫情搞到咁嘅局面, 都係啲黑暴黃絲攬炒成功, 我真係唔敢想像疫情後香港個經濟會搞成點, 依家連 ...

黃絲港獨攪冧香港,都要靠我哋香港政府嘅助攻協助先至搞得成,徐英偉食餐飯就要做代罪羔羊,而家香港疫情咁嚴重,竟然冇人要孭鑊,所謂問責制,根本名存實亡

史高拉李 發表於 2022-3-2 16:17:13

愛煲老藕 發表於 2022-3-1 22:54
黃絲港獨攪冧香港,都要靠我哋香港政府嘅助攻協助先至搞得成,徐英偉食餐飯就要做代罪羔羊,而家香港疫情咁 ...

咪係囉, 阿爺又好似盲Q咗咁, 講就天下無敵, 做又係有心無力{:cry:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-2 23:08:28

史高拉李 發表於 2022-3-2 16:17
咪係囉, 阿爺又好似盲Q咗咁, 講就天下無敵, 做又係有心無力

咪就喺,呢d危急關頭仲要比香港嗰班廢柴話事,咪即係要香港衰多兩錢重,真係關心香港,唔係咁做囉!順便清理d唔愛國愛港嘅廢柴就最好

史高拉李 發表於 2022-3-3 19:47:39

愛煲老藕 發表於 2022-3-2 23:08
咪就喺,呢d危急關頭仲要比香港嗰班廢柴話事,咪即係要香港衰多兩錢重,真係關心香港,唔係咁做囉!順便清理d ...

依家香港啲市民真係俾人鏈住條頸{:cry:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-3 23:05:50

史高拉李 發表於 2022-3-3 19:47
依家香港啲市民真係俾人鏈住條頸

疫情唔係最可怕,因為總有一日會完結,但係經過今次咁大創傷,香港肯定好多舖頭執笠,失業率一定高企

史高拉李 發表於 2022-3-4 11:04:28

愛煲老藕 發表於 2022-3-3 23:05
疫情唔係最可怕,因為總有一日會完結,但係經過今次咁大創傷,香港肯定好多舖頭執笠,失業率一定高企 ...

我睇情形香港起碼要十年廿年先至得復甦呀{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-4 22:39:02

史高拉李 發表於 2022-3-4 11:04
我睇情形香港起碼要十年廿年先至得復甦呀

我諗隨時有機會一沉不起,因為嚟緊一定會有好多人會移民,數字可能比97前更加多

史高拉李 發表於 2022-3-5 09:50:44

愛煲老藕 發表於 2022-3-4 22:39
我諗隨時有機會一沉不起,因為嚟緊一定會有好多人會移民,數字可能比97前更加多 ...

今日新聞都有講啦, 呢兩個月黎有六萬人移咗民{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-5 22:54:04

史高拉李 發表於 2022-3-5 09:50
今日新聞都有講啦, 呢兩個月黎有六萬人移咗民

六萬人咪少囉!我肯定經過呢一鑊,數以十萬計嘅人會離開香港

史高拉李 發表於 2022-3-6 10:29:49

愛煲老藕 發表於 2022-3-5 22:54
六萬人咪少囉!我肯定經過呢一鑊,數以十萬計嘅人會離開香港

我睇好多基層市民係疫情過後返上大陸生活{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-6 22:58:42

史高拉李 發表於 2022-3-6 10:29
我睇好多基層市民係疫情過後返上大陸生活

呢個一定啦!經過今次教訓,肯定好多香港人對政府死咗心,走得就走㗎啦

史高拉李 發表於 2022-3-7 15:59:37

愛煲老藕 發表於 2022-3-6 22:58
呢個一定啦!經過今次教訓,肯定好多香港人對政府死咗心,走得就走㗎啦

唔走都唔得啦, 香港冇機會翻身嘅喇{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-7 22:58:25

史高拉李 發表於 2022-3-7 15:59
唔走都唔得啦, 香港冇機會翻身嘅喇

唔走嗰d,有8成以上係因為走唔到,喺香港邊有出路呀!冇一樣嘢好嘅

史高拉李 發表於 2022-3-8 11:15:35

愛煲老藕 發表於 2022-3-7 22:58
唔走嗰d,有8成以上係因為走唔到,喺香港邊有出路呀!冇一樣嘢好嘅

尼八成人咪為有分國內囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-8 23:07:37

史高拉李 發表於 2022-3-8 11:15
尼八成人咪為有分國內囉

史高拉李大哥,意思係咪呢八成唔會離開香港既人,喺大陸落嚟,唔係土生土長香港人

史高拉李 發表於 2022-3-9 11:23:32

愛煲老藕 發表於 2022-3-8 23:07
史高拉李大哥,意思係咪呢八成唔會離開香港既人,喺大陸落嚟,唔係土生土長香港人 ...

我睇就算係土生土長嘅香港人都會返上大陸謀生{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-9 22:49:47

史高拉李 發表於 2022-3-9 11:23
我睇就算係土生土長嘅香港人都會返上大陸謀生

我都覺得係,大亞灣大把機會出路,駛乜困住係香港
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: 當年放生佢,到而家都有揼春嘅感覺