史高拉李 發表於 2022-2-12 15:00:49

愛煲老藕 發表於 2022-2-11 23:14
咁我情願佢有個差人陪住佢,因為嗰條老嘢都就嚟八十歲,已經同佢冇做愛十年有多 ...

乜原來佢條佬成八十歲嘅哪, 咁唔怪得佢要同你出嚟偷食囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-12 22:49:15

史高拉李 發表於 2022-2-12 15:00
乜原來佢條佬成八十歲嘅哪, 咁唔怪得佢要同你出嚟偷食囉

係呀!佢哋喺埋一齊都三十年,十幾年前呢條老警察條賓週已經軟綿綿

史高拉李 發表於 2022-2-13 15:37:24

愛煲老藕 發表於 2022-2-12 22:49
係呀!佢哋喺埋一齊都三十年,十幾年前呢條老警察條賓週已經軟綿綿

咁你同你個至愛真係姣婆遇著脂粉客囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-13 22:51:57

史高拉李 發表於 2022-2-13 15:37
咁你同你個至愛真係姣婆遇著脂粉客囉

係呀!我哋真係好夾㗎!講開佢,呢幾個月都冇見過佢,因為疫情好嚴重,反而賭馬第二最愛,我就一個月都見幾次

天體男 發表於 2022-2-13 23:52:14

睇晤到可惜

史高拉李 發表於 2022-2-14 10:23:37

愛煲老藕 發表於 2022-2-13 22:51
係呀!我哋真係好夾㗎!講開佢,呢幾個月都冇見過佢,因為疫情好嚴重,反而賭馬第二最愛,我就一個月都見幾次 ...

咁係唔係次次都有ML呀{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-14 23:17:11

史高拉李 發表於 2022-2-14 10:23
咁係唔係次次都有ML呀

以前就係,最近疫情嚴重,今個月已經冇再去開房,因為佢又要早d返屋企,唔可以過夜,咁我冇所謂嘅,我哋真係有性有愛,唔係淨係上床,所以先喺埋一齊咁耐

史高拉李 發表於 2022-2-15 11:10:58

愛煲老藕 發表於 2022-2-14 23:17
以前就係,最近疫情嚴重,今個月已經冇再去開房,因為佢又要早d返屋企,唔可以過夜,咁我冇所謂嘅,我哋真係有 ...

呢個疫情搞到大家都好唔開心{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-15 23:13:06

史高拉李 發表於 2022-2-15 11:10
呢個疫情搞到大家都好唔開心

我就覺得疫情應該年尾前就會結束,雖然oricon好易傳染,但病毒冇咁重,越嚟越弱,係時候應該遠離人類㗎喇

史高拉李 發表於 2022-2-16 11:23:10

愛煲老藕 發表於 2022-2-15 23:13
我就覺得疫情應該年尾前就會結束,雖然oricon好易傳染,但病毒冇咁重,越嚟越弱,係時候應該遠離人類㗎喇 ...

但係呢隻病毒喺香港就爆到九彩喎, 死咗幾個小朋友同埋十幾个老人家{:sweat:}

spidina01777 發表於 2022-2-16 19:09:54

goodthank for your sharing

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 00:07:27

史高拉李 發表於 2022-2-16 11:23
但係呢隻病毒喺香港就爆到九彩喎, 死咗幾個小朋友同埋十幾个老人家
...

冇打疫苗同抵抗力弱嗰d就會出事,佢最可怕係傳染得快啫,淋病完全冇撚用,死唔認錯,係要搞死香港佢就最安樂

史高拉李 發表於 2022-2-17 11:05:15

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 00:07
冇打疫苗同抵抗力弱嗰d就會出事,佢最可怕係傳染得快啫,淋病完全冇撚用,死唔認錯,係要搞死香港佢就最安樂 ...

其實佢就係想搞到香港港特首選舉可以推遲一年吖嘛, 依家已经有人放風特首選舉会推遲呀{:sweat:}

Zoe_fu1229 發表於 2022-2-17 13:07:01

Thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 23:06:57

史高拉李 發表於 2022-2-17 11:05
其實佢就係想搞到香港港特首選舉可以推遲一年吖嘛, 依家已经有人放風特首選舉会推遲呀
...

唔係呀嘛!佢仲想做多一年,我諗如果比佢拖到,香港真係元氣大傷,到時醫番都嘥醫藥費

史高拉李 發表於 2022-2-18 16:15:37

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 23:06
唔係呀嘛!佢仲想做多一年,我諗如果比佢拖到,香港真係元氣大傷,到時醫番都嘥醫藥費 ...

今日你睇下新聞咪知囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 23:32:38

史高拉李 發表於 2022-2-18 16:15
今日你睇下新聞咪知囉

我而家盡量都唔想睇呢d新聞,見到嗰d排隊排喺醫院門口喺度食西北風,真係離晒譜,香港好似變咗第三世界國家

史高拉李 發表於 2022-2-19 15:41:18

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 23:32
我而家盡量都唔想睇呢d新聞,見到嗰d排隊排喺醫院門口喺度食西北風,真係離晒譜,香港好似變咗第三世界國家 ...

所以果班高官咪醜出國際囉, 但係呢班狗官個個都好似好榮幸咁添, 真係睇見都眼冤{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 23:07:03

史高拉李 發表於 2022-2-19 15:41
所以果班高官咪醜出國際囉, 但係呢班狗官個個都好似好榮幸咁添, 真係睇見都眼冤
...

呢班咁嘅狗官,邊度有廉恥㗎!有d承擔,多少少責任感,就一早已經辭職啦

cchis 發表於 2022-2-20 06:15:18

食唔到,有d遺憾,因為明明食到入口x2

史高拉李 發表於 2022-2-20 11:35:23

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 23:07
呢班咁嘅狗官,邊度有廉恥㗎!有d承擔,多少少責任感,就一早已經辭職啦

啲狗官而家仲係做野慢吞吞, 唔同啲專家合作, 有乜法子醫院唔爆煲呀{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 23:05:17

史高拉李 發表於 2022-2-20 11:35
啲狗官而家仲係做野慢吞吞, 唔同啲專家合作, 有乜法子醫院唔爆煲呀
...

本身呢啲黃絲醫護,心地都唔係咁好㗎啦,你睇下佢地對d差人就知啦!公還公,私還私,完全冇醫者父母心

alanchan02 發表於 2022-2-21 00:05:01

睇下.....

carco1324 發表於 2022-2-21 00:54:54

Nice to meet you

fatdaen 發表於 2022-2-21 09:38:00

Thank you for sharing

史高拉李 發表於 2022-2-21 15:37:45

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 23:05
本身呢啲黃絲醫護,心地都唔係咁好㗎啦,你睇下佢地對d差人就知啦!公還公,私還私,完全冇醫者父母心 ...

畀著我就將呢班人個個落曬鑊{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 23:16:43

史高拉李 發表於 2022-2-21 15:37
畀著我就將呢班人個個落曬鑊

我一見到林鄭叫d人體諒呢班咁嘅廢柴,火都嚟,早年拋低d病人去搞政治後尾扣幾日人工,都唔肯呀!

史高拉李 發表於 2022-2-22 13:28:48

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 23:16
我一見到林鄭叫d人體諒呢班咁嘅廢柴,火都嚟,早年拋低d病人去搞政治後尾扣幾日人工,都唔肯呀! ...

所以呢鋪佢想連任都好鳩難囉{:clap:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:56:20

史高拉李 發表於 2022-2-22 13:28
所以呢鋪佢想連任都好鳩難囉

而家直情有消息話佢,耳仔聽唔到嘢,諗定辦法早少少落台啦

史高拉李 發表於 2022-2-23 15:32:08

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:56
而家直情有消息話佢,耳仔聽唔到嘢,諗定辦法早少少落台啦

係就真係趁早喇, 唔該{:tongue:}
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 當年放生佢,到而家都有揼春嘅感覺